icon

Prípad z Miloslavova

rommie
6. jan 2022

Zaregistrovali ste? 11 ročné opité a zbité dievča. Otec dievčiny, čo mala skutok spáchať, ju vehementne bráni. Videá nie su dostupné a zaujímalo by ma čo sa tam naozaj stalo.

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
luccija
6. jan 2022

@kakakina ale vieš ..každá senzácia trvá pár dní.Detto Viola, utyrana Lucka, samovražda Paseka...tu to sleduje veľa ľudí, lebo ide o deti.Tu je aspoň vidieť aké majú sociálne siete silu, dopad a ako ľudia všetko dokumentujú fotia ako sa dnes stretnú deti v Samorine a už o hodinu to vedia tisícky ludi..u nás sa stala minule ťažká autonehoda a bola som v šoku, že ľudia si vytiahli mobil a natáčali ako záchranári idú k zraneným potom na šťastie dali plachty naco to komu je?Bude si večer pozerať video?

viestta
Odpoveď bola odstránená
buffinko
6. jan 2022

@viestta nech sa o tom hovori, pise, diskutuje...aby podobni mladi frajeri vedeli, co sa stane ak budu sikanovat druhych. tento pripad vyvolal velku odozvu aj kvoli tomu, ze su v nasom bananistane rovni a rovnejsi. ked mas znamosti, si za vodou a nik na teba nema. citala som prispevky ludi z Miloslavova, kde tuto bandu fetakov a vytrznikov riesia uz 2roky a policia nekona. dnes vydala policia oficialne vyjadrenie, ze nikdy ziadne staznosti neprijala a o ziadnom gangu nic nevie. nasledne ludia pridavali foto hliadky, ako zasahovali. a zrazu o nicom nevedia? preco asi? lebo mama hlavnej utocnicky je policajtka SIS a tato byvaly vysetrovatel. Sam tatinko napisal, ze videl vypovede zucastnenych. To je ako mozne prosim pekne? takze sa necuduj, ze ludia naozaj neveria, ze nasa "policia" nieco vyriesi a su pobureni, kde to zijeme.... len kvoli medializacii mozno dostanu ti parchanti nejaki trest.

viestta
Odpoveď bola odstránená
buffinko
6. jan 2022

@viestta rozumiem, stacilo uplne to zosekane video z telky na utvorenie obrazu, co sa stalo...inak neverim, ze niekto pricetny si dokazal original vobec pozriet. velmi dufam, ze urobia z tych spratkov exemplarny pripad. Mimochodom, ti utocnici sa veselo premavaju vonku akoby nic, bez stipky pocitu viny, este su hrdinovia. Kde maju aspon teraz rodicov? Mali by ich doma zatvorit na nejaky cas za trest. Znechutena som.

mamina0078
6. jan 2022

@viestta neviem sice odkial beries, ze z MK niekto niekoho lyncoval, co som si pozrela komentare tak jeden akter mal vacsinov od muzov vyhrazne komentare a obet nakoniec od zien... Mne celkom ich profily a ako sa prezentuju na soc.sietach pomohlo si vytvorit vlastny nazor na celu vec a nie len to, co ponuknu media...

lucka114
6. jan 2022

@tom_i aj tak sa na to dá pozrieť, ale neviem, neviem .. či ako matka by som mala silu na to, vidieť to ešte v tv ... Dúfam, že sa to čo najskôr vyrieši, dúfam, že dievča bude silné a dostane sa z toho a dúfam, že tí "ľudia", čo jej to urobili budú potrestaní tak, ako sa patrí ....

viestta
Odpoveď bola odstránená
mamina0078
6. jan 2022

Preco nie? To znamena, ze ja som ich nejak lyncovala? Su verejne dostupne a tolko ludi zdielalo to, ze uz aj velmi lahko najditelne... Vcera okolo polnoci mali 2 z akterov live na Instagrame 600 ludi, kde priblizili situaciu z ich pohladu, preco sa jej nikto nezastal a podobne... Myslis si, ze vsetkych 600 ludi boli len tu z MK a ich kamarati? Jednoducho, spolocnost to zaujima, co su to za ludia a socialne siete o cloveku vela prezradia, najma ked sa niekto stamat vyjadri a nie len media.

mamina0078
6. jan 2022
viestta
Odpoveď bola odstránená
mamina0078
6. jan 2022

@viestta ale ja sa toho vobec nezastavam, ani nepodporujem ani jednemu som nic nepisala islo mi len zistit ich osobnost (z profesneho hladiska) a urobit si sama obraz na to, ktory uz mam... A za to, co tam zverejnuju a ze niektori majú otvorene profily ja nemozem. Ja napriklad na socialnych sietach nemam ani 1 vyber ani ziadne prispevky pretoze si uvedomujem coho su schopne ale ja nie som rodic aby som moralizovala, co tam majú davat druhi uzivatelia je to len ich vec... Jednoducho pozrela som, videla som a to mi staci dokonca nepotrebujem citat ani clanky a reportaze ani video/fotky z incidenti vidiet... Reportaz ani 1 som nevidela a len 1 clanok som precitala... A uprimne? Uz som si urobila obraz a uz som to uzavrela pre samu seba, nemam potrebu to dalej riesit a komentovat, dokonca ani cakat na rozhodnutie prislusnych organov... Tu som len pridala verjne dostupnu informaciu (dokonca mie je to ani screen zo sukromneho profilu) a to, ci niekto vdaka tomu im bude nadavat ja zato nenesiem zodpovednost...

mamina0078
6. jan 2022

@viestta dokonca ked toto tu som videla tak som mala dost... (Spodny komentar)A ani som nemala energiu dalej citat komentare... Mozes to ist pisat na prislusnejsie miesto a nie mna poucat, co sa tyka "lyncovania", ked ja nikomu som nic nenapisala a to, ze tiè deti majú Instagram, prepac zato nemozem a ani zato, ze niekto iny sa nevie spravat za klavesnicou.

lukina20
6. jan 2022

pytam sa stale dookola jednu otazku...kde maju tito agresivny akteri rodicov!!! nie som pravnik, nie som psycholog, psychiater sudca dokonca ani socialny pracovnik!!! ale kde maju rodicov preboha ziveho?
vsetkych rodicov by som postavila do pozoru a specialne mamu a otca hlavnej akterky. Vsetci zlyhali, ze svoje dieta do veku 14 a viac rokov nedokazali naucit, co je dobre a co je zle... ale preco, ked zlyhali pred tymto strasnym incidentom, preco sa nesnazia aspon teraz?! preco ani jeden z nich sa doteraz Andrei neospravedlnil... preco ich k tomu rodicia nevedu? preco ich rodicia nezamknu doma, nepoberu mobily tablety, telky, pocitace, notebooky...
na IG koluje video ako si bratranec dobiteho dievcata stane pred utocnika a povie mu ako dopadne... predtym zostrih ho niekto iny sace a vulgarne mu nadava...
nie nezastavam sa ich! je otrasne, co spravili...
ale po vsetkych tych komentaroch na socialnych sietach by som sa necudovala, kebyze niekto zoberie spravodlivost do vlastnych ruk... a zbytocne by sa stalo dalsie nestastie

a policiu je skoda komentovat ozaj... vydaju prehlasenie, ze oni o nicom nevedia a bum, Kovesova prida fotku, kde v minulosti prisla policia riesit asi podobny incident do dediny a tam pooznacovane vsetky deti...
co k tomu asi tak dodat

Strana
z2