Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Zase Juditiny rodičia sa snažia ju dostať von z väzenia. Znova chcú otvoriť prípad.
https://www.cas.sk/diskusia/2663691/odsudena-ju...
@kittykat22 Nie je, má staršiu sestru, ktorá žije vo VB, ale samozrejme, že sa nechcú zmieriť s tým, kde skončila. Teraz by maturovala na jednom z najlepších gymnázií v meste a mierila by tiež študovať do zahraničia.
@kittykat22 maju dve dcéry, ale aj tak… tato je mladšia. “Maznačik” …. Aj ja som čítala , že to chcú otvoriť. Zas budú Tomášovi rodičia na prášky. Toto celé odznova. 😫
Az na to, ze Kolikova je dost pricetna, aby dala MOP. Judit moze snivkat 😅😅
Prisaham, ti jej rodičia tiez nemôžu byť úplne čistí. Ja dúfam, že im nič takéto neprejde. Chudáci Tomaskovi rodičia.
@drahomirrra dufam 🙂
@srdeenko19
@gabrielkaa akurat som vcera myslela znova na juditku, ze 100%to musela urobit a ze dufam, ze jej to neprejde tak skoro🙈🙈fuj uplna sociopatka, vytesnila to a oddychuje si vo vazeni🤮
@kittykat22 myslím že áno. Aj keď pojednávaní sa jeho mama nezúčastňovala, mali tam rodinných zástupcov, ale to vieš…. Ich advokát ich v tejto veci zastupuje a teda aj informuje a komunikujú spolu priebeh…. Skratka bude to zas soľ do rany ☹
@kittykat22 no len ona ked ju pustia zase to urobi, co potom?
@kittykat22 otrasné, že podla nej 49 rán neni trýznivé ani pomalé umieranie:
https://domov.sme.sk/c/22874740/judita-tomas-vr...
@opica_skorica hej čítala som aj ja ze prve dve rany boli smrteľne tak ze to podľa nich nie je tryznive tie ostatne rany.... To sa už neráta pre nich ostatné rany.... 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
@opica_skorica áno presne. Nad týmto mi zostal rozum stáť… ako sa vôbec opovážili toto tvrdiť. Z ucty k samotnému Tomášovi a jeho najbližším… úplne mi je z nich zle..
@kocurikpupcek vy ste ozaj presvedčení, že to spravila ona? Nepoznám všetky dôkazy, no mne to jednoducho rozum neberie. Co by ju k tomu viedlo? Prečo by to bola spravila? Motív toho mi tam úplne absentuje. K tomu nozu, čo sa našiel. Ani to nedáva logiku. Mala ho vo svojej izbe, preto ju akože usvedčil. No nezodpovedal ranam v tele Tomáša. To potvrdil patolog. Stopy na zemi tiež neboli všetky zdokladovane atď atď. Keď si pozriete stránku Pravda o Judite, tam nájdete kopec pochybení, ktoré boli pri vyšetrovaní. Ja viem, stránku vytvoril jej otec. Ale opiera sa o fakty, nie dohady, s ktorými pracuje polícia. Ja netvrdím, že to neurobila, ale ani netvrdím, že to urobila. Ak boli ozaj niektoré stopy nepresetrene, tak môže byt, že ju obvinili neprávom. Na druhej strane... Aký odpoctar elektriny? To je hlúposť. Mne to skôr príde celé inak. Ze síce Judita nebola tá, ktorá vraždila ale práve ona mohla byť tým motívom pre niekoho iného a Tomáš bol len v zlom čase na zlom mieste. Fakt neviem. Vy ste si týmto prípadom úplne istí. Na základe čoho? Obrazu, ktorý vytvorili média? Lebo neverím, že máte relevantné fakty v rukách, na základe ktorých viete označiť Juditu ako vraha
@gabrielkaa to netvrdia oni a už vôbec nie ta Judita. To sú právnické vyjadrovacky, hľadanie slučky, upozornenie na nepresnosti a pod. To právnik sa snaží aj slamky chytiť. Áno, v mene Judity,ale jeho (právnickým) žargónom
@tinatitti my nemame relevantne fakty - mame relevantne sudy kde boli predlozene relevantne dokazy 😅 A ty relevantne skaces na reci jej rodicov ktori sa jej snazia zachanit aspon kuska cti.
@kittykat22 este bude sa stazovat ze ju napadli, dufam, ze nie iba 1x...
@kittykat22 relevantné súdy? Na Slovensku? Dúfam, že nikdy nebudeš potrebovať slovenské súdnictvo. Lebo až potom pochopíš, ako nešťastne naše súdnictvo funguje
@kittykat22 inak, keby sa to stalo v tvojej rodine a obvinili by tvoje dieťa, hneď by si ho zavrhla? Ja ich konanie úplne chápem.
@tinatitti jedna vec je zavrhnut dieta, druha je to, co robia, nie? nie je v tom rozdiel?
Mne z toho vychadza len jedno, tie vesele fotky, ze ju napadol odpoctar(mna by to teda urcite nenapadlo), skryla noz(myslela si ze ju nikto vynit nebude a teda ani prehladavat), ona to mala naplanove, blbo, ale bolo to planovane. Tych 49 ran uz bolo uvolnenie hnevu
@ibaneeez presne..nakoniec nie je az taka inteligentna...ja sa len fakt obavam, toho prepustenia aj ked o 12 rokov, co este to dievca narobi...
@tinatitti tak Slovensko je zname tym, ze pusta na slobodu kriminalnikov. Predstav si, aky musi byt pripad tej Judity, ze sa nikto - fakt nikto - nenasiel, kto by sa nechal podplatit 😀 v nasom state - kde mas pocit, ze je podplatitelnych ludi ako maku. Nenasiel sa jediny clovek, ktory by ju pustil do ulic 😂
@kittykat22 to znamena, ze musi byt viac ako 100percentne vinna :(

@lasskonka ahoj, prosím ťa ten rozsudok krajského súdu kde nájdem?? Ďakujem