icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

bmuller
2. júl 2021

@lasskonka len reagujem na to, ze sud hodnotil cely komplex dokazov, takze ne/zohladnenie nejakych dokazov zrejme musi mat odovodnene... zas take zlociny sa nestavaju kazdy den, aby prveho podozriveho (teda podozrivu, navyse mladistvu) strcili do basy len kvoli dobrej statistike alebo aby to mali z krku... (okrem ineho bolo jasne, ze dojde k odvolaniu na vyssie instancie, ktore by nejake sudne "fuserstvo" uzemnili - v podstate tiez vid ten Kocner)

zuzanapjat
3. júl 2021

@lasskonka jednoznačne bola práca vyšetrovateľov spackaná. Keby došlo k takým chybám v USA, myslím že by ju oslobodili. Aj keby bola vinná ..... stačili by tieto pochybnosti ktoré šíri jej rodina. Na odsúdenie by to nebolo dostatočné, tie tvrdenia obžaloby.

barborkakr
3. júl 2021

@zuzanapjat vdakabohu, ze nezijeme v USA😶‍🌫️

lanelois
3. júl 2021

@lasskonka hlavne,ze sa do mna hned navazas a mazes svoje komentare.

lasskonka
3. júl 2021

@lanelois ale ja som sa aj opravila😀

lasskonka
3. júl 2021

@lanelois kdezto ty si nemala ani sajnu o tom ako zmizla😀ja som sa pomylila len casovej osi, co som aj dodala🙂

lvula
3. júl 2021

@hope87 kde sa da vypočuť ta nahravka?

anita1978
Odpoveď bola odstránená
lasskonka
3. júl 2021

@lvula ktoru chces? Na 112ku ci tu, kde rozprava s mamou?

lvula
3. júl 2021

@lasskonka s mamou

lasskonka
3. júl 2021

@lvula daj si do youtube vyhladat pravda spravodlivost.najde ti tu nahravku

kittykat22
3. júl 2021

@zuzanapjat tak v USA to podla kvality oslobodzovania psychopatov aj vypada. Slovensko na rozdiel od USA je povazovana za velmi bezpecnu krajinu kde je stale super nizka rate vrazd & spol,.

lvula
3. júl 2021

@lasskonka no tak ten telefonát je velmi zvláštny.... Ziadna ľútosť... Len pragmatizmus... Zvláštne.... Ja si fakt neviem utvoriť nazor...

ktochytavzite
3. júl 2021

@kittykat22 ano ale tiez aspon vidno ako pracuju nasi policajti,vysetrovatelia,polovicna robita,za toto by ich mali asi aj vyhodit z roboty.

ktochytavzite
3. júl 2021

prosim dajte linky n tie telefonaty

lvula
3. júl 2021

Mne sa proste nechce veriť, ze také dievčatko s takym hlaskom by toho bola schopná... Este nechala toho Tomáša hrat sa s jej mobilom, fotiť... A potom zrazu..? Hlava mi to neberie..

levantine
3. júl 2021

@lvula Som zvedava ci by ste si toto ,,nevinne,, dievcatko nechali doma s detmi.... Mne zas hlava neberie, ze ludia si ju stale obranuju.

20erika07
3. júl 2021

@lvula mam kamosku, dokonca sa podoba troska na juditu a hlas maju uplne ze rovnaky, ten jemny mierne tichý hlasok ako sa rozpravala s mamou po telefone, uplne jak keby som kamosku pocula, clovek by povedal ze ake nezne zieňa, to sme si aj my mysleli ale tá kamoska co vystrájala, nemala problem ani skusat drogy, alkohol ,s hocikym sa vlacila , ja som tomu nechcela verit, lebo vzdy som videla len ako sa takto krasne s nami a s jej rodicmi rozprava, proste take mile dievcatko, kym ju teda nikto z nas nevidel v akcii, boli sme az zhrozeny ked sme toto zistili. Jej rodicia jej na 100% vzdy verili aka je uzasna slusacka, uplne boli zdrveni ked to zistili. Nevravim ze by mala nejake sklony, tymto som chcela len poukazat ze nie vsetko co je nezne a mile aj podla hlasu je sväté 🙂

lvula
3. júl 2021

@levantine ved ja ju neobhajujem, pane Boze 😃 len sa mi to nechce veriť, nevie to moj mozog pochopiť, to je cele... Ved sama píšem, ten rozhovor s matkou je taky strašne pragmaticky, ako keby neumrel človek... Proste nedokážem to nejak cele pochopiť...

lvula
3. júl 2021

@20erika07 asi ano... Len proste takáto chladnokrvna vrazda... To si človek predstaví aj vizuálne nejakého narušeného psychopata.... Ja tomu fakt nerozumiem a tazko to moja hlava chápe....

sslobodnamama777
3. júl 2021

@lasskonka to je teda divné a dalej je co s tymi nozmi je vlastne...tak to musela mat uplny zachvat ako diablom posadnuta

sslobodnamama777
3. júl 2021

@foxyfox pocuvala som tu prvu nahravku a teda ona tam stale opakuje..akoze..akoze..akoze..a chcela poslat Jakubovi list alebo mu zatelefonovat. To ako co znamena, ona nevedela, ze je po smrti?

lvula
3. júl 2021

@sslobodnamama777 Jakub nie je ten zavrazdeny, Jakub bol jej frajer. Zavrazdeny Tomas bol kamarát.

foxyfox
3. júl 2021

@sslobodnamama777 ja to akože povazujem za frázu. V jej veku som mala zvyk hovoriť "proste" a teraz mam tendenciu začínať vety "nooooo". Ale ide o to prekvapenie, keď mama povedala, že ono to naozaj tak bolo. Úplne nechápala o čom to mama hovorí, že tam niekto bol. Presne ako keď mama povedala ze bola u nejakej janky po veci. Tiež jej nedochádzalo o čom vlastne hovorí. Jakub je jej vtedajší priateľ, chcela sa s ním spojiť.

sslobodnamama777
3. júl 2021

@lvula aha hej.

lasskonka
3. júl 2021

@foxyfox inak hej s tou jankou a tatrami to bolo tiez take divne.bohvie preco jej mama nemohla povedat pravdu..aspon to teda tak znelo..ze si vymysla tu janku..

foxyfox
3. júl 2021

@lasskonka podľa mňa to tak bolo, ona tam nechcela spat vo svojom byte a išla k niekomu. ale ide mi o to, že judita presne rovnako nechápala o čom matka hovorí, ako keď povedala, že sa to stalo tak a tak... Neviem či rozumieš

barborkakr
3. júl 2021

@foxyfox ja rozumiem, to znamena, ze sa zase prezradila, ziadny odpoctar😱😉

lasskonka
3. júl 2021

@foxyfox j jasne. Ten ton slova "bol?" je zaujimavy...vtej vete "akoze niekto tam bol?" Ale aj to mi prislo divne ako zahovorila tie tatry