Problémy s presmerovaním balíka cez Packeta?
Chcela by som sa informovať, či má ešte niekto problém s presmerovaním balíka cez túto spoločnosť? Teraz neviem či sú mongoli oni alebo ja. Na maily reagujú zbežne a keď zavoláte tak povedia, že balik sa dá presmerovať keď príde notifikácia s PINom čo je pochopiteľné. Mne tá notifikácia príde hodinu pred doručením balíka a keď dám cez aplikáciu presmerovať balík tak mi kuriér aj tak vyvoláva do práce. Minule som mu povedala, že balík mám presmerovaný na výdajné miesto na prevádzke a povedal, že tam nevie nechať balík. Buď je to lenivosť alebo nevedonosť ale ja som z nich už zúfalá. Neviem ako s nimi jednať, ako presmerovať balíky, ktoré mi aj tak do hodiny prídu na pôvodnú adresu. Má niekto podobnu skúsenosť s touto prepravnou spoločnosťou?
@rozculena @dobkovci @30katrusa40
Len pre zaujimavost, napriklad Lelosi posiela len Packeta kurierom, DeAgostini posielalo len Packeta kurierom (dnes uz vyuzivaju DPD prave aj koli staznostiam ludi), niektore objednavky z Allegro (aj zo slovenskych obchodov) umoznuju len Packeta kuriera, a nejaky obchod s oblecenim (nepamatam si, ale bola to slovenska pobocka) mala na vyber len rozne kurierske spolocnosti, vratane Packety ale len kurierom. Stava sa to, niektore obchody proste zasielaju len kurierom, zazil som aj ze niektore obchody vyzaduju vyslovene platbu v hotovosti, cize aj ked kurier, ci vydajne miesto, ma terminal, zaplatit sa musi v hotovosti.
Problem s Packeta kuriermi je v tom, ze to nieje Packeta, ale pohlteny ReMax Courier Service a stale to funguje ako samostatna firma vo firme aj po troch rokoch. Na sledovani zasielky v Packeta sa vam zobrazi text "Zásielka bola odovzdaná externému dopravcovi, sledovací kód" a ked na to kliknete, otvori vam inu stranku Packeta, ktora je vlastne povodna stranka ReMax kurierov.
A mam podobne zle skusenosti s tymito kurierami, Packeta nejako nezvladla tuto fuziu. Rano dojde sms, kde je moznost presmerovania. Vyberiem tam, aby to ulozili na vydajnom mieste. Nasledne vola kurier, ze je na adrese, poviem mu, ze som to uz presmeroval, tak odpovie, ze ok, ide to tam dat. Na dalsi den, opat sms, opat dorucuje kurier, ten zahlasi, ze sa mu to nepodarilo odlozit na vydajne miesto, pretoze mali obednu prestavku - ano, vazne, ta zasielka sa nevratila do centra, aby sla na rozvoz na vydajne miesto, ale ostala u kuriera, nech to tam odlozi on. A povedal, ze ked sa mu to nepodari odlozit ani v tento den, tak sa zasielka bude vracat ako nedorucitelna. Nastastie sa podarilo.
Co sa tyka zakaznickeho servisu, tak na emaily odpoveda automat, telefonne cislo dviha automat s rozoznavanim reci a az ked ho "presvedcite", tak prepoji na operatora, ktory Vam casto povie, ze to vidi v systeme, ale nic s tym nemoze spravit.
Skratka, ako som pisal, Packeta nezvladla fuziu s ReMax Courier Service a to je zdroj problemov.
@rozculena si predstav zadala som adresu dodania aj tak to jebli do boxu na opacom konci Bratislavy tak neviem co za chmulov tam robi
@klotildabazarik Dala si si to domov?? Tak reklamuj

@rozculena ale ved pisem, ze pri objednani je box volny 🤷♀️