icon

Problémy s autoškolou

29. júl 2022

Dobrý deň. Chcem sa informovať ohľadom autoškoly. Kurz som začala tuším pred mesiacom, ale zistila som že inštruktor a vyučujúci teórie nemajú moc záujem venovať sa žiakom, skrátka bolo by najlepšie keby už všetko ovládam, ochota vysvetliť 0 bodov, o slovných urážkach typu neschopná p*ča ani nehovorím, čo sa nenaučím doma to neviem. 🙂 (Podotýkam, že tieto urážky boli fakt neopodstatnené 😅) problém je v tom, že bolo uhradených vyše 300€ , rátam s tým že mi nejaké peniaze nevrátia, ale môžu si nechať celú sumu? Zmluvu nemám, stránku webovú nemajú.
Ďakujem za odpovede 🙂

elinosar
29. júl 2022

celu sumu si urcite nenechaju, ja som tiez skoncila predcasne a vratili mi cast. a tie nadavky.. instruktor musi byt profesional, ked na to nema nervy, nemal by vyucovat

suve99
29. júl 2022

..veľmi divná "autoškola".. synovi sme teraz platili autoškolu, aj to až po podpísaní zmluvy a za jasných podmienok...o vyjadrovaní Vašich inštruktorov sa radšej nejdem vyjadrovať... Ak máte doklad o úhrade, žiadať o vrátenie časti peňazí - "nespotrebovaných" a nájsť si "normálnu" autoškolu...

autor
29. júl 2022

@elinosar nepochybujem o jeho skúsenostiach, že je dobrý šofér ale čo sa týka toho, aký je inštruktor tak nula bodov. Aby som počúvala že kto príde na kurz tak ten nerozmýšľa, skrátka sme všetci drbnuti, jednej staršej pani povedal keď urobila skúšky nech v živote nejazdí lebo si zabije rodinu a takéto hlody. No mala som dosť, pritom naozaj nie som sprostá, keď som bola sama na trenažéri išlo mi to, akonáhle prišiel do miestnosti chyba na chybe. A to nebola premávka ako naživo, ja keď si predstavím že takýto človek by mal sedieť vedľa mňa na jazde asi ho odvlečiem do lesa a zbijem. 😅 A platiť vyše 800€ za takéto jednanie nech sa na mňa nikto nehnevá, aj keby nemám urobiť papiere tak radšej pôjdem na dovolenku fakt.

autor
29. júl 2022

@suve99 nemám ani doklad, ani zmluvu, webovú stránku som našla po pátraní ale žiadne zmluvy, nič.

oliali
29. júl 2022

Prepac ale ako moze v dnesnej dobe niekto dat cudziemu cloveku do ruk 300 eur a nemat o tom ziaden doklad? Ako moze seriozna autoskola fungovat bez zmluv, dokladov atd? Kludne ti nemusia dat nic, ty nemas dokaz ze si zaplatila a oni to popru a hotovo 🤷‍♀️

autor
29. júl 2022

@oliali nuž, moja blbosť ...

elinosar
29. júl 2022

ja som sa len ustne dohodla ze koncim a ze mi to vyplatia, ale ja koncila z inych dovodov, instruktor bol majitelom a bol uzasny

ja tiez nemala ziadny doklad, lebo som to zasielala bankovym prevodom, takze odoslana platba bola dokladom v mojom pripade

moze si ten instruktor jazdit skvele ako chce, ale je zaroven aj ucitelom. ja by som sa nanho urcite postazovala majitelom autoskoly.

erickatt
29. júl 2022

Poznam jednu taku aj ja u nas v meste. Same nadavky.. nie je to rovnaka?? Ja by som sla a poslala kontrolu

autor
29. júl 2022

@elinosar vyzerá to tak, že sú buď dobrí kamaráti alebo také niečo. Povahovo je majiteľ úplne rovnaký ako inštruktor. Majiteľ zároveň chodí aj na jazdy, aj vyučuje teóriu. Čo sa týka teórie, fakt keby sa doma neučím tak neviem nič. Hlavne že vieme jeho zážitky z dovoleniek... Takí pani už okolo 60tky tak no čo sa dalo čakať.

autor
29. júl 2022

@erickatt pozerám že si z iného okresu, tak pochybujem.🙂 Potom sa čudujú že šoféri z nášho kraja sú vytreti 😂

1mina
29. júl 2022

Aj ja ked som robila autoskolu - ako clovek co naozaj nevie vobec soferovat, tiez instruktory pomaly urazeny ze to neviem... Jeden taky "prijemny" bol tiez nasraty ze ma ma ucit vsetko od zaciatku, nechcelo sa mu verit ze som predtym naozaj este nesoferovala, a ked som mu povedala ze kde by som mala.neplnoleta bez papierov soferovat ze nebyvam na dedine, kde by som si natajnasa na nejakych cestickach skusala tak ma este sprdol ze kto chce si najde sposob 🙈 ...tiez som necakala predtym ze dostanem vynadane od instruktora zato ze som nesoferovala nacierno 😂kedze ich obtazuje to realne cloveka cele ucit

autor
29. júl 2022

@1mina na čierno sa priznám že som skúšala, rozbeh, zaradiť rýchlosti s týmto so mnou problém nemal, že by ma to mal učiť. Priateľ bol prekvapený lebo on išiel do autoškoly presne ako ty, že v živote nesedel za volantom tak ho všetko naučili, bez blbych pripomienok a ja čo som vedela aspoň čo to, ten rozbeh, radenie rýchlostí tak som prišla domov zdeptana, že som vlastne úplný debil.🙈

suve99
29. júl 2022

@autor - ak nemáš doklad, je to iba na dohode, že Ti čas peňazí vráti..ak nie, smola...- pre Teba

autor
29. júl 2022

Podotýkam také že prejdenie si križovatky aspoň z rýchlika, nejaký výklad o tom nehrozí. Odrecitoval pár zákonov že toto ak budeme vedieť, vieme križovatky no ja som skôr typ ktorý potreboval vidieť križovatku, vysvetliť si že prečo, ako ale absolútne. Fakt čo som nemala snahu sa sama naučiť by som nevedela....

wade
29. júl 2022

V dnešnej dobe google reviews mas relatívne silnú zbraň. Zároveň je to aj dobre cvičenie, keďže s takými situáciámi sa v živote určite ešte stretneš 🙂 aspoň ja to stále tak beriem, keď musím ísť mimo moju komfortnú zónu. Takže by som šiel za majiteľom, a povedal ze ich správanie (tá nadávka) je neakceptovateľné a chcem peniaze naspäť. A ak povie nie, upozorní ho ze sa o svoje skúsenosti podelis v recenzií a čí si uvedomuje náklady na získavanie nových zákazníkov. Či mu to za tých 300 EUR naozaj stojí. Google review nezmaže ani nijak nezmení.