icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

fadama
22. aug 2021

@ktochytavzite Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu.

barborkakr
22. aug 2021

@ktochytavzite ten, co som odporucila ja je podla skutocnej udalosti serioveho vraha, tazko choreho, ktory do uplneho konca tvrdil, ze je nevinny, odporucam ho pozriet tu vsetkym😌

barborkakr
22. aug 2021

@fadama tento nie je ten, co som tu odporucila😊

fadama
23. aug 2021

@barborkakr aha. 😂😂
Prepáčte. 😁😁

sticker
barborkakr
23. aug 2021

@fadama v pohode😉

fadama
23. aug 2021

@barborkakr 😁😁😘

liviafazekasova
24. aug 2021

@darja27 ja len jednu jedinú vec nechápem 🤷‍♀️ ak to spravila fakt ona čo ja som že 50 na 50 tam potom akoto že vo výťahu boli len stopy po Tomášovej krvi, vsade inde aj po chodbe bola aj v byte sa našli stopy krvi po oboch jedine vo výťahu bola čisto jeho krv, ona behala všade hlavne v byte ona na nohach mala aj svoju aj Tomášovú krv keďže aj pochodbe nechala po sebe stopy, tak kto bol vo výťahu? A aj tie nože ako môže byť niečo vražedná zbraň keď vôbec nepasuje do rany sú príliš veľké a ani žiadne stopy sa na nich nenašli 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ mne to celé nedáva zmysel neviem čomu mám veriť, a prečo nezaistili stopy krvy na dverách z vonka? Je tam fakt krv vidno aj z fotiek ale tvrdili že sa to stalo pri zatvorených lebo policajti nezaiistili stopy 🤷‍♀️

liviafazekasova
24. aug 2021

A ešte to mi nejde do hlavy takéto niečo môže spraviť len psychopat, a neverím že ked fakt bola takato narušená vrahyňa že by si to nikto nevšimol hlavne v škole že je agresívna alebo že sa rozčúli, to nieje možné že " normalne a pokojne dobre dievča" toto spraví, podľa môjho nazoru je tam ešte to že ona poznala vraha a veľmi dobre a kryje ho lebo si myslí že otecko aj tak ma toľko peňazí že ju z basy dostane, asi je naivná až príliš a preto to čudné správanie nevedela čo ma robiť aby nikoho neprezradila, a asi ani nebola príliš prekvapená že sa to stalo

barborkakr
24. aug 2021

@liviafazekasova preto som sem dala link na tento film, pozrite si ho 🙂 paci sa 🙂
https://www.cine-max.sk/filmy/film/ted-bundy-di...

liviafazekasova
24. aug 2021

@barborkakr jasne všimla som si ale ten film nič nezmenená, nehovorím že to nemôže byť aj v tomto prípade podobne ale aj tak nič nevysvetluje, a nemení v tom nič že fakt je tu veľa pochybností, a hlavne to že policia zbabrala celé vyšetrovanie

liviafazekasova
24. aug 2021

@barborkakr a ani by som to neporovnavala lebo je iné sériový vrah ktorý znasilnoval a zabijal cudzie ženy ako 16 ročné dievča zabije kamaráta a to že ho nemala rada je totálna kravina, vidno aj z fotiek že si rozumejú koho nemám rad nevláčim sa s ním a nefotím milion fotiek a ešte si ho berem domov.

ktochytavzite
24. aug 2021

@liviafazekasova a coby za to mala ze niekojo kryje??Penazi ma dost,ty by si kryla niekoho a sla namiesto neho do basy?

u2jana
24. aug 2021
berestu
7. sep 2021

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=352...
Na freejudita před nekolika měsíci přibyl nový příspěvek, který nebyl publikován v médiích a ani na stránkách založené rodinou Judity a do případu vnáší další otazník.

levantine
7. sep 2021

@berestu Ani takyto otaznik by ma nepresvedcil a ani len by som sa uz nezamyslala ze je Juditka nevinna. Otaznicek pre mna je preco jej rodicia nehladaju vraha? Lebo ten vrah je len vymysel jej sialenej matky ktorej volala ako prvej!

liviafazekasova
7. sep 2021

@berestu tak toto je fakt ďalší otáznik 🤷‍♀️🤷‍♀️ nechapala som ani doteraz, akoto že tam bol nôž medzi uterákmi ale uteráky neboli moc od krvy čiže už tá krv musela byť zaschnutá ale tak toto dáva zmysel, ale tak kto to bol???

berestu
7. sep 2021

@liviafazekasova Tento nůž musela do šuplíku komody vložit osoba, která se pohybovala na místě činu až po příjezdu zasahujících složek.

berestu
7. sep 2021

@levantine Váše přesvědčení vám neberu, většina slovenské veřejnosti má podobný názor jako vy. O případ se zajímám a zatím jsem nikde z dostupných informací nenašla ani jeden přímý důkaz, který by Juditu usvědčoval z této vraždy.
Minimálně je to na prošetření podezření z účelové manipulace ze strany vyšetřujících OČTK, kteří zasahovali na místě.

barborkakr
8. sep 2021

@berestu chudatko Juditka, ako ju mohli do toho namocit? Teraz sedi vo vazeni nevinny clovek😱

panda21
8. sep 2021

@berestu a mladého odtlačená topánka v JEJ rozkroku?

berestu
8. sep 2021

@panda21 O tom můžeme pouze spekulovat, jak tato stopa vznikla, ale stále to není přímý důkaz usvědčující Juditu z vraždy. Neviděla jsem ji, ani nebylo nikde zmíněno, v jakých částech přesně stopa byla a jakým způsobem pravděpodobně vznikla. Tomáš byl už zraněný, Judita také (na jeho podrážkách byla i její krev) a mohl na ni stoupnout, když Judita odpadla na zem. Myslím, že pokud by ji kopnul tak, až měla otisk od boty v rozkroku, asi by jí to paralyzovalo. Ale to jen opět spekuluji.

barborkakr
8. sep 2021

@berestu 😀😅😀

berestu
8. sep 2021

Nejhorší je, a teď mluvím obecně, ne jen v souvislosti s Juditou, že pokud se vám děje bezpráví, tak na Slovensku nemáte šanci se legálně ubránit podle platné legislativy, jakoby zákony byly bezcenné fráze. Proč média neuveřejní toto video, když většina o jeho existenci ví, nebo proč to neprošetřila generální prokuratura, na kterou byl zaslán podnět k prošetření podezření z účelové manipulace s důkazy na místě tohoto trestného činu?? To jako nemáme vraha, tak si vyrobíme důkazy a ještě dostaneme prémie za vyřešení případu, které samozřejmě plynou z daní veřejných poplatníků, kteří ještě tleskají? Fakt smutné🥺Kolik takových případů může být, takové, které se neprobíraly v médiích?

panda21
8. sep 2021

@berestu to, že prvá rana prišla od chrbta ale judita tvrdila, že sa pozerali na seba z očí do očí z vrahom? To, že hodinky merali kroky aj keď ona "ležala"?

berestu
8. sep 2021

@panda21 ale přeci pokud by ho bodala ona, asi by věděla kam zasadila první rány..

panda21
8. sep 2021

@berestu akože nehnevaj sa mňa, ty si vážne myslíš, že súd odsúdi 16 ročne dievča len tak, lebo nemajú vraha? Preboha, síce máme súdnictvo aké máme, ale toto je vrchol si myslieť..

panda21
8. sep 2021

@berestu keď je človek v amoku, zabudne polovicu vecí. Viacej dôkazov je proste proti nej, toto sú len také chytania za slamku.

levantine
8. sep 2021

@berestu Vrah je jednoznacne Judita. Bola usvedcena na zaklade nepriamych dokazov. Ja nemam ani omrvinku pochybnosti ze to bol niekto iny. Vsetko do seba krasne zapada a jej rodina urobila chybu ze zverejnila telefonaty. Len naivky im to zozeru.

A pokial viem lietajuce metly su v knihach, nie realne aby ,,vraha,, odniesli.

barborkakr
8. sep 2021

@levantine a mame to tu zase :D