icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

gabrielkaa
2. júl 2021

@simoncik áno, divne. Oni neboli čerství kamaráti… oni sa kamarátili už dlhšie. Tiež mi je divne prečo …

vevesh
2. júl 2021

@barborkakr ja tomu krokomeru aleze totalne neverim. Skus si pozorovat, ked vezmes telefon do ruk, stat na mieste a zacni s nim silno klepat 2 minuty alebo nech ti parkrat spadne na mieste, kolkoze krokov urobis.....krokomeracie appky su absolutne nespolahlive a nemeraju realne kroky, ale otrasy telefonu podla dostupnosti signalu a toto brat ako dokaz😳😳😳😳😳

barborkakr
2. júl 2021

Ja si myslim, ze Tomasko nebol gay, normal hetero a toto chore dievca s nim nieco malo potajmo..a niecoho sa uz balo dievcatko, on mohol povedat, ze s tym pojde von atd…

soldi
2. júl 2021

@vevesh ohladom spolahlivosti krokomerpv suhlasim, avsak tu je dolezite, ze keby skutocne lezala v bezvedomi na zemi, tak by appka nenamerala kroky ziadne. A ona ich mala 200 ci 300? To zas nie je take lahke dosiahnut trasenim

vevesh
2. júl 2021

@soldi podla mojho laickeho nazoru (sudim podla vlastnych skusenosti s takymito appkami) sa jej extremne triasli ruky pod vplyvom soku a adrenalinu a vypadaval jej mobil kvoli zraneniam na rukach (lebo nevedela uchopit)- takze kludne aj taky pocet- mne totizto syn raz vyhadzoval telefon z kocika- nepametam kolko x, ale stali sme na mieste a telefon mi vypocital, ze som dala 93 krokov🙄🙄🙄 jednoducho toto ako usvedcuji dokaz o spachani vrazdy neberiem... (brala by som to iba vtedy ako dokaz, ak by appka ukazovala priamo polohu a ona by tvrdila, ze na mieste cinu vobec nebola, lebo gps poloha je dost presny udaj v dnesnej dobe).

vikterinka
2. júl 2021

Krokomer mala na hodinkách, nie v telefóne

foxyfox
2. júl 2021

@vikterinka tuším na mobile. Keby na hodinkách, tak by bolo veľmi zaujímavé vytiahnuť údaje. Keďže hodinky merajú aj srdcový tep a tak.

vevesh
2. júl 2021

@vikterinka ani toto nie je spolahlive. Jedine tepova frekvencia na hodinkach je ako tak spolahliva (i ked nie vzdy presna)- a tam vidis iba zvysenie/znizenie- ked ta sa zvysila, nevies rozlisit ci kvoli stresu/soku, adrenalinu alebo namahavej fyzickej aktivite...

januarova
2. júl 2021

Tak ale zaujímavé je aj, že najskôr sa jej ujal Lipšic a potom to nechal tak. Vzdal sa toho prípadu. Podľa mňa zbadal, že to spravila, podľa dôkazov, možno im navrhol aby sa priznala, čo odmietli, tak sa prípadu vzdal. Neverím, že keby bola jednoznačne nevinná a boli by tam také pochybnosti, že on by od toho odstúpil.

vikterinka
2. júl 2021

@vevesh ved toto presne sa riesilo ze nie len kroky ale aj ostatne udaje z tych hodiniek zodpovedali vysokemu napatiu a adrenalinu presne v case vrazdy, toto povedal tomasov pravnik v oficialnom rozhovore

vevesh
2. júl 2021

@vikterinka to viem, ale nikto nevie povedat, ci to pochadza zo soku alebo akcie. A to je pre mna problem, ze to beru ako dokaz, i ked to nie je absolutne spolahlive...

vikterinka
2. júl 2021

@vevesh ved presne vedia v ktorych minutach sa to stalo, kedze najprv sa este spolu fotili s telefonom, potom pozerali na pc nieco, vsetko mas presne casy co sa kedy dialo, potom cas ked zavolala mame, a cas medzi tym ma byt akoze odpadnuta, a miesto toho tep milion a xy krokov

gabrielkaa
2. júl 2021

@vevesh ale keď bola akože odpadnutá tak ako mohol byt nameraný vysoky tep …. Toto samotné by neustalo ako dôkaz. Tam je toho veľa + bola usvedčená s klamstiev…

foxyfox
2. júl 2021

Nový čas je síce bulvár, ale snáď by necitovali rodinu nesprávne. "Po verdikte súdu o Judite prehovorila Tomášova teta Monika. „Nemala som silu pozrieť sa na ňu, jediné, čo som mala pred očami, bol Tomáško, ako veľmi trpel. Je neuveriteľné, ako sa ona celý rok na súdoch správala. Na pojednávaniach zívala a usmievala sa, keď počúvala znalcov."

gabrielkaa
2. júl 2021

@foxyfox toto je pravda

vevesh
2. júl 2021

@gabrielkaa ja som citala obhajobu a tam je to presne napisane v minutach a to, co som citala, celkom sedi. 15:27-15:31 - Vysoky tep- atak na nich. Potom kludny tep 2 minuty od 15:31 do 15:33 = odpadnutie. A znova od 15:33-15:38 vysoky tep = prebratie, sok zo situacie, adrenalin a 15:38 sa jej podarilo vytocit cislo mamy...

gabrielkaa
2. júl 2021

@vevesh no a posudok obžaloby nemáme… tak zase tu budeme filozofovať nad príbehom , ktorý si vymysleli jej rodičia a ich obhajoba

vevesh
2. júl 2021

@gabrielkaa prave preto si myslim, ze je spolupachatelka- neurobila to, ale nieco/niekoho kryje...🤷‍♀️🤷‍♀️

gabrielkaa
2. júl 2021

@vevesh myslíš že jej rodičia obetovali svoju dcéru aby niekoho kryla? Zničili jej život? Posadili by ju na 12 rokov do basy? Dali by jej doživotnú nálepku vraha?

vevesh
2. júl 2021

@gabrielkaa jej rodicia nemaju moc nad nou,nemaju co povolovat- je to tvrdohlavy 16 rocny pubertiak svet gombicka a nie, nemyslim si, ze oni to vedia, kto to bol. Prave preto rodicia obetuju tolko penazi, lebo nevedia dokazat, ze to nebola ona a ze tam bola tretia osoba...neexistuje jeden priamy dokaz na nu, i ked bola odsudena a tak sa topiaci slamky chyta...

foxyfox
2. júl 2021

@vevesh ja neverím ze by obetovala svoj život aby niekoho kryla. Možno keby rodič kryl dieťa, to by som ešte prijala, ale aby kryla kamaráta, známeho, spolužiaka...to neverím.

jaskolka
2. júl 2021

Sledovala som ten prípad, he to šokujúce, osobne si myslím, že to urobila ona, aj keď v nejakom amoku, afekte, mozno sa pohádali, to už asi nikto nezistí. On to už nepovie a ona zrejme po precitnuti si začala uvedomovať, čo urobila a tak samozrejme začala zatĺkať, kto sa len tak pokojne a ľahko prizná, že hej, dobodal som kamaráta lebo mi preplo? Aj rodičia ju budú zastávať veď nikto normálne nechce mať z dieťaťa vraha ani to verejne priznať, že áno moje dieťa zabilo človeka. Lebo príbeh o elektrikarovi znie ako výmysel, veď keby dakto napadne chlapca ona bude stáť ako poleno, ani kričať ani nič? Alebo on bude bodat do chlapca a ju si ani nevšimne? A ju potom ten "elektrikár" nech len tak sa prizerať? Veď je to svedok, zrejme by napadol aj ju. Aj deti dokážu ublížiť, zabiť. V 19.storoci chlapec Robert Coombs zavraždil ako 14 ročný vlastnú matku, dobodal ju nožom, aky si sám kúpil. Čiže neobstojí argument, že je mladá, tak ju ospravedlňuje mladosť. Nie, v tomto prípade normálne dostať trest ako plnoleta, odpykat si to, aj keď život už nikto nevráti. Je aj potenciálne nebezpečné, ak to urobila v amoku. A co zaručí že jej o pár rokov neprepne znova a znova do dakoho nezapichne nôž?

vevesh
2. júl 2021

@foxyfox zalubena 16 rocna zaba, ktora si mysli, ze rodicia vsetko vybavia? V pohode si bude mliet svoje....

foxyfox
2. júl 2021

@vevesh tak možno máš pravdu. Ale už vidí, že nevybavia...inak môžu ju za dobré správanie pustiť aj skôr, ked ide o taky vážny zločin?

ktochytavzite
2. júl 2021

@jaskolka ja si aj myslim ze mozno mali nejkae hratky kde sa to zvrtlo,take chore hratky lebo ta suseda pocula len smiech,hlboky hlas krik nie,ze divne,preto si myslim ze obaja mozno daki perverzaci robili nieco na com sa aj mohli dohodnut,ved bol tu taky pripad ked dvaja sa nasli cez net a jeden druheho zjedol,pootm sa zabil,preto mozno zatlka

gabrielkaa
2. júl 2021

@vevesh opisujú ju ako egocentricku osobnosť, ktorá od malička dostávala všetko a nič jej nebolo odmietnuté , z tohto dôvodu nepoznala “prekážky” … keby rodičia vedeli kto to je tak by odznelo už dávno jeho meno…. Nehnevaj sa aké tvoja teória je strašne pritiahnutá za vlasy. Veď jej rodičia vymýšľajú o 106 , prekrúcajú fakty, vytrhávajú veci z kontextu…. Ty si myslíš že oni poznajú vraha a nepovedia to? Judita a jej matka mali veľmi blízky vzťah. Až natoľko, že miesto 112 volala jej…

barborkakr
Autor odpoveď zmazal
barborkakr
2. júl 2021

@ktochytavzite tiez si myslim ze spolu spavalo alebo robili nieco nechutne a sa to zvrtlo, no neurobila to v afekte ani v amoku urcite..

vilma7
2. júl 2021

@vevesh to nemá s otrasom telefónu nič spoločné. Ja mám telefón stále doma, hodiny na ruke a pekne merajú...nikdy s telefónom pri pohybe nemávam, keďže ho nemám ani len vo vrecku.

barborkakr
2. júl 2021

@vilma7 jasne, ze nema, neries, co pise zaujaty clovek😉