icon

Prišiel vám list od jehovistky?

31. jan 2022

Baby, dnes som mala v schránke list, normálne adresovaný mne, perom písaný, a samé jehovisticke kecy, nechápem ako na mna prišla🤔
Neprišiel náhodou ešte niekomu?

Strana
z2
mb2021
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
31. jan 2022

@mb2021 prečo? Veď hodim do kosa, keď má to nezaujíma a vec vybavena

elizabet173
31. jan 2022

@mb2021 t akého dôvodu by si ich hnal po úradoch a čo si myslíš, že by úrady s tým urobili? Je iné dostávať takéto listy každý týždeň a je iné dostať ho raz

mb2021
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
31. jan 2022

@mb2021 🙉

mpg
31. jan 2022

U nás už dávnejšie zazvonili a chceli sa rozprávať, nosili tie ich časopisy, ale s nimi sa neoplatí vôbec nadväzovať kontakt. Ja som im jasne povedala, že mám inú vieru a o ich nemám záujem.

jaga18
31. jan 2022

@mb2021 no spracovanie osobných údajov vyzerá trochu inak. Pokiaľ máš svoje meno na schránke, čo vie hoc kto prečítate, môže ti napísať list. Iné je zbieranie osobných údajov a ich spracovávanie a uchovávanie. Myslím, že sú to dostatočne vzdelaní ľudia a GDPR ovládajú 😉

vanda323
31. jan 2022

Mne nič neprišlo, a keby mi aj prišlo potešilo by ma to je to.mile.podla.mna že niekomu na mne záleží

gladys_07
31. jan 2022

@vanda323 naozaj si myslis ze si davaju tu namahu preto, lebo im na tebe osobne uprimne zalezi?

elizabet173
31. jan 2022

@vanda323 trošku sa mýliš, im na tebe vôbec nezáleží, je im fuk, či si to ty, alebo tvoja susedka, svokra, kolega, hlavne, že pribudne ďalšia ovečka do košiara

mpg
31. jan 2022

Keby to bol list k niečomu, tak tam by mal byť aj uvedený odosielateľ a podpísaný. Oni si zháňajú nových členov a takých listov rozpošľú veľa (asi tak riešia túto dobu, kým je covid).

martul
31. jan 2022

Asi pred mesiacom, zasmiala som sa a hodila do krbu.

oblecenie99
31. jan 2022

Mne zas prišiel iba list od miestneho úchylaka (našťastie bez adresáta) 😅cca pred dvoma mesiacmi. Pochodil celé Košice a hádzal svoj červený inzeratik namatkovo do schránok. Aj my sme dostali. Dlhý romantický dopisna dve strany o tom, ako zháňa partnerku, ktorá by mu dovolila.. Hm.. Ochutnať svoje telesne výlučky. Taky romantický úchylák.

martul
31. jan 2022

@vanda323 nechcem ťa sklamať, im na tebe nezáleží, potrebujú kusy ľudí.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
31. jan 2022

@vanda323 Ukázala by som ti, co taka starostlivosť urobila s mužovou babkou. Odmietala sa zucastnit aj našej svadby, a krstu malého, lebo boli v kostole.. A to bolo iba to najmenej.

moniquer
31. jan 2022

Aj mne prišli listy, aj rukou písané-krasopisne tuším až 9 strán 😉, ale aj napr. tento... nejak to neprežívam, prečítala som si, aj som poďakovala za námahu a vybavené 😉

vanda323
31. jan 2022

@oblecenie99
@martul
@elizabet173
@gladys_07 Tak dievčatá mne to prišlo tak že sa o mňa zaujímajú ak by mi poslali list.
Ono ja vždy poviem že v každej cirkvi sú fanatici, aj normal ľudia. Moja mamka navštevuje Apoštolskú cirkev , ale nemá absolútne problém ísť do kostola

elizabet173
31. jan 2022

@vanda323 prečo si myslíš, že by sa zaujímali zrovna o teba? Iba sa snažia rozšíriť svoje rady takýmto spôsobom, lebo počas pandémie nechodia otravovať po domoch a to, že stoja aj s propagačným materiálom v meste, asi až taký veľký efekt nemá.

autor
31. jan 2022

@moniquer a mne časopis nepribalila🤨😅😅

selest
31. jan 2022

Mna si napr nasli podla zoznamu zivnostnikov v zahranici. Normalne na mna poslali slovenky, vedeli meno adresu, vedeli komu zvonit hoci na zvonceku moje meno nebolo. Takto obtazovali aj ine kolegine.. Niekolkokrat som ich slusne odmietla tak stale poslali nejaku inu az kym som ich neposlala velmi neslusne do prec. Potom som sa prestahovala inam a tam nam poliaci chodili klopat, zrejme museli pocut ako sa rozpravame kedze menovky sme nemali a zili sme medzi domacimi ziadne socialne stvrte kde by si slovakov cakala. Prosto hned na mna zacali polsky ze vedia odkial sme a ze si chcu pokecat, ci sa tam necitime sami a take kecy. Oni su ako mafia chapadla maju vsade🤣

miadi
31. jan 2022

Mme by stacila prva veta a nedocitala by som a zahodila. Ja Bibliu Poznam dokonca som listovala aj podrobnejsi preklad kde je vselijaka sodoma 🤣

autor
31. jan 2022

@miadi musia byt už zúfalí keď sú ochotní platiť poštovné za tieto bludy😅

miadi
31. jan 2022

To je investicia oni z ludi vedia vycucnut cele majetky. Mamina mà znamu co jej dcera je jehovistka niekde v anglicku zije 4 deti nerobi a mama jej dochodkyna este robi Lebo im posiela £ aby mali deti co jest Lebo oni rodicia sprosti davaju to malo co maju sekte .

autor
31. jan 2022

@miadi toto je strašne 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Keď už toto posielajú mali by si zistiť niečo o dotyčnom odo mna nemajú čo vycucat😅😅

lenuska0075
31. jan 2022

Cez mapka.sk si vedia zistit krasne mena vlastnikov nehnutelnosti, datum narodenia, atd. 🙂

snehulak77
31. jan 2022

@miadi je to strašne. Ale nepravdivé. Takéto story som počula už miliónkrát, zaujímavé je, že nikdy žiadne konkrétne mená. Môjho otca koňa brat... Alebo možno ešte super spracované susedské prípady na Markíze, tam by to bolo možné vidieť.
Ale zaujímavé, že niekto šíri, že peniaze dávame, preto sa k nám ľudia hrnú a niekto, že berieme, tak teraz neviem. Asi robím niečo zle, lebo po žobrani nechodím ale tri vily tiež nemám 😂😂😂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
brigit8
1. feb 2022

@gladys_07 kataster nehnuteľností, vie zistiť meno priezvisko, titul, adresu nehnuteľnosti, trvalý pobyt, dátum narodenia. Všetky informácie sú verejné dostupné

raszuz
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2