icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

nikyball
19. júl 2021

@lanelois mňa zaujímate vy. Aky je váš život, keď vás najviac trápi toto. Či máte vôbec rodinu, zamestnanie, vzdelanie a podobne. Predpokladám, že nič z toho.

barborkakr
19. júl 2021

@nikyball zase to vzdelanie, Juditkebolo vzdelanie na 2veci a inak vzdelanych ludi nezaujima spravodlivost?

nikyball
19. júl 2021

@barborkakr spravodlivosť áno, odsúdená bola. Čo s tým má to, kde pracuje a býva jej matka.

lanelois
19. júl 2021

@nikyball nemam ani vzdelanie,ani rodinu,ani zamestnanie a podobne. Nemam nič a nikoho len Juditu a Modry koník. Normálne ste mi pani teraz otvorila oči ,aka som vlastne nevzdelana, urobím si aspoň školu a budem mat aj školu,aj Juditu aj Modry koník. Dakujem ☺️

nikyball
19. júl 2021

@lanelois myslela som si. Napíš si otázky a keď zistis kde juditina manka býva, všetko sa jej osobné opýtaj. Napíšeš sem kamoškam najnovšie infosky. A nemaj deti prosím

levantine
19. júl 2021

Kazdemu sa vsetko zle vrati, aj to co druhemu prajes ☝

Ja sa tu nebudem znizovat na niekoho uroven. Dalsia trafena hus co si mysli ze ked ma clovek vzdelanie je nieco? Ja som tam kde som aj vdaka ludom ako ty. Lebo vsetko zle ma len posilnilo a posunulo dalej.

Juditku si tu mozte obranovat ako chcete a mat vela vymyslenych nickov. Z basy sa tak skoro nedostane!

levantine
19. júl 2021

@barborkakr Tu je vidiet presne ako poukazuje na druhych s tym co je ona. Vymyslene nicky a chora. Ale asi na hlavu. Kedy prestane byt ta osoba zla? Vlastne ona si to ani neuvedomuje. Tak jak Judita.

nikyball
19. júl 2021

@levantine a povedz nám, kde si 😂😂😂zatiaľ sa to zle vracia len tebe 😂😂😂

levantine
19. júl 2021

Niekomu je stale veselo, tak jak Judite bolo na sudoch aj mamicke ze?... ale uz ich smiech presiel.

nikyball
19. júl 2021

@levantine 😂😂😂aj tebe možno raz bude.

3vita
19. júl 2021

To čo tu predvadzate. Už sa to tu ani čítať nedá 🤨

barborkakr
19. júl 2021

@levantine aka matka taka Katka a tak dopadne aj druha, neboj 🙂!

barborkakr
19. júl 2021

@levantine chora ako dcerka, ja sa uz nicomu necudujem, ked v tom dcerka vyrastala.. gen je gen a vychova je vychova😱

lanelois
19. júl 2021

@barborkakr ale no, chceš ist snáď so mnou do školy? ☺️😅

barborkakr
19. júl 2021

@lanelois do skoly a do kuta😂

taga
19. júl 2021

Baby, uz to nechajte tak, uz to stratilo akukolvek uroven. Mame snad nejake hranice, diskusia je jedna vec, osobne urazanie uz ina

katulik123
19. júl 2021

Haló ženy, čo vám už z toho tepla udiera?
Veď zbytočne tu robíte rozbroje, akoby nestačilo, že je hádok či urážok všade možne. Túto diskusiu som mala rada práve preto lebo sa tu dobre dalo oponovať, či rozmýšľať nad všeličim a celkom bez hádok. Ale určite nie aby sa tu dospelé ženy hádali kvôli tomu, že niekto má iný názor...
Myslím, že tento prípad je už dávno uzavretý a môžme len špekulovať, pravdu ako to presne bolo sa nedozvieme.

levantine
19. júl 2021

To ze sem chodi Juditina rodinka manipulovat a urazat nevidite? Barborka sa slusne opytala na jej matku a kukaj kto zagagal prvy. Citajte vsetko alebo tu nerobte z kazdeho neviem co. A udierat z tepla take narazky si nechajte na tu pravu.

Budem aj nadalej Tomaska branit a mozte sa vsetci jej obranci aj na hlavu postavit. Kto sa tu stale opakovane vysmieva?

katulik123
19. júl 2021

@levantine Ohľadom toho tepla to bolo nadnesene. Ale to každý rozumný pochopil...
Ako zaručene vieš, že to je jej matka? Máš nejaký dôkaz? Možno je presvedčená o juditinej nevine ako ty o jej vine. Takže jedná, druhú stranu nepresvedčíte. Tiež mi prišlo cez, riešiť súkromný život jej matky, keď už aj skončil súd a nemá to už pointu ďalej riešiť, to, že čo robili rodičia asi je každému jasné, že bolo možno cez, ale takto do toho pitvať nemá zmysel a je to zbytočné rýpanie. Obraňovali si dieťa hoc aj za cenu ísť cez všetky možnosti. Čo z právneho či morálneho hľadiska nie je úplne košér. Ale jej rodičia to videli inak... A brániť ho? Áno, môžeš, ale nik nevie všetky detaily. Ale to, že niekto má iný názor neznamená, že je proti Tomáškovi. Len rozmýšľa inak.
Ale tak či tak nemusíte sa doťahovať ako malé.
Osobne si myslím, že vrah je usvedčený a je tam kde presne aj má byť...

barborkakr
19. júl 2021

@levantine
@katulik123 nastastie je to verejna skupina a mozeme pisat co chceme aj ako male, velke obrovske😊

levantine
19. júl 2021

@katulik123 ja som nikde presne nenapisala ze je to jej matka. A ja som neriesila jej sukromny zivot.
Za dalsie asi si necitala celu diskusiu a mozno nevies z ostatnych stranok ako jej rodina manipuluje verejnost. Ludia su lahko manipulovatelne bytosti a vsetci vieme ake nepravosti sa deju na Slovensku. Presne o toto jej rodinke ide. Aby presvedcili vacsinu o jej nevine a zase budu len skusat ako ju odtial dostat. Takze ano budem si Tomaska obranovat a kazdy mi moze aj na hlavu vyliezt. Lebo z toho co robia je mi zle. Nemaju chrbtovu kost a predovsetkym im chyba ludskost. Taketo spravanie si Tomasova rodina nezasluzi. Myslis, ze je im prijemne ze stale dokola a dokola pisu tieto ich polopravdy vsade? Nevies si ani predstavit ako ich to musi boliet.

A absolutne ma nezaujima z akej velkej lasky si Juditu rodicia obranuju. Lebo pre mna to nejsu citiacie bytosti. Rozdiel je v tom co robia a ako to robia a ako sa spravaju. Preco neprejavili stipku lutosti? Preco pre nikoho z nich Tomas neexistuje? Preco sa hraju na jej nevinu ale vraha doteraz tatik urputne nehlada? Preco ich zaujima len to vykladat nezmysli ze Tomasko je gay (ak by tu zas niekto zacinal - tym nemyslim nic zle na nich) ze Tomas bol fetacke nic ci jak ho nazvali ,,akoze,, ti jej kamosi. Preco je podla nich normalne ked Juditka povedala aj napisala velakrat ze by ho zabila a ako ho neznasala. Toto sa ti zda v poriadku? Len spinave manipulacie vsade.

nikyball
19. júl 2021

@katulik123 nie som jej matka , ani rodina , ani nič. Diskutovala som tu ako ostatné ženy, napísala svoj názor. Ak bola odsúdená, tak bola. Ale tieto dve paranojky sa chytili toho , že som jej mama a vzájomne si pritakavaju, že som. Vlastne každého kto s nimi nediskutoval označili za jej rodinu. Preto už ani nereagujem, lebo to sú choré hlavy a to neuhadas. Na mk som dlho a určite sú baby, ktoré si ma pamätajú z iných diskusii

mes1177
19. júl 2021

@vbubu17 sorry , ale usla ti velmi podstatn vec , keby J. mala tie zranenia z obrany Tomasa ako tvrdi mala by jeden , mozno 2 rezy ale ako sa vyjadrili znalci a podla fotiek rezy, ktore ona mala boli aj velmi hlboke aj uplne jemne a bolo ich minimalne 5 plus rana na zapasti plus rezy na druhej ruke. J. sa vyjadrila len o jednom vypade , po ktorom udajne upadla do bezvedomia. Keby jej tie zranenia sposobil niekto druhy tak bu ju musel atakovat minimalne 5- 8 x a utocit len na ruky....takze za mna 100% vrahyňa je ona.

zuziiiii
22. aug 2021

@barborkakr videla som dobrý film

barborkakr
22. aug 2021

@zuziiiii aj my vcera super

zuziiiii
22. aug 2021

@barborkakr aj to sa dá pozrieť tiež podľa skutocnosti

ktochytavzite
22. aug 2021

@barborkakr skutocny,?O com to je prosim Ta?