Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch
Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil
@katarinaforever ta viola sa,viackrát predtým pokúsila o samovraždy?
@elenaamalfi veľmi málo vieš o depresii a tobôž popôrodnej,inak by si nenapísala tu blbosť,že žena ani v depresii neopustí deti ..
To je tak silná a zlá choroba,že ak žena neberie lieky, môže dieťaťu siahnuť aj na život. Ono ak ich aj berie, trvá dva tri týždne,kým začnú účinkovať,a to bol asi tento prípad...
Osobne som sa s týmto už neraz stretla a teda ženy,čo si tým prešli,by ti vedeli o tých stavoch písať.. žiaľ smutné príbehy
@jaja102 vcera bolo 7 rokov od zmiznutia Nadi🫣
@namina kauza cervanova
Rozoberali sme ju aj v skole na forenznej patologii kedze ucitel bol do pripadu zainteresovany ako odbornik
@taktotedanie Co vam ucitel k tomu povedal?
@taktotedanie Co vam ucitel k tomu povedal?
@anonym_c7fa8b to nebudem zverejnovat toboz anonymovi
@namina mne nie nevyriesene ale nasilna smrt dietata napriklad Mareček tusim z Loun utyrany chlapcek alebo 3 rocne dievcatko ktore odobrali z milujucej pestunskej rodine a dali ju drogovo zavyslim a umrelo :( prejdu roky ale casto si pomyslim ....dnes napriklad v obchode zena bolo naozaj vidiet ze pije chlapcek na rukach dotrhany spinavy smradlavy a ona kupovala litrove pivo a tusim vodku.....niektore deti ziju v domacnosti kde je matka nie len drogovo zavisla ale aj horsie....je mi tych deti strasne luto :(
Tusim jedna mamicka nie som si ista na juhu slovenska co sa stratila a ostalo po nej dievčatko
@namina
Mne prípad Kramný. Nejako mi nejde do hlavy, že chlapík zabije svoju rodinu elektrickým prúdom v krajine, kde mu za to hrozí trest smrti
@sss777 no lenze kto iny a ze tela boli dlhsie mrtve...keby to nebol on zrejme hned vola zachranku spoliehal sa na ramadán...nato ze muzi zeny nepozeraju..na znicene dokazy....ci uz zomreli na otravu,na elektriku....kto iny ich v tom.hotely zabil ked boli stale spolu?
@sss777 no lenze kto iny a ze tela boli dlhsie mrtve...keby to nebol on zrejme hned vola zachranku spoliehal sa na ramadán...nato ze muzi zeny nepozeraju..na znicene dokazy....ci uz zomreli na otravu,na elektriku....kto iny ich v tom.hotely zabil ked boli stale spolu?
@anonym_2f0053 No tak by to ale v právnom štáte fungovať nemalo. Vina má byť páchateľovi jasne dokázaná, nie že "nenašli sme nikoho iného, tak je to ten, čo tam bol".
@anonym_2f0053 No tak by to ale v právnom štáte fungovať nemalo. Vina má byť páchateľovi jasne dokázaná, nie že "nenašli sme nikoho iného, tak je to ten, čo tam bol".
@hefo sudom mu bola vina dokazaná
Na Stv šiel 3 dielny dokument o Marilyn Monroe...Tam som nejake odpovede na otazky o jej smrti dozvedela ..Nikde inde taketo info nezazneli. Som bola milo prekvapena..O Rÿpalovi zas Ivan Mego natočil diel, včera zomrel Rýpalov otec
Aj Borovička pìše zaujìmavé kauzy o mafii; pracuje s faktami
@namina mne nie nevyriesene ale nasilna smrt dietata napriklad Mareček tusim z Loun utyrany chlapcek alebo 3 rocne dievcatko ktore odobrali z milujucej pestunskej rodine a dali ju drogovo zavyslim a umrelo :( prejdu roky ale casto si pomyslim ....dnes napriklad v obchode zena bolo naozaj vidiet ze pije chlapcek na rukach dotrhany spinavy smradlavy a ona kupovala litrove pivo a tusim vodku.....niektore deti ziju v domacnosti kde je matka nie len drogovo zavisla ale aj horsie....je mi tych deti strasne luto :(
@anonym_2f0053 kto toto vyrieši dostane Nobelovu cenu..Tiez tu chodia vyberačky kontajnerov, v kočiku babo..Su tu dvaja mladì, žena červena od alkoholu, vidno, že na niečom frčia, maly chlapček v kočiku..Ja si myslim, že socialka zlyhava na plnej čiare..Na koniec aj deti v osade- to nikomu nevadi ako ta žiju, pod akym vplyvom su vychovane? Ty ked sa narodiš, tvoj ẓ̌ivot je speĉateny? Na koniec ja tiež nepochadzam z funkčnej rodiny...Tiež ma to serie..Je mi tych deti ĺuto až moc ..Nevieme nijak zmenit svet? Maš nejaky napad, ako sa to da vyriešiť?
@anonym_2f0053 kto toto vyrieši dostane Nobelovu cenu..Tiez tu chodia vyberačky kontajnerov, v kočiku babo..Su tu dvaja mladì, žena červena od alkoholu, vidno, že na niečom frčia, maly chlapček v kočiku..Ja si myslim, že socialka zlyhava na plnej čiare..Na koniec aj deti v osade- to nikomu nevadi ako ta žiju, pod akym vplyvom su vychovane? Ty ked sa narodiš, tvoj ẓ̌ivot je speĉateny? Na koniec ja tiež nepochadzam z funkčnej rodiny...Tiež ma to serie..Je mi tych deti ĺuto až moc ..Nevieme nijak zmenit svet? Maš nejaky napad, ako sa to da vyriešiť?
@anonym_3314f7 veľa vecí sa deje pre peniaze, koli ID, pamatám si spred x rokov, že si chlapi z osady boli ochotní urezať palce na rukách-nohách, lebo bol za to ID.. a potom je možno jednoduchšie si zmrzačiť dieťa koli tomu a úbožiatko to nezvládne.. nechávajú tie deti bez dozoru a potom ich zrazí auto.. aj som taký príbeh ozaj len počula a keď sa s nimi pán finančne vyrovnal boli spokojní🥹
@anonym_3314f7 ja som dva pripady aj nahlasila ale nula bodov...predstava ze doma nadeogovana matka a dieta placuce hladne je pre mna hrozne...ja mam velke citenie pre zvieratka a deticky...niektore deti radswj keby sa nenarodili :( clovek nepotrebuje luxus ani drahe dovolenky ale dostojný zivot

@namina Určite Nadežda, opísaná ako depresívna...žena ktorá opustila deti..Neverím tomu, keďže sa nenašlo telo dodnes. Aj žena liečená na depresie neopustí vlastné deti a nezmizne bez stopy. Raz som reagovala či dobre prezreli dom v ktorom žila. A jej manžel mi napísal či o Tom niečo viem, skoro ma porazilo v ten moment. Jednoducho viem ako sa v iných krajinách veľmi veľa rozpráva o zmiznuti, vždy je ako prvý podozrivý najbližší člen rodiny alebo rodinný príslušníci. U nás prakticky neexistujú tv programy kde sa to prepiera.. nič. V zahraničí si pozvú aj rodinných príslušníkov do TV..mám.pocit že to upratali pod koberec..
@elenaamalfi veľmi málo vieš o depresii a tobôž popôrodnej,inak by si nenapísala tu blbosť,že žena ani v depresii neopustí deti ..
To je tak silná a zlá choroba,že ak žena neberie lieky, môže dieťaťu siahnuť aj na život. Ono ak ich aj berie, trvá dva tri týždne,kým začnú účinkovať,a to bol asi tento prípad...
Osobne som sa s týmto už neraz stretla a teda ženy,čo si tým prešli,by ti vedeli o tých stavoch písať.. žiaľ smutné príbehy