icon

Problémy s predaným tovarom cez MK, čo robiť?

tinka132
23. máj 2019

Zdravim, prosim vas mate niekto podobnu skusenost? Pani si odomna kupila kocik za 135e s tym ze 35e posle na ucet aby som mala na kuriera a zvysok dobierka. Pred odoslanim mala k dispozícii vela fotiek, aj detailne. Kocik bol v poriadku. Fotila som ho aj zabaleny. Plne funkcny. Pani kocik prevzala, zaplatila, nasledne vyhrazne spravy ze som jej poslala dolamany kocik, odraty.. Ked som jej spatne poposielala vsetky fotky ze bol v poriadku tvrdila ze to nie su moje fotky, na co som jej nasledne odfotila moju obyvacku kde bol kocik foteny... kocik vratila na postu-zamietnuta zasielka... Ako jej mohla posta prijat dobierku spat a vratit peniaze? Reklamaciu neriesila lebo vraj to je moja chyba... Druha vec aj ona mohla za ten cas poskodit kocik zlou manipulaciou ked ho niesla domov... Vyhraza sa policiou.. A co teraz? Pride mi zajtra dolamany kocik.
Takze som prisla o kocik aj peniaze...

nellita
12. jún 2019

@tinka132 dúfam ze známa stiahla bazár fotky všetky, dátum a text lebo políciu to bude určite zaujímať

tinka132
autor
12. jún 2019

Konstrukcia sa da lahko vymenit.. Sak uvidime ked pride

2zuzanka2
12. jún 2019

Držím palce nech to dobre dopadne, ja som si tiež už s poštou užila i keď nič také vážne ako ty , majú tam neskutočný bordel🤦‍♀️

tinka132
autor
13. jún 2019

Ja som raz posielala telefon na reklamaciu.. Bol este v zaruke ale uz nemal taku hodnotu... Odnikial mi neodpisovali, po mesiaci telefon este nebol doruceny, tak ze co kde je? 😀 Po ceste sa niekde stratil... Esteze bol poisteny. Aj ked na menej ako bola hodnota ale vratili mi celu sumu podla faktury takze som si mohla rovno novy kúpiť 😂

tinka132
autor
13. jún 2019

No akurat sa pani uzasna ozvala ze caka na tych 35 eur

jarmila1977
13. jún 2019

Hahaha...premudrelaaa....ved ak vy este nemate doma kocik,tak nic neplatte !!!!

korunka1
13. jún 2019

@tinka132 a ona vie, že si to dala na reklamáciu a prešetrenie?

tinka132
autor
13. jún 2019

Ano vie

tinka132
autor
13. jún 2019

Vie iba o reklamacii, nie o staznostiach

korunka1
13. jún 2019

@tinka132 tak jej napíš, nech si počká.
A možno od kamaráta kuriera alebo tety od okienka už o sťažnosti vie.
Ktohovie, koľko ľudí už tak obabrala

tinka132
autor
13. jún 2019

Tvrdi ze nema. Ziadne znamosti na poste.. A uz zacala s tym ze ci sa mi dobre spava a tak...

korunka1
13. jún 2019

@tinka132 to iste, keď s tým bude pokračovať, tak jej napíš, že sa tým bude zapodievať aj niekto iný ako vedúca smeny na pošte

chvostik1
13. jún 2019

@tinka132 Tak bol potom znamy kurier. Oni maju zmluvy s kurierkou spolocnostou. V podstate oni ako posta direkt vlastnu kuriersku sluzbu nemaju.

dadulkaf
13. jún 2019

@tinka132 tak to má ešte odvahu drankať tých 35€, keď ti kočík späť neposlala? Napíš jej, že peniaze jej vrátiš, až po vrátení kočíka a po ukončení reklamácie na pošte a hlavne po ukončení vyšetrovania na polícii. Uvidíš ako zareaguje na tú políciu.

dadulkaf
13. jún 2019

@tinka132 a jej sa tiež opýtaj, či nemá zlé sny a svedomie, keď klame s okráda ľudí.

lubik87
13. jún 2019

@tinka132 ja som už zamotaná a ty si ten kočík ani nevidela.ked nevieš či ti tam niečo nevymenila?

aleshka_supermama
13. jún 2019

@tinka132 na vašom mieste by som si spravila výlet do jej luxusnej predajne s kočíkmi a pozrela si ten kočík 🤔

tinka132
autor
15. jún 2019

To je len facebookovy obchod😀ona ho poslala naspat zniceny.. Videla som ho len par minut na poste ked ho tam veduca fotila.. Bol zniceny este viac ako na fotkach co mi posielala.. S tu policiu sa aj ona vyhraza.. 😀😀

zuzuliennka1
15. jún 2019

@tinka132 fuuha tak toto je ina vec 😳😳 som zvedava ako to poriesite..... kks ale ludia su teda mega vychcane svine, ked si daju takuto namahu toto spravit 🤨😠

korunka1
20. jún 2019

@tinka132 niečo nové?

tinka132
autor
20. jún 2019

Prisiel mi list z posty ze mam narok na nahradu ak preukazem nejakou fakturou/dodacim listom hodnotu kocika.. Tak asi ten zlty listok jedine kde je napisana dobierkova suma.. Musim to dat prefotit a poslat... Ale potesilo ma to... Len dufam ze ten listok im bude stačiť

ivka0412
20. jún 2019

@tinka132 A ta pani ešte stále od Vás pýta 35eur? Či už sa neozyva. Ešte uvidíte v akom stave Vám dajú kočík.

11mirka22
20. jún 2019

@tinka132 asi nebude stačiť žltý lístok. Chcú od vás doklad, koľko ste za kočík zaplatili vy.

katka2602
20. jún 2019

Bohužiaľ to im stačiť nebude, potrebujú doklad o kúpe. Skúste poznávať bloček od nejakého kočiara.

korunka1
20. jún 2019

Tiež si myslím, že chcú vidieť faktúru, blok, koľko to stálo...a mám ciťák, že sa to bude naťahovať.
A k zázračnému vráteniu kočíka a peňazí sa nevyjadrili?

chvostik1
20. jún 2019

Oni chcu doklad o hodnote/cene kocika, urcite nie podaci listok s vyskou dobierky.

tinka132
autor
21. jún 2019

No mala som blocek od kocara.. Ale nakolko mi vtedy na poste povedali ze to mi je na nic.. Na listku je suma 100e ze s tou sumou sa budu zaoberat tak som to sprosta vyhodila ze sak na co mi uz bude.. 😐 Spatne sa asi neda poprosit obchod o kopiu blocku ze.. Registrovany ho musia mat podla mna

11mirka22
21. jún 2019

@tinka132 ak vieš kedy si ho kupovala, tak sa dá vystaviť kópia blocku.

tinka132
autor
21. jún 2019

No mam im zavolat po 14tej a mi to zistia. ze by sa to malo dat..

kmmadamko
26. jún 2019

@tinka132 aký ste mali kočík?