icon

Probém s oblečením - nič mi nesedí

anja27
27. apr 2021

Baby ja uz som fakt na nervy ci to len ja mam zas taku sprostu postavu ze mi noc nesedi 😕 kupujem si teraz ked nieco potrebujem cez eshop. Popravde nemam chut teraz ist medzi tie haldy ludi a aj tak malokedy tam dostanem nieco na seba. Takze si objednavam oblecenie z internetu. Avsak uz som skusala viacero stranok. Chcela som nohavice do roboty a leginy na volnocasove aktivity. Vzdy si vsetko meriam a porovnavam aj s tym co nosim a aj tak mi to proste nesedi. Leginy to je ptras este nikdy som nebola spokojna ked som kupovala cez eshop. Bud su kratke aj ked pise miery dost dlhe alebo vobec nesedia pripadne ine ako na foto. Posledne som si take nohavice s gumou v pase co nosim rada lebo sa dobre prisposobia. Moja bezna velkost je tak s/m a schvalne som si objednala vacsie m/l lebo mam rada volnejsie nie uplne na sebe a ked som to vybalila skoro ma piclo. Su mensie ako moje s rifle ktore nosim

Strana
z2
anja27
autor
27. apr 2021

@liusa82 ako da sa to je to sice narocnejsie ale da sa. Len dnes uz take sluzby malokto ponuka a ktovie aka by bola aj suma.

Strana
z2