icon

Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch

namina
3. jan 2025

Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil

Strana
z9
jaja102
17. nov 2025
@elenaamalfi

@namina Určite Nadežda, opísaná ako depresívna...žena ktorá opustila deti..Neverím tomu, keďže sa nenašlo telo dodnes. Aj žena liečená na depresie neopustí vlastné deti a nezmizne bez stopy. Raz som reagovala či dobre prezreli dom v ktorom žila. A jej manžel mi napísal či o Tom niečo viem, skoro ma porazilo v ten moment. Jednoducho viem ako sa v iných krajinách veľmi veľa rozpráva o zmiznuti, vždy je ako prvý podozrivý najbližší člen rodiny alebo rodinný príslušníci. U nás prakticky neexistujú tv programy kde sa to prepiera.. nič. V zahraničí si pozvú aj rodinných príslušníkov do TV..mám.pocit že to upratali pod koberec..

@elenaamalfi veľmi málo vieš o depresii a tobôž popôrodnej,inak by si nenapísala tu blbosť,že žena ani v depresii neopustí deti ..
To je tak silná a zlá choroba,že ak žena neberie lieky, môže dieťaťu siahnuť aj na život. Ono ak ich aj berie, trvá dva tri týždne,kým začnú účinkovať,a to bol asi tento prípad...
Osobne som sa s týmto už neraz stretla a teda ženy,čo si tým prešli,by ti vedeli o tých stavoch písať.. žiaľ smutné príbehy

katarinaforever
7. dec 2025
@nikkas

@katarinaforever ta viola sa,viackrát predtým pokúsila o samovraždy?

nikkas
8. dec 2025

@katarinaforever dik krasne za info idem si to vypočut super

Strana
z9