icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

simoncik
1. júl 2021

@foxyfox kazdemu vrta v hlave len dovod. Cudujem sa rodicom ze nejako netlacili aby sa ho dozvedeli mozno radsej ani nechceli. Kazdy sme iny. No ja by som nemala pokoj do konca zivota ak by som ten dovod nepoznala

foxyfox
1. júl 2021

@simoncik ak to bol afekt tak dôvod neexistuje. Proste jej preplo kvôli nejakej hlúposti a urobila to.

gabrielkaa
1. júl 2021

@foxyfox podľa mna to bol určite afekt… proste jej preplo. Podľa tých SMS jej už dosť liezol na nervy. Teraz už ale nepriznajú. Po tom všetkom čo spravili, ako ju obhajovali, ako vystupovali v médiách + web o Judite

foxyfox
1. júl 2021

@gabrielkaa áno už zašli priďaleko, aby teraz zrazu priznali pravdu

simoncik
1. júl 2021

@gabrielkaa tak ak mne osobne niekto lezie na nervy rozhodne s nim nenaplanujem vylet do Londyna

fadama
1. júl 2021

@soldi nenašla som, aj tak ďakujem 🙂

soldi
1. júl 2021

@fadama https://www.pravdaojudite.net/znaleck-posudok-p...
Dole klikni na suhlas s prehliadanim citliveho obsahu

lasskonka
1. júl 2021

@3vita
@foxyfox ano toho myslim..posledne co som citala bolo, ze uz vedia , ze to bol on, ze ju uniesol a uz nezije..ze su aj dokazy, ale zatial neverejne..je o tom aj dokument na netflixe, ale doteraz som nenabrala odvahu si ho pozriet(a to som uz videla vselico)..mam dcerku v tom veku ako ona zmizla a je mi velmi tazko ked take vidim, pocujem..

sslobodnamama777
1. júl 2021

@simoncik dnes su celkovo ludia a aj potom deti..dospiebajuci brutalnejsí..bezcitní..ludskost sa velmi rychlo stráca a svet sa stava akym este nikdy nebol. Neviem ci sa to da zmenit. Xhcela by som verit, ze hej. Ale fakty ukazuju, ze neludskost bude narastat.

simoncik
1. júl 2021

@sslobodnamama777 tak ano. Cely svet speje do zahuby. No toto uz ke fakt brutal. Nieco co nedokazem pochopit, ani spracovat. Co sa mohlo idoat za tych par minut, ked predtym boli v pohode a usmievavy. Co take to mohlo byt ze sa stal taky brutalny skutok.

lasskonka
1. júl 2021

@simoncik ak to bola ona tak to vyzera na nejaky nahly popud...nieco sa nahle stalo..a nezvladla situaciu..

simoncik
1. júl 2021

@lasskonka tak to vieme vsetci. Len co? Co take ju mohlo dostat do stavu ze bola tohoto schpna. Ved to co sa tam udialo bolo zverstvo. Prave preto sa mi to s nou nespaja. Ak by bola akakolvek stopa co i len naznak neverila by som ze to spravila ona. Aj teraz mi to rozum neberie. No mi ludia mame kazdy svoju dna zanechavame stopy a tu nic. Len oni dvaja. Ako by mohla 3 osoba behom par minut toto vykonat a nic za sebou nezanechat. A ako to ze to nikto v celom baraku nepocul. Co on sa nebranil, nekrical? No prevdu vie len to dievca

boredka
1. júl 2021

@lasskonka ja som ten dokument na Netflixe videla, tiez mam male deti nebolo mi to jedno. Podla mna taka najvacsia chyba bola ze dospeli chodievali vecer na vinko do restiky sice v areali ale nebol oploteny, aj ked to nebolo daleko od apartmanu (tusim 50 metrov) myslim ze ja by som sla maximalne na balkon, nevedela by som nechat deti spat v izbe same. Hlavne ked viem ze hocikedy sa zobudia alebo kricia a potrebuju toho rodica pri sebe a oni tam mali este o rok mensie dvojicky ...neviem no ale niekde som citala ze v Britanii je to bezne takto fungovat na dovolenke.... smutne :(

evaachesa
1. júl 2021

@soldi celé je to veľmi čudné s tými ranami a nožmi 😳

foxyfox
1. júl 2021

@boredka ja mam síce menšie dieťa ale neviem si predstaviť ho nechať samého. Žiadna zábava ani reštaurácia mi za to nestojí. Buď ide s nami a spí v kočíku alebo nejdeme nikam

20erika07
1. júl 2021

@simoncik v jej vypovedi na tej stranke co spravili rodicia je ze kricali obaja, ale zaujimave ze nikto to nepocul a to pri otvorenych dverach kde kricis tak sa to ozyva celym panelakom

lasskonka
1. júl 2021

@boredka ved toto..z toho mi je zle..ako mohli toto spravit, ze odist..ked som sa nad tym pozastavovala v jednom rozhovore s kamoskou, tak mi povedala, ze si ani neviem predstavit kolko ludi takto funguje na dovolenke..ze to pocuje z kazdej strany..strasne..ja by som psychicky skoncila keby sa mi toto stalo kvoli tomu, ze som odisla z ubytovania

vevesh
1. júl 2021

@soldi prosim ta, kde je fotka jej zakrvavenych rifli? Ja som si tu stranku pozrela a teda taku fotku som tam nenasla ...

lasskonka
1. júl 2021

@vevesh myslim, ze je v tej najnovsej reportazi. Davala sem link par dni dozadu diskutujuca

vevesh
1. júl 2021

@lasskonka fajn, ta mi nejd spustit (som mimo sk)😬

miminkanase
1. júl 2021

@vevesh ani keď si na FB, dáš like na reportéri? Tam si to dohľadas, je z 24.6.
Podľa tých nohavíc, sedela na ňom, keď bodala, úplne jasné aj pre laika

lasskonka
1. júl 2021

@miminkanase ako sedela? Obkrocmo? Ci ako? Klacala na lytkach? Ako si myslis?

miminkanase
1. júl 2021

@lasskonka ako keď si sadnes na partnera, keď ...
Tak by som to opísala. To už keď ležal na zemi.
Vsimni si na fotke v reportáži, zakrvavené stehná a tričko. Lýtka a pistali nie, čiže ich mala akoby schované, pri tele, keď na ňom sedela, vtedy by ju proste krv nezasiahla na tých partiách.
Mne to tak vyplyva

vevesh
1. júl 2021

@miminkanase lenze opisovo to mohlo vzniknut pri ozivovani tiez- obkrocmo je normalna pozicia, aby si vedela lepsie zatlacit na srdce a ked tlacila na hrudny kos, tak sa krv liala von....ale ako vravim, foto som nevidela...

miminkanase
1. júl 2021

@vevesh môže byť, nebudem sa hádať, o to mi vobec nejde. To nie.
Ide mi skôr o to, že asi súd bral v úvahu túto skutočnosť + to rozmiestnenie krvi po byte, niekoľko násobne, ked akoze mala byť omdleta.

miminkanase
1. júl 2021

@vevesh a ešte, ona oživovanie vzdala hneď po pár stlaceniach, možno vedela, že márne bude, bo už vedela, čo spravila, keď pred tým volala matke.
Ona to vzdala na zaciatku

miminkanase
1. júl 2021

@vevesh možno oživovanie žiadne nebolo, podľa hlasu sa vtedy možno rezala

vevesh
2. júl 2021

@miminkanase ja som si precitala celu obhajobu a zatial potvrdili moje pochybnosti' hlavne o odflaknutej praci vysetrovatelov. Ale kedze rodicia nezverejnili rozsudok, a ani nechcu, tak si myslim, ze je ona spolupachatelka...

fadama
2. júl 2021

@soldi ďakujem, pozriem.

barborkakr
2. júl 2021

@miminkanase nevzdala, ale tak budes ozivovat niekoho po koho smrti tuzis a doslova si ju uzijes? S pauzami??? Baby toto nebol amok oddychla si, nabrala silu napila sa a pokracovala preto krokomer….