Problémy so službami a otváracími hodinami pošty
14. nov 2024
Prepáčte, ale už strácam nervy. Služby z roka na rok drahšie... A u nás katastrofálne. Kedykoľvek idem na poštu - zavreté. Otvorené majú krátko, a aj to si prispôsobujú. Dnes idem o 15,00-vraj je niektorá chorá a mam sa sťažovať v TT. Asi budem. Nie je to prvý, druhý ani tretíkrát. Už ani nerátam. Ale pracujúci človek nemá absolútnu šancu. Ale tie služby, poštovné nehorázne a???? Už mi nervy hrajú....
Predošlá
Strana
z3
@maranco a keď ho baba ráno vyberie z vreca, osnima ten chudák systém nevie, že je pre teba preto jej ani neponúkne možnosť oznámenia elektronický. Ak ráno vyberie z vreca list zo sociálky, ktorý podali na sociálke cez EPH automaticky systém sparuje adresu a meno a oznami ti to. Čiže naozaj je to o tej babe, tie listy ráno sníma.
Predošlá
Strana
z3

@maranco ak príde človek podať klasický doporučený list, pracovníčka ho odváži orazí ten podaci lístok a nič nevypisuje. Len ak je dobierka/balik. Čiže systém vtedy meno neeviduje. Ak je nahodená adresa ( napr. v EPH) , vtedy ráno pri zápise naskočí aj to, že klient ma oznamovanie a baba to len potvrdí. Ak má oznamovanie, ale nikto nikde nevedie v systéme ze ma list s jeho menom a adresou (ako aj keď to nikde nikto nevypisal) vtedy to ten systém nevie. A musí to baba ručne vybrať a teda áno, eviduje sa zoznam ludi, co majú oznamovanie, ukazuje jej to na ľavej strane obrazovky pre jej rajón. Zošit jej je vuacmenej zbytočný. Ak tam robíš dlhšie áno, vieš to. Aha tento ma oznamovanie, tak klikneš. Ak ju zastupuje po správnosti každý list, ktorý nahadzuje by mala overiť, ci klient nemá oznamovanie. A to sa im nechce, nestíhajú a pod. Čiže preto tlačia aby ľudia podávali elektronický. Predide sa aj takejto chybovosti.