icon

Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch

namina
3. jan 2025

Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil

lorrainet
4. jan 2025

Pohorie Tribeč

basulaak
4. jan 2025

@mnamko jednoduche preco by to urobili - oni to priamo neurobili, ale zanedbanim (lieky na spanie aby sa mohli zabavat vecer v bare) zapricinili jej smrt. Pod oknom sa nasli velke stopy krvi. Forenzni sa domnievaju, ze omamena chcela vyliezt po gauci k oknu a tam nestastne padla, mozn osi rozbila hlavu a v kaluzi krvi zomrela. Pod oknom psy identifikovali to miesto. Dalej v skrini a v aute sa nasla krv. Rodicom bolo podla mna lahsie to zvalit na unos ako si priznat ze pochybili a niest nasledky lebo mali este dvojicky o ktore sa bolo treba starat. Divna bola cela plejada veci (ako matka najprv checkla co sa stalo v izbe potom sa vratila, povedala muzovi, zvolili vetu: “someone took her”..to nemohla vediet. Normalne by bolo povedat Madeline nie je v izbe!…plus ine deti sa nezobudili. Aj ked tam uz bola policia tie zvysne deti spali dalej…divne nie?

petracandle
4. jan 2025

@lorrainet preboha, to je výmysel!! Som v šoku, že naozaj tomu ešte ľudia veria..

namina
autor
4. jan 2025

@tim23 ďatlova vyprava je pre mňa total záhada

zeldia
4. jan 2025

@namina to už predsa rusi vyriešili, ako vplyvom počasia.

karolinakr
4. jan 2025

@zeldia vytrhnuty jazyk a oči vplyvom počasia a poloha v krči? videla som fotky

namina
autor
4. jan 2025

@zeldia veď áno , Rusi 🙃

simmsi
4. jan 2025

@luccija ten Zdenko sa nakoniec našiel tušim ale mamka za ho nedožila a už je aj on zosnulý

namina
autor
4. jan 2025

@karolinakr ako sa vola ten kanal ?

karolinakr
4. jan 2025

@namina o kom o čom?

karolinakr
4. jan 2025

@namina Datlovu expediciu? na youtube som niečo našla

namina
autor
4. jan 2025

@karolinakr toto sim myslela ( o tych dvoch babach ste sa asi bavili )

karolinakr
4. jan 2025

@namina jasné, kanal Nevinný
https://m.youtube.com/playlist?list=PLgS3fy6TAh...

on sa tomu veĺmi podrobne venoval, dokonca mu prvu čast youtube zmazal za " ohováranie" asi bol až príliš podrobný 🙂 ale fakt, detailne to vypracoval dokonca sa chysta na trip do Panamy objasnit túto záhadu

zeldia
4. jan 2025

@namina no neviem, na UFO ani Yeti neverim ale možno máš lepšie info ako ostatní.
https://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/557862-...

lilope
4. jan 2025

@kittykat22 netuším ako to bolo. Len mi tam nehrajú viaceré veci, klamstvá vo výpovedi, menenie podľa vzniknutej situácie. Čosi mali za ušami, človek bez viny nemení razantne výpoveď aby mu to vyhovovalo podľa situácie. Možno ju predávkovali a proste stalo sa. Nikde nepíšem, že ju zavraždili, ale že môžu byť za to, čo sa jej stalo, zodpovední. Tí rodičia sú divní a prečo by to neotvárali (ak sú vinní), keď sa už nikdy dievča nenájde. Nenašlo sa vtedy pri horúcich stopách, nie je možné, aby sa našlo po x rokoch. Rodičia boli ešte aj na návšteve vo vile u nejakého bohatého chlapa, čo má niečo s obchodovaním s ľuďmi alebo s pedofílioi, ak si dobre pamätám. Ak nie, opravte ma kto viete. Chlapík och pozval k sebe do vily a na čo? V súvislosti s ich medializovaným prípadom. Nie som si istá, či nebol prepojený aj s nejakým odsúdeným pedofilom, to už si presne nepamätám, nejaká taká súvislosť tam bola. Najlepšie je pozrieť si krimipříbehy, tam to je uvedené presne.

namina
autor
4. jan 2025

@zeldia linky mi nemusis posielať , tento pribeh mam zmaknuty odpredu dozadu , precitane knihy.

mnamko
4. jan 2025

@basulaak ved mali tam viac detí,nemali len jedno

petracandle
5. jan 2025

@karolinakr ale oni tú obeť "bez jazyka a očí" našli až po niekoľkých týždňoch, tak je celkom logické, že zvieratá zatedy "popapali". Zrovna oči idú prvé vždy

casavina
5. jan 2025

Grek, ktorý prišiel na východ Slovenska zabiť matku svojho syna a syna nechal u seba v Nemecku...stalo sa to neďaleko Košíc...zabil ju mačetou v lese, pár metrov od jej domu 😭

hefo
5. jan 2025

Pri Ďatlovovej výprave je najzákladnejšia otázka, prečo v noci bez adekvátneho odevu a vybavenia vybehli von zo stanu tak ďaleko, že sa potom nedokázali vrátiť.

Bohužiaľ záchranná operácia a vyšetrovanie bol taký viac ako typický ruský bordel, že sa veľká časť dôkazov zničila hneď na začiatku (za všetko hovorí to, že fľašu medicínskeho liehu zo stanu proste len tak vychlontal jeden zo záchranárov či čo to boli).

lorrainet
5. jan 2025

@petracandle sama som tam zažila svoje ešte skôr než som o Tom vôbec počula. Takže vy máte svoj názor , ja svoj 🙂

adik64
5. jan 2025

Jana Gvuscova, vrah sice bol odsudeny, ale telo sa nikdy nenaslo

jaskolka
5. jan 2025

@namina mňa tiež stále zaujíma, čo sa skutočne stalo s Djatlovovcami,lebo je veľa teórií,ale ani jedna z nich úplne nevysvetľuje, čo sa naozaj vtedy stalo pod Cholatčachlom.

jaskolka
5. jan 2025

@bobo2433 myslíš tú,vo presne na Mikulasa vybuchla?V tom nie je nijaká záhada, poškodené potrubie pri výkopových prácach, únik plynu,vybuchlo to.Bytovka je zrovnana so zemou,ľudia už bývajú inde.

jaskolka
5. jan 2025

@petracandle v záhade Djatlovovcov je najpodstatnejšie, prečo vôbec uprostred mrazu prerezali stan,vybehli von a potom pokojne ako v zastupe kráčali preč. Keby ich vydesila lavína,utekali by.
Zranené telá už sa dá vysvetliť zvieratami, ktoré ich neskôr ohlodali,aj keď Dubinina prišla o jazyk ešte za života,no mohla si ho teoreticky aj sama odhryznut pri páde,v nejakom záchvate,rozkladom v potoku,dokonca aj váha snehu ich mohla postupne rozdrviť, keďže štyri telá našli až po niekoľkých mesiacoch pod vysokou vrstvou snehu .

jaskolka
5. jan 2025

@bobo2433 aj ten prípad vraždy ženy v Michalovciach 1.januara je vyriešený,bola to lúpežna vražda,vrah dostal 23rokov,

karolinakr
5. jan 2025

@petracandle ona mala ruky zopnute v krči, v polohe ležmo a ruky dopredu, keby ich žrali zvierata, tak aj časti tela su zjedene, nielen jazyk, podla mňa je za tym čosi ďaleko horšie ako lavina. To je môj názor .Pre niečo ta hora ma názov Hora mŕtvych
Trebalo by sa miestnych spýtať, ti najskôr budú vediet a este v tej hore nejaky kmeň býva..Odtiaĺ možno vietor fúka

eva8
5. jan 2025

@lorrainet ahoj, ake mas skusenosti s Tribečom? Iba ak sa chces podelit. Dakujem

jaskolka
5. jan 2025

@karolinakr telo Dubininy bolo nájdené v potoku v klaciacej(nie ležiacej) polohe, nebola v krči, ruky mala akoby oprete, a hlavu zaborenu vo svahu. Tela boli rozložené, lebo po jich už aj tiekla voda, keďže ich našli až v čase odmaku, potok už nebol zamrznutý, voda mohla kľudne spôsobiť rýchly rozklad mäkkych tkanív. Názov hory teda preklad bol Mŕtva hora, v jazyku Mansiov ju tak volali, lebo tam nič nerastlo a údajne ani kvôli tomu tam nebolo veľa zvierat, keďže nemali tam veľmi potravu. Nebola ničím zaujímavá ani posvätná pre kmeň Mansiov, čiže ti by nemali dôvod im ubližovať. Dokonca Mansiovia sa zúčastnili aj pátrania po Djatlovovcoch, prejavovali len ľútosť nad mŕtvymi, žiadnu nervozitu z toho ze by vopred vedeli, ze už nájdu len mŕtvoly. Hora mŕtvych sa jej začalo hovorit až po tomto incidente.

petracandle
5. jan 2025

@karolinakr ja napríklad neverím, že by išlo o nejakú záhadu. Neverím v nadprirodzeno. A áno, mohlo ísť o to, že videli niečo čo nemali...avšak, to ich vláda mohla zabiť aj nenápadnejšie 😃 tak, že by sa telá nikdy nenašli