icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

kittykat22
21. mar 2021

@mes1177 vies co je zvlastne. Ze policajti ktori vedia ze maju vraha - ktorym je 16 rocne dievca, a zavrazdeny je 16 rocny chlapec so 47 bodnymi ranami nozom - tak to musia byt uplne sprosti ked nespravia na 110% svoju pracu. Pretoze aj debilovi je jasne, ze to bude medializovany pripad, ktory bude s velkym zaujmom sledovany verejnostou.

mes1177
21. mar 2021

@kittykat22 no ja nevyriekam rozsudok nad nou , na to uz su iní, len mne neju do hlavy tie jej zranenia , vobec to nekoresponduje s jej verziou ze chytila čepel noža a útočnik potiahol. Odkial sa jej nabrali tie male zranenia? No jedine ,ze bodala ona a ako cepel odskakovala tak jej urobila tie rezne rany.

panda21
21. mar 2021

@kittykat22 https://www.pravdaojudite.net/prvna-pomoc-z-usa dole je FB komunikácia chalanov, ako sa jeden bojí o svoj život, že to šiel ten vrah po ňom či čo..

kittykat22
21. mar 2021

@mes1177 tak ja si myslim ze to bola ona. Keca, chce sa z toho vyzut.

kittykat22
21. mar 2021

@panda21 hmm a nie je toto zaklad ako si judita vymyslela, kto to bol? Pretoze sa o tom bavili deti v skole, a jej preplo, zabila chlapca - a rozhodla sa, ze narychlo pouzije tento pribeh. Ktory je z casti pravda, z casti nafuknuta fantazia? Co myslis?

Ale podla mna rodicia vytvaraju hmlu a dohady pretoze sa snazia natahovat pripad, tahat prokuraturu za nos aby na sude mohli mat co najviac polahcujucich okolnosti, znizili jej trest a na verejnosti mohli prezentovat ako to bolo nefer. Urcite dufaju ze cez chaos vypovedi a informacii by ju mohli dostat na slobodu bez trestu.

panda21
21. mar 2021

@kittykat22 oni sa skôr bavia o tom, že kto by to mohol byť. Jeden z nich to vraj aj vie, že je to daky fetak či čo. A ten druhý potom zohana teleskopické tyče lebo sa bojí vyjsť von z bytu a ma pri sebe nôž, lebo si myslí, že šiel ten fetak po ňom a nie po Tomášovi. Neviem, je to tam celé tak divno popísané. Treba si to prečítať 🤔

mes1177
21. mar 2021

@kittykat22 ta komunikacia sa stala az po tej vrazde.... ale tak aj to je take divne , ze Judita taka dobra studentka a slusne dievca a kamarati, frajerí sa s takymi , co lietaju v drogach a poznaju fetakov? Ak to ona neurobila , tak rodicia nech patraju po vrahovi , nech donesu nejake rukolapne dokazy a nie len vyvracanie a spochybnovanie dokazov, ktore su proti Judite. Tie zranenia na jej rukach to prosne su zranenia nie obranne ale nasledkom bodania....

leeo
21. mar 2021

@kittykat22 niekto tu vyssie uviedol link, kde komunikuju juditini znamy, alebo spoluziaci
https://www.pravdaojudite.net/prvna-pomoc-z-usa
Hnede prve okienko kde pise FB

kittykat22
21. mar 2021

@panda21 @mes1177 @leeo ja som myslela ze to bolo predtym. Som asi uz unavena, diky za upozornenie. Podla mna deti maju bujnu fantaziu, snazia sa najst vinnika ktory je podla nich na uteku. Uverit ze ich spoluziaka zavrazdila spoluziacka je podla mna pre nich neprijatelne. Ja si myslim ze to bola ona - pretoze dokazy idu proti nej. Jej rodina robi hmlu a snazi sa otacat kazdu vetu lebo chcu dceru dostat co najrychlejsie von. Chcu jej zachovat jej aspon to malo priaznivcov ktori jej veria, a z toho zvysku co su presvedceni o jej vine, aspon cast nahlodat pochybnostami.

Inak neviem ci ste niekedy o pripade Merdith Kercher - velmi podobna story. Zavrazdene dievca, vsetci sa krutili ako hadi aby to na nich nepadlo. Neuveritelny cirkus.

mes1177
21. mar 2021

Este aj to , ze Lipsic sa toho vzdal.... myslim , ze sam veril tomu , ze to urobila a kedze ma politicke ambicie tak bechcel svoje meno spajat s takou kauzou a preto od toho odstupil , lebo vedel , ze zrejme jej nevinu nedokaze.

mrkvicka060
21. mar 2021

A jej robili toxikologiu v krvi, v moci? Mozno si nieco dala, ked ma takych podarenych kamaratov fetakov.

katka2505
21. mar 2021

Tiež som počúvala tú nahrávku a iba tam vrieskala a píšťalka, podľa mňa ho ani neskúšala oživovať ako jej tá záchranárka radila. Mňa by strašne zaujímalo, ako niekomu takto zašibe a dokáže niekoho bez mihnutia oka dobodať a ešte si k tomu aj vymyslieť príbeh ako sa to akože stalo a verí, že tomu niekto uverí. Vraj keď malá súd, tak na nej nebolo vidieť za to čo urobila žiaden súcit, plakala len kvôli rozsudku. Hovorila to teta toho chlapca v nejakom rozhovore.
A inak to trochu mimo témy, mňa v tej nahrávke zaskočili aj tí susedia, že nešli pomáhať, ale zavreli sa doma v byte. Ale tak človek nevie ako by reagoval, keby bol na ich mieste.

darja27
autor
21. mar 2021

@mes1177 tiež mi to napadlo

anonymouse
Autor odpoveď zmazal
anonymouse
22. mar 2021

Kvôli množiacim sa príspevkom ľudí ktorých ovplyvnila a niektorým aj zmenila názor veľmi šikovná a dobre zaplatená stránka musím reagovať ! Vďaka stránke pravdaojudite.! takže aká je pravda o Judite?
Judita je v podstate svetový unikát! A ja sa vám pokúsim vysvetliť prečo.
. Je vysoko inteligentná! ..ďaleko prevyšujúca svojim IQ všetkých diskutujúcich ktorý pochybujú o jej schopnosti 50 krát bodnúť nožom svojho „kamaráta“
Veľmi dôležitý fakt ktorý si tu treba uvedomiť je tých 50 rán nožom..útok trval v podstate pár minút ! Takýto človek nestratí vedomie !!! Neomdlie, skôr je pravdepodobné že si to určitým spôsobom užíva!
Judita je vysoko funkčný sociopat ,verte že jej mozok pracoval na plné obrátky a nepotrebovala sa radiť s mamou cez telefón čo má robiť!
V jednej z diskusií zaznela možnosť požitia detektora lží. áno niekde by to mohlo pomôcť a výsledky s polygrafu konfrontovať - použiť na zlomenie obvineného. V Juditinom prípade je vysoko pravdepodobné že tie výsledky by boli nepriekazne . Pri zaznamenávaní fyziologických údajov polygrafom ide o psychofyziologické overenie pravdovravnosti osoby, ktorá vypovedá o svojich vlastných činoch.V Juditinom prípade by nedochádzalo k dostatočnému zaznamenaniu foziologickych zmien v autonómnom nervovom systéme
Niektorí pedagógovia prevzali záruku za výchovu (správanie) a vzdelávanie obvinenej počas vzdelávacieho procesu. Judita reprezentovala školu (hrala divadelnú hru) V podstate dalo by sa povedať,. na čo siahla v tom sa jej darilo. Učiteľom za ich život prejdú tisícky študentov . Je ťažké až nemožné si predstaviť ako môže tak šikovné dievča ktoré nemá žiadny problém so správaním a už vôbec nie s učením takto zabiť svojho spolužiaka.
No napriek určitým chybám počas zaisťovaní dôkazov Judita svojho „kamarata“ zabila. Ja osobne som presvedčený že tuto vraždu dokonca mohla aj plánovať!
Aj keď je možné že spúšťačom bolo jednoduché odhalenie Juditinej suverenity ktorý ju daný moment ohrozil. (kľudne to mohla byť obyčajná fotka v jej telefóne) Len kvôli tomu že mala 16 a vraždila 1x teraz sedí . Ak by svoj skutok robila o pár rokov neskôr nikto by ju s vraždou nikdy nespojil ..Pretože žiadna jej DNA by sa blízkosti tela nikdy nenašla ako ani žiadne digitálne a iné stopy. ..Už teraz bola schopná veľa ľudí oklamať ..(vrátane svojich rodičov)
1. Telefonát na 112 by ste nikdy nezačal tak ako začala Judita..(opis ako niekto kto sa tváril že je elektrikár ..Verte že všetci by ste na plné hrdlo kričali - nebolo by vám dosť dlho rozumieť napriek snahe okamžite volať pomoc !
2. Prvé rany šli do chrbta !..Fakt ktorý je zásadný ( stačí si len predstaviť ako ich Tomáš dostal v momente keď sa pri dverách obuval..)
3. V žiadnom svete ( ani v tom hollywoodskom) by tak bezprostredne po tom ako by ste boli svedkom toho ako vám pred očami zabili spolužiaka .a vy sa preberiete po tom ako ste omdleli.. zamknete dvere, nezačnete behať po byte s nožmi s dorezanou rukou a hľadať uterák – Juditin opis ..bude to celé dávať zmysel len vtedy ak je vrahom Judita.
Nehovoriac o ďalších forenznych dôkazoch ktoré vylučujú 3 osobu a zároveň usvedčujú Juditu
Je mi ľúto Tomášovich rodičov. pretože Judita sa nikdy neprizná a ani sa nenazdáte čo chvíľa tu budú písať že ju pustia za dobre správanie.
Ja osobne to celé považujem za nedoriešené čož je veľmi nebezpečné. Pretože Judita je ako Boing ktorý spadne .. pravdepodobnosť je hrozne malá ..ale každá nehoda sa musí dôkladne vyšetriť inak by sa mohla opakovať!
V tomto prípade sa tak nestalo a ja sa obávam že na to môže ešte niekto škaredo doplatiť.
Predstavte si že namiesto Tomáša to moholo byť kľudne vaše dieťa !

ktochytavzite
22. mar 2021

@anonymouse no zvkastne je ze si sla umyt ruky do umyvadka,mna by toto kebyze ma niekto chce zabit a zabuje kanarata ani nenaoadlo si umyt ruky

tykat
22. mar 2021

@ktochytavzite .. tak podla jej vypovede si ruky umyvala aby mohla telefonovat kedze pri pokuse volat sa jej to nedarilo lebo z ruk krvacala a vsetko aj telefon bolo od krvi.
Btw vobec netusim ako by som sa zachovala ja, ono z dialky je to jasne, viem co by malo logicky nasledovat ale v konkretnej situacii, vsade krv, dobodany clovek, zranena a v soku... vobec netusim co by som robila. Bez ohladu na to ci by som to urobila alebo nie. Takze nelogicke cinnosti mozu byt bud zle premysleny postup vraha alebo aj dosledok soku.
Napr.moj muz kedysi davno, tesne po svadbe, ked mu prisla mama oznamit ze jeho otec mal znicoho nic.porazku a je na tom zle tak zacal behat po byte a nakoniec napustil vedro s vodou zobral mop a zacal umyvat podlahu. Uplne nelogicky, nechapali sme co robi, proste bol v soku.

nikyball
22. mar 2021

Veľa veci tam nesedí. Ja som citala to, že Tomáš bol napadnutý z predu, takže keby videl, že Judita ide naňho s nožom ,hádam by sa bránil, utekal, čokoľvek. Asi ak tam niekto vošiel a nečakane vytiahol nôž z tašky ,tak sa nestihol brániť.

A nesedí mi stále ten jej priateľ. On mal väčší motív ako samotná judita. Zapletený s drogami, dokáže si zohnat zbraň na počkanie, pozná miestnych fetakov. No neviem neviem. Zjavne Tomáša nemusel, a jeho frajerka ide do Londýna radšej s Tomášom ako s ním. Kludne mohol nájsť nejakého fetaka,nech ho postraši a celé sa to zvrtlo. A jeho kamarát uteká z miesta cinu. Tiez cudne

lanelois
22. mar 2021

@anonymouse 👌👍

darja27
autor
22. mar 2021

@nikyball len si neviem predstaviť že by sa obetovala ona...to sú také konšpirácie podľa mňa úplne nanič....keďže sa hovorí že nie sú stopy po tretej osobe,tak zrejme nie sú.Navyse podľa znalca skutok by nemohol spáchať človek z takou výškou ako ona uvádza....pre nás ľudí či to čítame je to ospravedlniteľné vec ,keď povie ,že proste šok-ved áno ,ja som iná ty si iný.....ale myslím že vyšetrovatelia majú svoje skúsenosti a pre nich je to ospravedlnenie ktoré neplatí.Ved to by bol takto každý druhý vrah na slobode. To je vyhovorka .Očividne si to vedia spojiť aj z ostanym,čo tam našli,co videli.Je to ich práca ,tak by som im verila.Rodina sa darmo oháňa teda niečím ,čo je až veľmi spochybniteľné .Potom je to mätúce a dobre že z dievčaťa nevidíme hneď vlastne tu obeť toho celého.

derdia
Autor odpoveď zmazal
derdia
Autor odpoveď zmazal
derdia
Autor odpoveď zmazal
janage
22. mar 2021

@derdia tiež si myslím že to urobila, ale zaráža ma jedna vec a to, že viacero nie jeden, dvaja odborníkov čo vyšetrovalo jej stav nepotvrdilo žeby mala sklony k agresivite či znaky sociopatickej či inej deformity psychiky.

lintu
22. mar 2021

@janage otázka... a môžu tí odborníci o tom rozprávať?

derdia
Autor odpoveď zmazal
janage
22. mar 2021

@lintu bolo to zverejnené a tuším aj v telke v reportáži to odznelo.

janage
22. mar 2021

@lintu už neviem kde tá reportáž bežala, ale snažili sa dať priestor jednej aj druhej strane. Na počudovanie to bolo celkom vyvážené.

derdia
Autor odpoveď zmazal
derdia
Autor odpoveď zmazal