icon

Prišiel vám list kvôli energopomoci?

Dnes o 13:16

mame prisiel list, ze ma nieco upresnit kvoli energopomoci. uz sa chystala na urad, ale vraj su tam teraz rady a zachytila som, ze tie povodne listy boli mozno posl vykvoli chybe a ma prist este nieco nove.

tak teraz nevieme, ci tam vobec ist alebo radsej pockat. riesili ste to uz niekto?

martinka13
Dnes o 13:16

List som hodila do koša.

anonym_a50451
Dnes o 13:23

@anonym_autor list som dostala , ale s usmernením, že nemám nahlásený žiadny trvalý pobyt na byte
Neviem,či myslíš tento list
Že kvôli správnemu vyplácaniu energopomoci mám ísť na úrad nahlásiť , ak aj nájomníka tam mám
Nejdem nikam, nemám tam na trvalý pobyt nikoho a ani neplánujem
Som tam vedená iba ako vlastník a trvalý pobyt svoj mám na dome , kde bývame

anonym_05f0a1
Dnes o 13:29
@anonym_a50451

@anonym_autor list som dostala , ale s usmernením, že nemám nahlásený žiadny trvalý pobyt na byte
Že kvôli správnemu vyplácaniu energopomoci mám ísť na úrad nahlásiť , ak aj nájomníka tam mám

@anonym_a50451 ano, nieco take to bolo

anonym_9cc2e4
Dnes o 13:30
@anonym_a50451

@anonym_a50451 áno, potom ti príde v priebehu pár dní, že pri kontrole, zistili, že to bola chyba a všetci ste zapísaní 🤣. Niekto si očividne potreboval vykázať činnosť

anonym_a50451
Dnes o 13:34
@anonym_9cc2e4

@anonym_a50451 áno, potom ti príde v priebehu pár dní, že pri kontrole, zistili, že to bola chyba a všetci ste zapísaní 🤣. Niekto si očividne potreboval vykázať činnosť

@anonym_9cc2e4 na byte nemá nikto trvalý pobyt, čiže u mňa sa trafili , ani neplánujem nikoho nahlasovať, nájomníkom trvalý pobyt nepovoľujem

rozculena
Dnes o 17:18

nič mi neprišlo

anonym_61c70d
Dnes o 17:21

To plati aj pri prechodnych pobytoch,ludia mali nahlasenych viac pobytov,po novom mozu mat len 1,musia si vybrat.