Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@srdeenko19 a co třeba, že Juditu nezabil, protože vypadala jako mrtvá, když odpadla na zem.
@berestu🤦♀️
@berestu áno - LEN ich dvoch DNA, pričom nezabúdajme na to, že tie nože boli sčasti poumývané. DNA sa ale nedá úplne len tak ľahko zmyť, takže ostala DNA páchateľa a obete.
Tie ruky si mohla poraniť pri útoku, to dáva dokonca oveľa väčšiu logiku ako ich vysvetlenie poranenia.
Uvedomte si, že vy síce "vyťahujete materiály zo spisu",ale len tie ktoré zverejnila obhajoba odsúdenej. 1 strana mince netvorí celý príbeh.
Nebudem sa tu s vami o to hádať, je to váš názor. Je to prípad, z ktorého sa zbytočne robí sci-fi, pritom riešenie je logické a jednoduché.
A Juditiny rodičia dali na svoju stránku kde ju obhajujú aj ten videozáznam rozhovor z basy medzi ňou a Juditou? Chcela by som vedieť vyjadrenie matky na to video.... Ze akože niekto tam bol?.....
Ináč ak by tam tretia osoba bola a chcela Tomášovi zobrať život tak to urobí rýchlo a rázne a nie 50xkrat.....si myslím keby to je plánované... Tým ze tie rany boli 50x si myslim že dokáže človek len ktorý má blízky vzťah s osobou.... To boli už rany istoty že čo ak sa preberie...
@kristina284 na ,,otvorenesudy,, jsem našla všechna soudní pojednávání, ale je to anonymizovane. Ráda bych si přečetla i druhou stranu, nevíš, kde bych to mohla ještě najít, zřejmě si to četla?
S těmi noži je to celé zamotané, rány bývají naopak větší než je šířka čepele nebo naříznutá žebra, která mají vypovídající hodnotu v smyslu, že čepel směřovala dolů a ta poranění Judity by odpovídala otočené čepeli nahoru, a taky nedává smysl, jak by nože umyla s nefunkční pravou rukou? To že necítila bolest je jedna věc, ale bez šlach s visícími prsty už nic nepochopí, ale budiž, dejme tomu, to můžeme asi jen spekulovat, ale co ten druhý otisk boty na Juditinych kalhotech? To přeci není žádná bezvýznamná stopa. Ale opravdu si ráda přečtu argumenty protistrany.
@kristina284 ale též by mohl být argument, že během činu si nůž mohla otočit čepelí nahoru.
@samkolea ta dostala looove podla mna
@kristina284 presne tak. Koža je elastická. Nože ,ktoré boli nájdené, neboli vylúčené ako vražedné.
Hodinky potvrdzujú,že Judita neodpadla. A nezabúdajme na adrenalín,kedy človek dokáže aj nemožné. Takže si tie nože umyla. A skryla. Aj s porezazou rukou. Nebolo to nič hrozné tých zopár raniek, keď sa jej kĺzal nôž pri bodaní.
@berestu no ved mne praveze tie noze davaju logiku..judita po "odpadnuti"(vtedy ju napadlo ze to bude "na nu")šla tie noze oplachnut, teda zmyla vacsinu tomasovej krvi, a kým odniesla noze do suflika tak tým ze ešte jej krvacala ruka, ostalo na nozoch viac jej krvi. Cize ano,na nozoch logicky bolo viac jej krvi. Co konkretne sa ti na tom nezdá?
@barborkakr v spise je uvedene poschodie 5, a ona na nahravke hovori tusim 6 poschodie.
Mne dnes refresher vyhodil že dostala 12 rokov ci je to aj právoplatne, len titulok som citala, aj to sledujete ešte?
nemate niekto predplatene sme?
https://domov.sme.sk/c/22765826/kauza-judita-vr...
@barborkakr k clanku je veľmi dobra diskusia
@barborkakr Práve som ho išla pridať a vidím že už tu je 🙂 dobrý článok
@miminkanase ano, perfektna, nastastie ludia na Slovensku maju este triezvy rozum, ked dievca vyjde, bude to mat nesmierne tazke, nech si to uzije 🙂
Myslím, že v ich podcaste v rýchlosti to zhrnuli 😊
@barborkakr nezostane na Slovensku. Rodicia po prepusteni okamzite poziadaju o zmenu mena a prestahuje sa do zahranicia.
@kittykat22 preco si myslis, ze jej to pomoze?
@katulik123 hej super, kks ze “nahanacka” mrazive ta ho musela chudaka mordovat vsade, strasne chudacik sa neubranil vrahyni..
Do basy patria jednoznacne aj jej otec a matka, lebo 100% vedia ze ho zabila Judita. Snazia sa vedome oslobodit vrahynu.
@levantine tie s tym suhlasim teda s Tebou😊
@barborkakr clovek si to nedokaze ani len predstavit, kazdopadne je to cele zahadne, chcelo by to realnu rekontrukciu zverejnit, pretoze mne osobne nesedi to ako sa dostala jej krv na jeho topanky. Som len zvedava, vobec nesympatizujem s nou alebo zeby som obhajovala.
Bolo dokazane, ze v byte uz nikto okrem Judity a Tomasa v case smrti nebol. Takze vsetky pochybnosti su naozaj len konspiracie. Prokuratura sa v tom nechcela rypat vzhladom na vek obete aj vraha. To len jej rodicia si myslia, ze im moze pochybujuca verejnost este nejak pomoct.
Čaute vyjadrím sa aj ja.
1.som presvedčená o Juditinej vine. Ked som natrafila na stránku jej rodiny, myslela som si, ze je nevinná. Ale
1a) telefonát s mamou z väznice ma presvedčil o opaku.
1b) neverim v levitaciu vrahov
1c) Lipšic
2. Viacere hovorili o tom, ze z fotiek Judity ide niečo príšerne. Ja vam neviem, bez toho ze by som si o nej myslela, ze je vrahyna, nepride mi z nich nic strašne. Vdade sa usmieva, pôsobí aj na mna milo a ja fakt nebadam nieco psycho z jej oči.
3. Dalej ste pisali ze jej matka.vo videach pôsobí arogantne. A opäť, bez ohladu na to, ze si myslím ze jej dcera je vrahyna- poznam jej mamu zo skoly a bola to učiteľka, aku by si každý prial mať. Tak charizmatická a pozitivna osoba, bola velmi obľúbená a ako tínedžerka som k nej vzhliadala. Nikdy z nej nešla nadradenosť.
4. Nie som si ista, ci sa Judita rodičom k činu priznala, ale myslim si ze jej rodičia nedokážu pripustiť, že by ich dcera toto urobila. Pochybujem, že jej polozili otazku "urobila si to?" Myslím si, ze oni by pravdu z jej ust ani nechceli, ani nezvladli počuť