icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

barborkakr
2. júl 2021

@gabrielkaa mne ten krik co suseda pocula skor pride akoby ho ona nahanala(muzsky hlas mohla mat ked bola nahnevana, aj robustnejsia), ked ta chytim, tak ta zaje..m… aj ho chytila pri dverach🤭🤭🤭😱😱😰

fadama
2. júl 2021

Škoda, že nebol niekto doma v tedy. Možno by sa to nestalo. 😔

vevesh
2. júl 2021

@gabrielkaa
@foxyfox ja si nemyslim, ze im to ona povedala, cize rodicia to urcite nevedia. Moj dojem je skor spolupachatelka. Ale urcite tam bola aj 3tia osoba- dalsi z partie, elektrikar, narkoman, atd.- to nevie nikto a ona ma s najvacsou pravdepodobnostou zahmlenu pamat. A kedze vysetrovatelia toto poriadne nepovysetrovali a zamietli, lebo vsak naco...tak je to cele v domnienkach, kto comu/komu uveri a dufam, ze raz pravda vyjde najavo...

levantine
2. júl 2021

@vevesh 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ sorry, ale mysliet si ze tam bol niekto treti a ze Judita to nebola o niecom vypoveda. Stranecka rodicov funguje.

januarova
2. júl 2021

@vevesh a ten tretí človek odtiaľ odletel? Veď nenašli sa iné stopy, len jej

vevesh
2. júl 2021

@januarova a citala si aj oficialnu obhajobu? Sused, co sa siel pozriet, co sa deje, sam vypovedal, ze stupil do tomasovej krvi, lebo inac sa nedalo- to je zo zapisnice a potvrdene na sude, aj v reportazach som toto vyjadrenie zachytila. Zachranari a policajti takisto stupali po krvi, kedze sa najprv snazili chlapca zachranit- vsetci tam lietali, len judita v ponozkach chodila? Nasla sa krv na vonkajsich dverach, vo vytahu, na rohozke, na schodoch o poschodie nizsie, nezname otlacky - vsetko bolo zamietnute presetrit, lebo sud uznal, ze ma uz dost dokazov (to je presna citacia sudkyne z prveho rozsudku- to sa da najst v tych reportazach) a to je teda jej pritomnost na mieste, appka a noze, na ktorych nie je chlapcova dna a nepasuju (a nasiel ich az otec po prehliadke bytu a doniesol na policiu-wtf?). Toto sa mi nepaci- nepoukazuje to na vinu/nevinu, ale na lajdacke/nedostatocne presetrenie a na to, ze dokazy sa "dopasovavali" k obzalobe a nehladalo sa objektivne, ze podla dokazov hladame vraha/vrahynu...

vevesh
2. júl 2021

@levantine ja som ich stranku necitala- ale oficialnu obhajobu (ma 42 a 84 stran), takisto zverejnene uryvky z rozsudkov, posudky urobene 3.stranami a teda mam pochybnosti. Ja jej rodicom neverim, ale takisto neverim objektivite sudnickej strany- je tam velmi vela otazok a ziadny priamy dokaz, vela nepresetreneho, zignorovaneho a z toho, co je zverejnene, je moj momentalny dojem taky, ze dokazy sa prisposobili obzalobe a nie naopak...

ktochytavzite
2. júl 2021

@vevesh apreco teda sa tak rozplakala ked ju uznali vinnou?Kebyze niekoho kryje ,tak predsa je stym zmierena a nedostane zachvat revu.

vevesh
2. júl 2021

@ktochytavzite toto je take filozofovanie- mohla plakat, lebo si myslela, ze ju rodicia z toho dostanu a uppps (a ti jej urcite naslubovali hory doly). Alebo az teraz zistila, do akeho pruseru sa dostala a nemoze von...mozno kvoli svojej naivite alebo ze musi ostat vo vazeni dalsich 10 rokov a nemoze pozerat oblubeny serial... 16r.dievca je klbko hormonov s detskym rozumom, ktory nedovidi za zakrutu, nech je akokolvek inteligenta. Chybaju jej zivotne skusenosti a k tomu zodpovedajuce reakcie. Ak by bola taky sociopat, bolo by jej to jedno a este by struhala usmevy dalej do kamery (tu je taky super priklad beate zschäpe). A ak je 16rocna pubertiacka sociopat, tak mame sakra problem s odbornymi posudkovymi lekarmi, ktori nedokazu taketo dievca zanalyzovat, pretoze podla posudkov je to jedno skvele bezchybne dievca bez sklonov k agresivite....

barborkakr
2. júl 2021

@levantine presne segra, alebo kto to tu zase skusa a uplne zbytocne tu nie su hlupe zeny😭

lanelois
2. júl 2021

@vevesh ale uvedomujes si fakt, ze tieto overene informacie a staznosti,ako nasa zla a nespravodliva policia nezabezpecila miesto cinu tak ,ako by mala, nebrala do uvahy vsetky stopy a tak dalej a tak dalej, sa ludom do hlav snazi tlacit len Juditagroup? Obhajoba? Uz snad stokrat bolo vysvetlene, ze noze aj ked su polmetrove,vedia urobit 5 cm dierku.
A k tej zmiznutej rohozke, ano ujo odpoctar v cervenych monterkach s hnedou brasnou,ktora mala dve priehradky si ju odniesol v tesco taske spolu so zakrvacanym oblecenim, ked uz prezleceny a v sackovych navlekoch zbehol po schodoch do pivnice a mozno doteraz sa tam skryva. Na tej rohozke bol len bordel z judity,ktory vyrobila.
K Tomu,ako ocko nasiel noze uz fakt nepisem.

barborkakr
2. júl 2021

@lanelois bol tam s nou jej frajer, nasiel ich spolu tak dopichal Tomaska(50x), ona chuda odpadnuta a potom sa vyzliekol donaha a usiel, resp odletel, po zabradli sa smykol v sacku dakom🙈a vypil dzus aby bol neviditelny😰😰😰😰medzitym sa prebrala krasna dobra Judy s porezanymi prstami…boze moj ludia, uz fakt dost! Ale ja sa nedivim susedovi musel videt to, co sa uz nikdy nedozvieme urcite sa jej zlakol musela vyzerat sialene…

lanelois
2. júl 2021

@barborkakr 😌 ja z toho jej kvikotu pri telefonate si viem predstavit, ako vyzerala.
Chudak sused naozaj, jediny autenticky clovek na nahravke. Jak ho vsetci Juditisti hanobia,ze nepomohol. Ja by som uz tie dvere nikdy neotvorila. Je to hrdina.

vevesh
2. júl 2021

@lanelois citala si posudok ohladom nozov? Nie, tieto najdene noze nevedia urobit dane rezne rany a aj sa sami advokati obzaloby (nie obhajoby) vyjadrili pisomne aj na kameru, ze nevedia dokazat, ze to nie su vrazedne noze- cize mas posudok obzaloby, ktory to nevie dokazat a posudok obhajoby, ktory popiera akukolvek moznost, ze to boli tieto noze. Bdw. si mozes popozerat aj reportaze od Mark Benecke, ten to pekne vysvetluje (zanechavanie kriminologickych stop a ich analyzu). Ale mne sa tu nechce dohadovat- kto je zvedavy, hlada odpovede. Kto nie, uspokoji sa s predlozenym....

hope87
2. júl 2021

@vevesh vypocula si si nahravku prveho telefonatu J. s mamou, ked uz bola na psychiatrii? Ak ano a stale mas pochybnosti, tak ja uz fakt neviem. Ak nie, tak si ju vypocuj. Ja som si v podstate bola ista, ze to spravila ale po vypocuti tej nahravky som si bola na 200% ista. To, ako sa rozpravali, ako reagovala J. alebo jej mama...a akym tonom...pre mna fakt viac netreba. Z tej nahravky je tak evidentne, ze nikto treti tam nebol a spravila to ona, ze aj keby som ten pripad nesledovala, tak mi staci len pocut ten rozhovor.

barborkakr
2. júl 2021

@lanelois presne ten vie pravdu!!! Musia nanho kydat je svedok😩

barborkakr
2. júl 2021

@vevesh sestricka uz tieto bludy nikoho neoblbnu fakt staci…🥳 saskaren

barborkakr
2. júl 2021

@hope87 a asi kazdemu okrem jej rodiny😶‍🌫️

levantine
2. júl 2021

Logika nepusti a zdravy rozum vam nemoze ukazovat na niekoho tretieho. Staci si dat dva a dva dokopy. Su tam veci, ktore nepustia.

gabrielkaa
2. júl 2021

okrem ineho J. je podla spychologickeho posudku velmi egocentricka osobnost ako som uz povedala, zahladena do seba. je nepravdepodobne priam scifi aby takato osobnost prebrala vinu za niekoho ineho. Keby mohla ukazat prstom na niekoho konkretneho tak uz to davno urobi....nie je osobnost marira, ze by zobrala tarchu vrazdy na seba. len tak ako tu vevesh spomina, ze si "postavila hlavu" ved tomu uz nemoze verit uplne nikto. a stale ohladom tych nozov. Obzaloba povedala, ze noze nemusia by ale mozu, opakujem mozu byt vrazedna zbran...mozno juditka este nejaky ten nozik schovala tak dokonale, ze ho nenasli.

ktochytavzite
2. júl 2021

@vevesh takze by neplakala ale ny s tym ratala,a ak ho nezabila asi by nevhcela sediet oricim nevedela kolko rokov aj viacej mohla ratat predsa dobrovolne a nepriznala by teda kto to bol,pid sebqzqchovy asi ma.

lasskonka
Autor odpoveď zmazal
lasskonka
2. júl 2021

@lanelois neviem ci bola vrazda spachana nozmi, ktore sa nasli, alebo pravy noz je uz nadobro strateny, ale teda k tym nozom, ktore boli najdene...vynatok z posudku

bmuller
2. júl 2021

@lasskonka V pripade objednavky vrazdy novinara Kuciaka sud minuly rok neodsudil Kocnera a Zsuzsovu, lebo nemal ich vinu preukazanu nad vsetku pochybnost (hoci vsetky indicie k nim smerovali a v hre vlastne ani nebol iny objednavatel). Takze sa mi nechce verit, ze by sud poslal s totalne rozporuplnymi dokazmi za mreze "nevinnu" mladu babu (uz len pochybnost, ze take krehke stvorenie fyzicky vykona taku vrazdu + indicie o inom pachatelovi...).

foxyfox
2. júl 2021

@bmuller presne moje myšlienky 👌

barborkakr
2. júl 2021

@foxyfox baby a ten konecny verdikt sudcu si kde mozeme vypocut/precitat? Ci to nezverejnili ti rodicia z dakeho dovodu? Skoda, ze sa to nikde nenahralo ani zvonka ten plac…

foxyfox
2. júl 2021

Pri všetkej úcte.. Prečo útočíte na @vevesh, že je to sestrička atď...? Ja si stále myslím ze to urobil judita v afekte, ale niekoho mohli jej rodičia presvedčiť

lasskonka
2. júl 2021

@bmuller ano, mne je toto jasne. Samozrejme ze sud, nie my tu, pocul/videl vsetky dokazy, nq zaklade , ktorych rozhodol. Neviem ci si reagovala na mna z dovodu, ze si myslis, ze som na jej strane. Lebo to nie som. Ale neda mi nereagovat na vysmesnu reakciu diskutujucej na rohozku, ked podla jej prispevku ani netusi ako rohozka zmizla..treba najprv vediet info, ktore su dostupne ci z tej ci z tej strany a potom diskutovat..

20erika07
Autor odpoveď zmazal
lasskonka
2. júl 2021

@lasskonka opravujem svoje tvrdenie, ze ju policajti niekam ulozili s dokazmi. Zmizla pocas vysetrovania(neviem kedy). Tvrdenie z ich stranky:
Z fotodokumentácie z miesta činu je vidieť, že pred vstupnými dverami do bytu sa nachádza rohožka s početnými trasologickými a biologickými stopami. Nielenže žiadna stopa z tejto rohožky nebola zaistená ani skúmaná, ale rohožka ako vecná stopa sa stratila. V celom spise o nej nie je žiadna zmienka.