Prípad unesenej Soni. Kto je ten muž?
Viete baby niekto nieco nove?
Iste, polícia nezverejnila žiadne informácie, ale ženy na MK to budú vedieť. Ak aj niekto napíše niečo, budú to len reči, kým polícia nič nezverejní.
Ja dufam, ze ho chytia, ale ani predtym o tretej v noci by som sama po Petrzalke nikdy nesla ani za nic
Jaku Sonu uniesli?
@basska_b presne hnusne hovado
Možno keď sa zotaví si sama spomenie kto to bol a ako to bolo, niekde som čítala že tam prišla bývať len teraz v septembri.
@petronelag pokiaľ dostala lieky oblbovaky do žily,tak si nespomenie a nebol to nijaký amatér
ja viem, ale nepoviem 😜
@janinah no vyzerá to na nejakého zdravotníka, o to viac som zvedavá aj ja a asi všetci. Lebo nejakých narkomanov, psychopatov plno, ale myslím, že od človeka v zdravotníctve čo robí by to nečakal nik.
Bratislava je komplet psychopaticke geto! Na čele s predstaviteľmi toho "krásneho mesta".
Ja len dufam, ze tato info sa dostane von vtedy, ked budu dokazy jednoznacne zdokumentovane, nenapadnutelne, vinu mu preukazu a sud nespravi ZASE nejaku procesnu chybu, aby hovado neskoncilo na slobode. A tiez, ze nejaky bezcharakterny statny zamestnanec za kus zvanca nepreda pisalkom ziadnu info🙏
@nickpick naozaj? Neverim
Bože, mne toto tak pripomenulo ten seriál Klamstvo 🙈🤦♀️ len tam oblbovak dával do tekutiny...
@ddaassuullaa albo sa to zametie pod koberec, nebude to prvy krat
@galioska presne
@galioska tak to uz by bol vrchol. Ano, deje sa to, snad toto tak nedopadne
@ddaassuullaa ona je znama medzi hercami niekde je riaditelka ci co, spominaju aj nejaky spolok odkial chcela odist. Len ze ked toto zametu pod koberec, tak snad kazdemu bude jasne, ze v tej sekte je niekto to je viac ako cela policia a to ja niesom na konspiracie🤪
@galioska ja taketo veci neviem, nezhanam si info, jedine si zelam, nech to hovado naozaj aj odsudia a nech si z neho spravia v base stetku.
O to viac, ze sa stalo kusok od nas
@ddaassuullaa to hovorili niekde v telke aj pri tamtej ucitelke bolo okolo toho velke halo
a potom nic a tiez sa pohybovala medzi znamimi osobnostami
@galioska u mna TV tak doplnok izby😁 a teraz extra special, ked ti smradi (radoby politici) na kratku dobu potrebuju nas obcanov. Ja si pekne pockam, ale verim, ze toto sa neda nijak od*bat, ze sama.sa uniesla🙏
@ddaassuullaa no asi ako ja ale noviny si obcas pozriem, chcem vediet co je nove aj ked jasne, same oblby
@galioska ja uz ani tie noviny🤐 to je na zosalenie. Obcas pocuvam BBC, ked ma.muz pustene. Mna tento bordel tu uz nezaujima. Pracujuci clovek je tu diskriminovana mensina a dolezity su len darmozraci, zijuci z davok a odmietajuci pracovat. To viem aj bez toho, aby som otvarala noviny
@ddaassuullaa bbc? neee to su podobne bludy a najviac ma stve, ze aj ked ich nepozerame musime za nich platit🥵
@galioska mas recht, ale netykaju sa nasho Bananistanu, tak.to vydrzim😁
Markíza práve informovala o zdravotníkovi.

Tento kôň a názvy niektorých tém je bezodna studnica humoru 😆