icon

Prišiel mi hrozný email. Je to hoax?

25. nov 2023

Povedzte ze je to hoax 🙏🙏🙏. Žiadne podobne svinstva u mňa nehrozia.

Došiel mi meil že som trestne stíhaná za och nemôžem ani napísať.

dadis
26. nov 2023

@fauko Vies, ja som isla na vakcinu, lebo vtedy menej poprasovali z lietadiel a asi bol v tom case silnejsi gatesov 5g signal. Neviem si inak vysvetlit, preco ma takto obalamutili.

yoxinka
26. nov 2023

@fauko
Vieš čo, nie som si vždy všetkým istá, ale keď mi príde mail z adresy naka.minv.sk@magenta.de, že som stíhaná, tak som si na 100% istá, že to sprostosť je. A prosím ťa, čo sa mi robí za zadkom o čom neviem?

seahorse27
26. nov 2023

@yoxinka suhlas s kazdym jednym slovom 👌

seahorse27
26. nov 2023

@fauko poprosim aj ja v skratke vysvetlit, co sa mi robi za zadkom. Chcem si rozsirit obzory…

nunulik
26. nov 2023

@fauko presneee... reakcie ako male deti.

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@fauko A Ty vies, co sa robi za Tvojim zadkom? Ta nam to prezrad.

sonula
26. nov 2023

A co je take hrozne, ze to ani napisat nemozes?🙂

fauko
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

Ja si zacinam mysliet, ze cela tato diskusia bola zalozena, aby sa po par stranach mohla nahodit otazka Ukrajiny a ockovania😉

jj298
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
26. nov 2023

@fauko Toto je predsa niečo celkom iné, tomuto e-mailu môže uveriť len veľmi, veľmi jednoduchý človek.

sonula
26. nov 2023

@fauko na toto uz bolo tolkokrat odpovedane, skus nieco ine. 5G? Chemtrails? Logo zabky na potravinach? Co aktualne trapi alternativny svet🙂

seahorse27
26. nov 2023

@fauko konecne mi niekto otvoril oci, dakujem 🤦‍♀️

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@valeria_h To je prave ten paradox, ze ona obhajuje autorku, ze predsa nemala odkial vediet, ze je to obycajny a velmi lahko rozpoznatelny spam, ale ostatnym vysvetluje, ze su v podstate hlupi. To sa jednoducho bije a moze si pisat co chce.

seahorse27
26. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl ale to je pochopitelne, ze obhajuje niekoho, u koho vidi podobne zmyslanie ako u seba 😃 To je predsa cnost - tato spolupatricnost 😅

valeria_h
26. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl Desí ma, koľko takýchto podobne zmýšľajúcich ľudí je 😐

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@valeria_h hodne a mame o tom aj statistiku, ani nie tak staru, bohuzial.

sonula
26. nov 2023

@valeria_h mna desi aj to, ze takito ludia su aktualne v politike. Na nete ti staci mala skupinka, ktora velmi hlasno krici a tym vyzera velka. Stale hovorim ze by sa mali zmenit osnovy na skolach a viac reflektovat na vyvoj.

sonula
26. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl mas ju prosim niekde? Toto by ma zaujimalo do dizertacky

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@sonula predsa volebne vysledky😉

seahorse27
26. nov 2023

@sonula bohuzial je stale gro vychovy na rodine a to, z akeho prostredia tie deti pochadzaju, ako ich rodicia vnimaju svet a ake maju postoje - to vsetko deti nasavaju ako spongie od utleho detstva. Niekedy to skola a ucitelia neopravia 🤷‍♀️ Ale za pokus by to urcite stalo, aspon tym detom ponuknut iny nazor a pohlad a ozaj ich ucit kriticky mysliet…aj ked na to clovek musi mat aj mentalnu kapacitu. Gaussova krivka nepusti - 50% ludi ma IQ niekde okolo 90 a s tym neviem, neviem, ci sa da kriticky mysliet 😅 25% mame podpriemernych a retardovanych a zvysnych 25% su nadpriemer a geniovia…takze velke ocakavania nemam. Este si polozme otazku, ze ktore skupiny maju najviac deti a sme doma - je jasne, kam to cele speje…

sonula
26. nov 2023

@seahorse27 no ved prave! Ta vychova je tam tak silna. Stale vsak verim tomu ze aspon cast dokaze skola vyformovat.

seahorse27
26. nov 2023

@sonula pri tejto vlade mozeme zabudnut na to, ze sa nejako zasadne zmenia osnovy. Im vyhovuje, ze skoly a rodiny produkuju tupela…

sonula
26. nov 2023

@seahorse27 ved hej. A nielen to, zivotne prostredie, kultura .. vsetko pojde do 💩

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@seahorse27 zasadne sa mozu zmenit, ale isto nie tym smerom, ako by sme si predstavovali😝

seahorse27
26. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl tak dufajme, ze to nestihnu 😅 Myslim, ze maju ine na plane ako riesit skolstvo 🤑👹

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

@seahorse27 snad😉

hendikep
26. nov 2023

daj sa vysetrit ked tomu veris .. ved uz len ten vizual je uplne nerealny.. jasne urcite by tam dali taku vlajku ako tam je ako z nejakeho slobodneho vysielaca 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ked statny znak ma prisne pravidla pouzitia a formy .. a toto je len 1/1000 detailov ktore hovoria o tom ze je to uplna blbost …

iwesska
26. nov 2023

@fauko Hlavne,ze "odbornici" mali dopodrobna nastudovane zlozenie a mechanizmus ucinku vakciny, ale uverili takym ako Blaha, Jakubec, Simkovicova,ze vaticka na palicke im prepichne mozog 🤣 Uz 3 roky tu chodime s poprepichovanymi mozgami🤣 Presne toto je ten vdacni typ ludi,ktory zeru taketo maily. Lebo NAKA vzdy predtym,ako niekoho rano zatkne rozospateho v pyzame,mu vopred posle mail🤣🤦‍♀️

autor
26. nov 2023

Neuverite, ale doménu aj mejlovú adresu som si všímala ako prvé a aj všetky preklepy a hlúposti, aj som sa pobavila na závere tešíme sa na vašu odpoveď a dáme to médiám a vašej rodine a celému svetu :D. Aj mi bolo hneď jasnè že ide o phishing a budú chcieť peniaze. Aj som o podobnom prípade počula v médiách viac krát.
Mňa mejl vlastne strašne šokoval a vystrašil a urobil by tak aj dnes. Ešte mi nič podobné do môjho mejlu nedošlo. Pri tom ako si dali námahu so serepetickami a vyhľadali mena činiteľov napríklad, naozaj ma zamrazilo. Ospravedlňujem sa všetkým koho som tým pohoršila. Som citlivejšej povahy, hlavne čo sa týka detí.

Je fakt, že potom ako som mejl automaticky vyhodila do koša som rozmýšľala, že veď u nás je všetko možné aj opičky na súde, aj spolupráca politikov s mafiou…
V štáte kde sa posielajú občianske cez uložto, kde ľudia volili mafiu zas a znova, kde sa záhadne obesia ľudia verejne činný alebo sa záhadne hodia pod vlak cestou domov keď ich niekto sleduje… Neverím tomuto štátu už ani za mak. A je to skôr smutné, ako do plaču.