Problémy s predaným tovarom cez MK, čo robiť?
Zdravim, prosim vas mate niekto podobnu skusenost? Pani si odomna kupila kocik za 135e s tym ze 35e posle na ucet aby som mala na kuriera a zvysok dobierka. Pred odoslanim mala k dispozícii vela fotiek, aj detailne. Kocik bol v poriadku. Fotila som ho aj zabaleny. Plne funkcny. Pani kocik prevzala, zaplatila, nasledne vyhrazne spravy ze som jej poslala dolamany kocik, odraty.. Ked som jej spatne poposielala vsetky fotky ze bol v poriadku tvrdila ze to nie su moje fotky, na co som jej nasledne odfotila moju obyvacku kde bol kocik foteny... kocik vratila na postu-zamietnuta zasielka... Ako jej mohla posta prijat dobierku spat a vratit peniaze? Reklamaciu neriesila lebo vraj to je moja chyba... Druha vec aj ona mohla za ten cas poskodit kocik zlou manipulaciou ked ho niesla domov... Vyhraza sa policiou.. A co teraz? Pride mi zajtra dolamany kocik.
Takze som prisla o kocik aj peniaze...
Konstrukcia sa da lahko vymenit.. Sak uvidime ked pride
Držím palce nech to dobre dopadne, ja som si tiež už s poštou užila i keď nič také vážne ako ty , majú tam neskutočný bordel🤦♀️
Ja som raz posielala telefon na reklamaciu.. Bol este v zaruke ale uz nemal taku hodnotu... Odnikial mi neodpisovali, po mesiaci telefon este nebol doruceny, tak ze co kde je? 😀 Po ceste sa niekde stratil... Esteze bol poisteny. Aj ked na menej ako bola hodnota ale vratili mi celu sumu podla faktury takze som si mohla rovno novy kúpiť 😂
No akurat sa pani uzasna ozvala ze caka na tych 35 eur
Hahaha...premudrelaaa....ved ak vy este nemate doma kocik,tak nic neplatte !!!!
Ano vie
Vie iba o reklamacii, nie o staznostiach
Tvrdi ze nema. Ziadne znamosti na poste.. A uz zacala s tym ze ci sa mi dobre spava a tak...
@tinka132 na vašom mieste by som si spravila výlet do jej luxusnej predajne s kočíkmi a pozrela si ten kočík 🤔
To je len facebookovy obchod😀ona ho poslala naspat zniceny.. Videla som ho len par minut na poste ked ho tam veduca fotila.. Bol zniceny este viac ako na fotkach co mi posielala.. S tu policiu sa aj ona vyhraza.. 😀😀
@tinka132 fuuha tak toto je ina vec 😳😳 som zvedava ako to poriesite..... kks ale ludia su teda mega vychcane svine, ked si daju takuto namahu toto spravit 🤨😠
Prisiel mi list z posty ze mam narok na nahradu ak preukazem nejakou fakturou/dodacim listom hodnotu kocika.. Tak asi ten zlty listok jedine kde je napisana dobierkova suma.. Musim to dat prefotit a poslat... Ale potesilo ma to... Len dufam ze ten listok im bude stačiť
Bohužiaľ to im stačiť nebude, potrebujú doklad o kúpe. Skúste poznávať bloček od nejakého kočiara.
Tiež si myslím, že chcú vidieť faktúru, blok, koľko to stálo...a mám ciťák, že sa to bude naťahovať.
A k zázračnému vráteniu kočíka a peňazí sa nevyjadrili?
Oni chcu doklad o hodnote/cene kocika, urcite nie podaci listok s vyskou dobierky.
No mala som blocek od kocara.. Ale nakolko mi vtedy na poste povedali ze to mi je na nic.. Na listku je suma 100e ze s tou sumou sa budu zaoberat tak som to sprosta vyhodila ze sak na co mi uz bude.. 😐 Spatne sa asi neda poprosit obchod o kopiu blocku ze.. Registrovany ho musia mat podla mna
No mam im zavolat po 14tej a mi to zistia. ze by sa to malo dat..

@tinka132 dúfam ze známa stiahla bazár fotky všetky, dátum a text lebo políciu to bude určite zaujímať