Prípad unesenej Soni. Kto je ten muž?
Viete baby niekto nieco nove?
Asi myslíš tú študentku umeleckej školy v Michalovciach. Vraj už majú páchateľa. Budú o tom určite informovať.
jedno či blava alebo iné mesto, radšej by som šla taxikom a poprosila nech počká kým vôjdem dnu ked teda šla z práce
ja sama o takej hodine niekde ani náhodou
a ked aj tu vidím ide venčit psa na luku cez kolos garaži v obtiahnutejšom sa nedá- leginy... , krv mi vrie, neviem o čo si koledujú , pritom môžu ist inam, môžu ist okolo nie ked ju tam niekto zatiahne ani ju nebude počut , to isté tu lesopark tak , park kde su ludia nie je vhodny, v lesoparku som sama nebola nikdy
Každopádne je to niekto, koho poznala, bol na ňu pripravený a čakal ju a sliedil, kade pojde alebo si sli vypiť a potom skončili ako skoncili. Za mna, bud nejaký jej milenec alebo budúci ohrdnuty milenec. Žiaden náhodný okoloidúci to byť nemohol.
@barborachors a preco by to nemohol byt nahodny okoloiduci? Ja.mam napocuvanych horu krimi podcastov, vela zlocinov sa stala jedndoucho len preto, lebo bola osoba v zlom case na zlom mieste a pachatel obet vobec nepoznal
@anita6666 ze? Aj ja vravim
@msnesquik možno odveci ale daj prisim tipy na true crime podcasty dobre
@66bublinka66 Moje oblubene su "Nocni mury". Su aj na youtube.
@66bublinka66 ja mam rada ocima kriminalistiky, hovoria tam priamo vysetrovatelia a niekedy aj pachatelia
@marianini17 áno je to tak, prísne opatrenia a evidencia existuje. Sú zošity "kniha omamných látok", kde sa zapisuje príjem s výdaj, recepty sú s modrým pásom ,cislovane a podpisy plus pečiatky 2 lekárov....
Ale ľudský faktor je sviňa, magor si vždy nájde cestu ako sa k opiatom dostať, najmä ak je zdravotník, oblbne kolegyňu a pri jej náhodnej nepozornosti si odoberie z ampulky, pozhana kľúče, ukradne, radšej nejdem písať návody.
@sara07 nemam rada, ak ludia rozmyslaju stylom “mala obtiahnute leginy, co cakala, koledovala si….” To akoze fakt? Aj keby isla naha, muzi sa maju spravat ako civilizovane bytosti, nie ako opice z dzungle.
Nie ze zeny by mali vecer sediet doma a nechodit von, ale naopak, diva zver by mala byt zavreta
@tenerifka je rozdiel mat rifle a je rozdiel mat obtiahnute tvarované leginy a hlavne je rozdiel kde ich má
časť mužov sa správa civilizovane ale tá druhá nie
pokial ide v tom po meste kde su ludia je to iné ako ked ide na miesto kde nik nie je , nik jej nemôže pomôct
ked sa obzrieš do zadu do historie tak muži sa správali k ženám aj v našich končinách ovela horšie ,majetnícky atd ... pokrok ide pomaličky
trvam na tom že ak ide niekto tak v obtiahnutom do pustého neprehladného lesoparku alebo gáražovej časti si koleduje, ak ide takto v meste max ide za nou kusok a spraví sa niekde v uličke sám
zver by mala byt vykastrovaná alebo na brome lenže to vieme že to nikdy nebude, teda neviem si to predstavit
To čo za blba…. Jazdi si v aute po Bratislave s opiátmi a vyberá, ktorú unesie a znásilní. Inak, myslite si, ze toto urobil 1x? Nechytili ho tak rýchlo len vdaka tomu, ze prípad bol medializovaný?
@katkami123 ja si myslím že to určite nebolo prvýkrát. Len už teraz mi je zle pri pomyslení koľko za tento skutok dostane. 😒
@katkami123 tiež si myslím že tlak medii zohral velku rolu
@klip0 vytrhávaš z kontextu
ano toto ti povedia aj ked prideš oblečená v stane a správaš sa ako jeptiška
ako fungujú muži ?? postaví sa im skorej ked ta vidia v stane oblečenu alebo tvarujucich leginach ? ked muž nezareaguje nezasunie
baby majú na výber ked sa tak oblečiem beriem,nemám s tým problém ale nevyberiem sa na miesto kde nikto nie je, som na frekventovanom mieste chápeš ten rozdiel ??? čo píšem
kludne môžu behat aj nahé ale nie v zarastenom tichom lesoparku alebo zhluku na kraji sidliska garaži , chápeš ten rozdiel
ja proste nerozumiem ked sa tak oblečiem prečo ide na odhlahlé miesto kde je proste väčšia šanca že ti ubliži, ano ubližit ti môže aj doma aj v kancelárii ale je tam menšie % rizika
obeť mlčí aj z dôvodu drbov ,napr od žien povestná veta to je TA , z dôvodu že pri zapisnici to musia znova a zdlhavo opisovat , opisovať pred mužmi aj , lahšie by sa im rozpravalo pred ženou alebo ženským teamom
@sara07
A ako sa mala dostať domov tých 150 metrov od tej zastávky k miestu bydliska?
Nemáme tu už chodiť v burkach ako v Pakistane, že nám len oci bude vidno? Teda pardón, tam chodia ženy celé zahalené a aj tak tam je znásilnenie na znásilnení. Tak asi bude problém v tom chlapovi a nie v žene, že? Nevtiahol by ju do auta, vtiahol by inú. A ruku na srdce, kedže im tam pravidelne chybali opiáty, verím tomu, ze toto neurobil 1x a tých obetí je ďaleko viac.
Minule tu bola diskusia, kde dievca tiež písalo, ze na nič si nepamätá, len sa ráno zobudila u kamosa v posteli a mala podozrenie, ze jej niečo vlial do pitia, sex s ním nechcela. Ženy ju tam tak ponížili a urobili z nej radodajku, že čistý humus. Chcela som vedieť ako téma dopadla, dievca ju radšej dalo odstrániť. Tu ako zeny naložia ženám to je hnus. Chlapi budú držať spolu, ale keď ešte aj tu v diskusii obeti znásilnenia napíše pár magoriek - určite si to chcela, teraz sa vyhovaras a podobné chuťovky, čo sa dá čakať. Tak to týmto násilníkom prechádza a vždy bude, pokým zrazu prípad nebude medializovaný a aspoň jeden hnusak bude chytený.
@sara07 nech má žena oblečené čokoľvek NIKTO nemá právo sa jej dotknúť a vynucovat si sex. Samozrejme, beriem, že je napadnejšia ale normálny chlap, aj keď sa mu páči, dokáže udržať svoj úd v nohaviciach. Ak sa nedokáže ovladat a potrebuje si vynucovat sex násilím, tak nepatri do spoločnosti ale do ústavu alebo väzenia. Nerobme už konečne z obetí viníkov!

@jeanne14 co? napis