icon

Prípad unesenej Soni. Kto je ten muž?

14. sep 2023

Viete baby niekto nieco nove?

Strana
z5
anita6666
14. sep 2023

Tento kôň a názvy niektorých tém je bezodna studnica humoru 😆

melanta
14. sep 2023

Iste, polícia nezverejnila žiadne informácie, ale ženy na MK to budú vedieť. Ak aj niekto napíše niečo, budú to len reči, kým polícia nič nezverejní.

basska_b
14. sep 2023

Ja dufam, ze ho chytia, ale ani predtym o tretej v noci by som sama po Petrzalke nikdy nesla ani za nic

kate211
14. sep 2023

Jaku Sonu uniesli?

autor
14. sep 2023

@basska_b presne hnusne hovado

tamta
14. sep 2023

@basska_b ja by som sa sama neprechádzala o tretej ráno po žiadnej mestskej casti, nielen po Petržalke..

petronelag
14. sep 2023

Možno keď sa zotaví si sama spomenie kto to bol a ako to bolo, niekde som čítala že tam prišla bývať len teraz v septembri.

janinah
14. sep 2023

@petronelag pokiaľ dostala lieky oblbovaky do žily,tak si nespomenie a nebol to nijaký amatér

nickpick
14. sep 2023

ja viem, ale nepoviem 😜

marsmykkok
14. sep 2023

@janinah no vyzerá to na nejakého zdravotníka, o to viac som zvedavá aj ja a asi všetci. Lebo nejakých narkomanov, psychopatov plno, ale myslím, že od človeka v zdravotníctve čo robí by to nečakal nik.

anita6666
14. sep 2023

Bratislava je komplet psychopaticke geto! Na čele s predstaviteľmi toho "krásneho mesta".

ddaassuullaa
14. sep 2023

Ja len dufam, ze tato info sa dostane von vtedy, ked budu dokazy jednoznacne zdokumentovane, nenapadnutelne, vinu mu preukazu a sud nespravi ZASE nejaku procesnu chybu, aby hovado neskoncilo na slobode. A tiez, ze nejaky bezcharakterny statny zamestnanec za kus zvanca nepreda pisalkom ziadnu info🙏

klip0
14. sep 2023

@anita6666 a ty kde bývaš ? 😅

autor
14. sep 2023

@nickpick naozaj? Neverim

rude_baby
14. sep 2023

Bože, mne toto tak pripomenulo ten seriál Klamstvo 🙈🤦‍♀️ len tam oblbovak dával do tekutiny...

belllinka
14. sep 2023

@basska_b no to vies, prepadnut ta mozu iba v Petrzalke 🤦‍♀️ v Devinskej sa ti to nestane

galioska
14. sep 2023

@ddaassuullaa albo sa to zametie pod koberec, nebude to prvy krat

autor
14. sep 2023

@galioska presne

ddaassuullaa
14. sep 2023

@galioska tak to uz by bol vrchol. Ano, deje sa to, snad toto tak nedopadne

galioska
14. sep 2023

@ddaassuullaa ona je znama medzi hercami niekde je riaditelka ci co, spominaju aj nejaky spolok odkial chcela odist. Len ze ked toto zametu pod koberec, tak snad kazdemu bude jasne, ze v tej sekte je niekto to je viac ako cela policia a to ja niesom na konspiracie🤪

ddaassuullaa
14. sep 2023

@galioska ja taketo veci neviem, nezhanam si info, jedine si zelam, nech to hovado naozaj aj odsudia a nech si z neho spravia v base stetku.
O to viac, ze sa stalo kusok od nas

galioska
14. sep 2023

@ddaassuullaa to hovorili niekde v telke aj pri tamtej ucitelke bolo okolo toho velke halo
a potom nic a tiez sa pohybovala medzi znamimi osobnostami

ddaassuullaa
14. sep 2023

@galioska u mna TV tak doplnok izby😁 a teraz extra special, ked ti smradi (radoby politici) na kratku dobu potrebuju nas obcanov. Ja si pekne pockam, ale verim, ze toto sa neda nijak od*bat, ze sama.sa uniesla🙏

galioska
14. sep 2023

@ddaassuullaa no asi ako ja ale noviny si obcas pozriem, chcem vediet co je nove aj ked jasne, same oblby

panb
Odpoveď bola odstránená
galioska
14. sep 2023

@panb nie ty😃😝

ddaassuullaa
14. sep 2023

@galioska ja uz ani tie noviny🤐 to je na zosalenie. Obcas pocuvam BBC, ked ma.muz pustene. Mna tento bordel tu uz nezaujima. Pracujuci clovek je tu diskriminovana mensina a dolezity su len darmozraci, zijuci z davok a odmietajuci pracovat. To viem aj bez toho, aby som otvarala noviny

galioska
14. sep 2023

@ddaassuullaa bbc? neee to su podobne bludy a najviac ma stve, ze aj ked ich nepozerame musime za nich platit🥵

ddaassuullaa
14. sep 2023

@galioska mas recht, ale netykaju sa nasho Bananistanu, tak.to vydrzim😁

jeanne14
14. sep 2023

Markíza práve informovala o zdravotníkovi.

Strana
z5