icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

skrippi
12. okt 2021

@kukucka276 ako vies kedy ten odtlacok vznikol? logicky mi pride, ze ak to bol odtlacok, tak on v tom case lezal a to sa tam este mohlo udiat cokolvek..

skrippi
12. okt 2021

@kittykat22 ocividne to nemate nastudovane, ani jedna zbran nie je preukazana ako vrazedna zbran..

levantine
12. okt 2021

Tento rozhovor vznikol velmi pravdepodobne len ako zavadzanie. Priliz okate, priliz nasilu. Zazracne to taticek podsuval ako ,,dokaz,,. Ten taticek co ,,akoze,, nasiel nozik v sufliku a priniesol ho potom na policiu. Ten taticek co na ich stranecke neukazuje co nehra proti jeho Juditke. Len to co sa im hodi aby vyzerala nevinna jak lalia. Ten co neprejavil ziadnu lutost Tomasovej rodine. Taketo rozpravky si mozu niekde strcit.

skrippi
12. okt 2021

@kristina284 zaraza ma aj fakt kde je prezumpcia neviny a co je priamy dokaz, ktory ju usvedcuje z vrazdy, ked nie je ani vrazedna zbran.. viď. kocner a zsuzova nevinni

skrippi
12. okt 2021

@levantine aky vplyv mal otec na tento rozhovor by ma zaujimalo

skrippi
12. okt 2021

@levantine co priamo hovori v juditinu vinu?

kristina284
12. okt 2021

@skrippi na to aby bola odsúdená netreba žiadny priamy dôkaz, keďže nepriame dôkazy utvárajú logický celok. Skôr by ma zaujímalo aký iný priamy dôkaz okrem priznania by ste mi vedeli uviesť pre tento konkrétny prípad a skutkový stav. Vražedná zbraň podotýkam je, je to nôž, ktorý môže byť 1 z 2 nájdených alebo pokojne oba, to sa už zistiť nedá.
Prezumpcia neviny je zásada trestného práva procesného, ktorá znamená, že obžalovaný nemusí dokazovať svoju nevinu ale musí byť jemu dokázaná vina a až do odsúdenia sa naňho hľadí ako na nevinného. Z tejto zásady vyplýva mimochodom aj procesné pravidlo In dubio pro reo- v pochybnostiach v prospech obžalovaného a to je v podstate celá taktika obhajoby rodičov odsúdenej.
Kočner a Zsusova sú osobitná kauza, úplne iný skutkový stav, čiže to vôbec nie je pre tento prípad porovnateľné.

levantine
12. okt 2021

@skrippi kristinka ti to vysvetlila jasne a ja ti dam este jeden priamy dokaz. Lietajuce metly sa u nas nevyrabaju.

berestu
13. okt 2021

Na Juditiných kalhotech byly otisky 2 druhů různých podrážek bot! Na 2 místech!

berestu
13. okt 2021

A Tomáš měl obuté tyto boty.

loginexistuje
13. okt 2021

nechapem co sa riesi je odsudena skoda ze nebola sudena ako dospela nech budu to jej rodicia akomolvek prekrucat pravdu nezmenia
ak je psychopatka (co najskor je vzhladom na to co urobila ) tak ani velmi nenesu rodicia vinu ze to bolo vychovou
hadam skor ako sa dostane von je aspon nejako spacifikuju

lubkavargova1
14. okt 2021

@loginexistuje tak podla nejakych novych tvrdeni vraj mal samovrazedne sklony chudak chlapec. No tak este sa dozijeme aj toho tvrdenia, ze chlapec nakoniec spachal samovrazdu a sam nabehol na noz..my na fakulte len krutime hlavou a naozaj nechapeme kam sa to cele ubera..uz ked Lipsic dal od nej ruky prec a bol briliantny advokat, tak by sa rodicia fakt mali zamysliet nad sebou a nad svojou dcerou.

skrippi
14. okt 2021

@loginexistuje udivuje ma vasa istota o jej vine pri tolkych nejasnostiach.. asi ste jeden zo stastnych ludi na slovensku, ktori sa v zivote nestretli s vysetrovanim a pojednavanim na slovenskych sudoch.. z vlastnej skusenosti vam poviem, ze casto tam nenajdete ani sedliacky rozum, ziadnu logiku, takze prinajlepsom je tam vzdy sanca na objektivitu 50/50

aduliak
14. okt 2021

@skrippi ako sa podla teba dostal "skutocny" pachatel von z domu? ved z neho musela kvapat krv.

levantine
14. okt 2021

@skrippi Tu to bolo jasne jak facka. Aj zachranne zlozky ked tam prisli, policajti hned vedeli ktora bije. Tahalo sa to s nou tak dlho lebo jej tatik velka zilinska ,,ryba,, to natahoval aby ju zachranil. Tych jasnych veci je tam XY a nejasne su len zavadzajuce. A to som este nespomenula uz zname telefonaty medzi Juditou a jej matkou. A co je najhorsie na celom. Tomasko zomrel brutalnou vrazdou a oni neprejavili lutost len dalej pichaju jeho rodicom do citov s tym co vyvadzaju!!!

berestu
14. okt 2021

@levantine ano, přesně si to popsala! Policajti přesně věděli která bije. Proto nůž, který ležel na podlaze ,,precizně,, ukryli do šuplíku a tímto momentem se stala ,,pachatelem,, Judita.

loginexistuje
14. okt 2021

@skrippi no tak to sina velkomnomyle ze nemam predstavu mam a velmi dobru som v dennom kontakte s clovekom ktory denne prichadza do kontaktu s odsudenymi a obzalovanymi pri svojej praci ak teda je to vsetko take nejasne zverejnite nalezy z vysetrenia psychiatra a obzalobu kompletnu a potom sa mozeme bavit ale teda neviem conchcete riesit Judita je vinna a bodka
to ze sa kyda na mrtveho Tomasa je uplne mimo a hyenizmus a len a len to potvrdzuje ze sudy rozhodli spravne

berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
berestu
14. okt 2021
jouky
14. okt 2021

@berestu boze moj!!🤦‍♀️🤦‍♀️ To uz akoze preco by POLICAJTI schovavali vrazednu zbran do suflika????? Ak hned schovali do toho suflika aj pachatela, tak potom to teda dava zmysel!
Zeny, zeny, niektore co tu uz ake bludy dokazete napisat... Napisem to zas, to, ze podla vas je v pripade vela nejasnosti, to je presne robota Juditinych rodicov, sud mal dovod na to, preco niektore ich "dokazy" nepripustil, nie sa tu ohanate nejakou FB komunikaciou a utekajucim chlapcom!

berestu
14. okt 2021

@jouky protože fyzikální zákony a trasologie vylučuje Juditu jako osobu, která by mohla nože uložit do šuplíku komody

berestu
14. okt 2021

Ať je pachatelem nebo ne.

jouky
14. okt 2021

@berestu a to povedal kto? Ty? Ty si bola priamo na mieste, alebo len citas, co pisu jej rodicia? Potom teda kto vrazdil?? Jaj, ten odpoctar, len teda ked uz spominas tie fyzikalne zakony a trasologiu, ten sa odtial ako dostal? 🤔

berestu
14. okt 2021

@jouky Na to proč by to vyšetřovatel nebo osoba, pohybující se na místě činu bezprostředně po příjezdu záchranných složek udělala, respektive motiv této osoby navést stopu směrem k Juditě, opravdu nevím. Ale velmi by mě zajímalo, jaké relevantní přímé i nepřímé důkazy máš ty, že to byla Judita. Jediné co tu čtu stále dokola jsou výkřiky bulváru a obhájce obžaloby p. Halagana, že ho Judita nesnášela a telefonát z psychiatrie. Jak vysvětlíš druhý otisk podrážky na Juditinych kalhotech, která se neshoduje s porážkou bot, které měl Tomáš??
Lidem, co sem přišli diskutovat a předkládají nejasné věci v případu vhodné k diskuzi se vysmívate a argumentujete nelogickými dedukcemi a letajícími metlami. Věř mi, že mě je Tomáše neskutečně líto, láme mi srdce, že musel tak úžasný mladý kluk zemřít takovým brutálním způsobem, ale jeho duše nenalezne klid, pokud to Judita nebyla.