icon

Prispeli ste na nové médium s Kovačičom?

4. sep 2024

Prispeli ste aj vy na nove medium, kde bude Kovacic, Ghannam, Sisolakova?

Strana
z2
annm81
4. sep 2024

Áno. Kedysi dávno som si denne kupovala noviny. Dnes čítam noviny online a predplatné ma stoji omnoho menej, ako ma stálo v minulosti za tlačenú verziu. Slobodné médiá je niečo, čo napr. v Maďarsku nedokázali zachovať a to práve pre ekonomické dôvody. Nechcem, aby sa to isté stalo u nás. No a navyše, táto zbierka, tak ako zbierka na muníciu pre Ukrajinu a ďalšie, je pre mňa taký zdvihnutý prostredník aktuálnej vláde, ktorá zatiaľ stále nemá pod úplnou kontrolou, na čo minieme naše peniaze.

kris_tin257
4. sep 2024

@annm81 veľmi pekne napísané, úplne súhlasím 👍

fido69
4. sep 2024

@annm81 Na Súmračnej museli byť v poriadnom šoku. Čakám ďalšiu tlačovku, prečo to ľudia nedarovali onkopacientom alebo nejakému vozíčkarovi. Samozrejme pomlčia, prečo sa o týchto pacientov nestará štát, keďže je to jeho úloha. 😂

diewcatqoo
4. sep 2024

Nie, neprispela som. Az dnes som zaregistrovala, ze nieco take sa dialo. Ale som milo prekvapena, kolko toho uz vyzbierali - nadej, ze stale je na Slovensku dostatok ludi, ktori za znak demokracie povazuju slobodne media, este zije.

lienka.7
4. sep 2024

Idem podnikat... prispejte mi. To je také slovenské. Radšej prispejem chorým deťom.

victoriab
4. sep 2024

@diewcatqoo zbierka trva este dost dni. Uz stihol vyzbierat vyse 500000e co je uzasne

mondolina
4. sep 2024

držím mu palce 👍

dominikamacakova
4. sep 2024

@lienka.7 úplne normálna vec, kamoška vyzbierala cez donio na knihu. A ty na donio len tak neprispievaš, niečo si predplácaš

matkahelka
4. sep 2024

@dominikamacakova presne tak. aj ta pediatricka, kt.tu na MK roky posobila v poradni cez donio vyzbierala na tlac svojej knihy. Tusim zdrave dieta ci tak nejako sa vola ta kniha.

jednoduchomaria89
4. sep 2024

Čítala som otrasne komentáre dokonca na IG 😏 kto už len jemu môže prispieť ,určite nejaky zahraničny donor to spozoruje (ktorý je samozrejme spojený so Sorosom a zidojastermi , ako keby to bolo podstatne ) , kto sponzoruje naše “sociálne “ demokracie už nikoho nezaujíma a samozrejme , a tiež , že chorym deťom nemá kto dať (nemá sa aj o toto štát starať ?!! A hlavne “sociálna “ demokracia , či načo to majú v názve )

gribka1
4. sep 2024

@lienka.7 Veď ľudia teoreticky už platia za služby. Nič zlé na tom nie je, keďže to nie je povinné.

carolynka
4. sep 2024

Ano, podporila som ich. A tie reci, ze radsej sa mali podporit chore deti, to je na smiech. Tato vlada chce rusit neziskovky staracuje sa aj o chore deti, a ich volici to podporuju.
Okrem toho, kazdy si moze spravit zbierku, hoc aj na vlastne podnikanie, aj kritici tejto inicitiativy, nik im v tom nebrani. Mozno aj Soros im prispeje eurickom.

olivia1425
4. sep 2024

@fido69 😆😆😆

beataxxx
4. sep 2024

Prispeli sme celá rodina, aj veľa kamarátov, nebude to mať jednoduché, ale jeho relácia Na telo bola moja obľúbená, je mi jasne, že take niečo sa mu nepodarí, pretože nikto z koalície mu tam nepríde, aj keby chceli, Ficka by to nahnevalo, takze to určite nebudú riskovať.urcite budú robiť dobrú novinárčinu, ved čo je teraz v médiách, to sa moc pozerať neda….dnes som chvíľku v aute počúvala debatu Spisiaka s Gašparom a bolo to nechutne, ako sa choval moderátor, Spisiaka nenechal ani vetu dokončiť a Gaspar mal priestor pre seba…..takze na takéto relácie ja žalúdok nemám, radšej si pozriem Kovacikove 360, tam je záruka kvality, resp. som si ista, že to bude zaujímavé, pretože im to nikto nebude cenzurovat

orangiiina
4. sep 2024

@thirstymonk
@mullerova46
Pevne verim, že budete chorým a slabším prispievať viac, lebo im budú financie chýbať, keďže táto vláda uvažuje zrušiť neziskovky, ktoré týmto ľuďom pomáha.

Strana
z2