Svokra mi otvára poštu. Ako to riešiť?
Pravidelne mi svokra otvara postu.
Podotýkam,som nevestou 24 rokov.
Stále tvrdí,že "také prislo"Volam na postu-v žiadnom prípade nič nebolo doručené otvorene-to mi je jasne.
Keď som doma ja a sama si preberam postu,nikdy nie je nič otvorené.
Nedá si povedať a robí to 24 rokov.
Co mam objednat vibrator ,že keď to otvorí tak si viac už nič také nedovolí?? Ved to je choré.
Mila svokra otváranim tvojich listov neporušuje len zásady slušnosti a dobré mravy, ale aj zákon
Nikdy som neotvárala poštu rodičom, súrodencom,dokonca ani manželovi
ak byvate spolu dat si vlastnu schranku a poprosit postarku aby to davala tam ..alebo preposielat postu na nu adresu? no ak si to nevyriesila za 24 rokov tak naco riesis teraz??
24 rokov? To 24 rokov si neviete dať schránku na kľúčik s vaším priezviskom?
24 rokov? To 24 rokov si neviete dať schránku na kľúčik s vaším priezviskom?
@andulka220989 vsak ho ma rovnake ako svokra.
Daj si druhu schranku s menom ku ktorej nebude mat klucik a problem vyrieseny.
Ako sa dostane k tvojej poste?
A kto ti co posiela? Ja som nedostala list uz dlho vyse roka urcite.
To riesis po 24 rokoch? Byvate na jednom dvore? Si nevies dat spravit schranku na kluc?
@andulka220989 vsak ho ma rovnake ako svokra.
@anonym_10f2ec A? Vieš dať napísané: St. Vrabcoví, Ml. Vrabcoví. Možno je svokra sama. Tak ona je Vrabcová a ony sú rodina Vrabcoví. Možností je milión aj pri rovnakom priezvisku ;)
To si naozaj myslíte, že keď svokra bude chcieť otvárať cudzie listy, zastaví ju to, že budu v schránke,ku ktorej nemá kľúč?
Aká posta ti chodí? Však dnes je skoro všetko elektronicky
A ak si niečo objednavas tak si to ak doručiť napr do prace
To si naozaj myslíte, že keď svokra bude chcieť otvárať cudzie listy, zastaví ju to, že budu v schránke,ku ktorej nemá kľúč?
@anonym_c35cb2 😂 a ako ich vyberie? Ja keď nemám pri sebe kľúčik tak svoj list neviem vybrať zo schránky.
Aká posta ti chodí? Však dnes je skoro všetko elektronicky
A ak si niečo objednavas tak si to ak doručiť napr do prace
@anonym_684375 To čo je za otázku? Ja ani mužovi bez jeho vedomia neotvorim list na jeho meno.
@anonym_684375 To čo je za otázku? Ja ani mužovi bez jeho vedomia neotvorim list na jeho meno.
@andulka220989 normálna otázka. Ja mam všetko elektricky. Mne by nejaká baba zvedavá nemala čo otvárať.
@andulka220989 normálna otázka. Ja mam všetko elektricky. Mne by nejaká baba zvedavá nemala čo otvárať.
@anonym_684375 Tak to je akože autorka na vine, lebo si dovolí mať poštu? No zvláštne vnímanie....
@anonym_684375 Tak to je akože autorka na vine, lebo si dovolí mať poštu? No zvláštne vnímanie....
@andulka220989 píšem niekde, že je tomu autorka na vine?
Kde?
@anonym_10f2ec A? Vieš dať napísané: St. Vrabcoví, Ml. Vrabcoví. Možno je svokra sama. Tak ona je Vrabcová a ony sú rodina Vrabcoví. Možností je milión aj pri rovnakom priezvisku ;)
@andulka220989 ano. Soc. poistovna bude pisat Vrabcova st., Vrabcova ml. Ak aj maju rozne krstne mena postarka to supne do schranky Vrabcovcom. Tu nie je problem schranka ale nevychovana svokra. Mne toto nerobili rodicia ani ked som mala 10, nie to este ako dospelej. Ked mi pride nieco k nim odovzdaju mi neotvorenu obalku. Ja sa len cudujem, ze za 24 rokov neurobili s babou poriadok, pretoze ona urcite otvara vsetku postu co sa do schranky dostane. Aj muzovu.
@anonym_c35cb2 a ako ju bude otvarat? Vylomi schranku?
"Podme byvat k nasim, nebudeme vyhadzovat na najom/hypoteku"...🤷♀️
napis jej list posli si ho. Nieco ze necitaj mi pistu je to bizarne
@andulka220989 ano. Soc. poistovna bude pisat Vrabcova st., Vrabcova ml. Ak aj maju rozne krstne mena postarka to supne do schranky Vrabcovcom. Tu nie je problem schranka ale nevychovana svokra. Mne toto nerobili rodicia ani ked som mala 10, nie to este ako dospelej. Ked mi pride nieco k nim odovzdaju mi neotvorenu obalku. Ja sa len cudujem, ze za 24 rokov neurobili s babou poriadok, pretoze ona urcite otvara vsetku postu co sa do schranky dostane. Aj muzovu.
@anonym_10f2ec Ja chápem. Ani ja som to nezažila. Vlastne raz. Keď som sa odsťahovala a zabudla nahlásiť novú adresu. Mamina sa volá rovnako, tak moju poštu otvorila a potom sa mi veľmi ospravedlnila, že nechcela otvoriť moju poštu.
Inak máš pravdu. V meste poštárka nepozná. U nás na dedine poznajú tak vedeli hneď že čo nám a čo svokre.
@nela82 listovu postu som nedostal roky, vsetko chodi na slovensko.sk alebo do emailu...
Ak sa jedna o kurierov, tak si daj posielat do prace alebo do boxov.
@anonym_c35cb2 a ako ju bude otvarat? Vylomi schranku?
@natalka13 Väčšina schránok má zámok, ktorý pokojne otvoris vlasovou sponkou

Ved jej povedz....a ked nejde inak,podaj na ňu trestné oznamenie.
Mne by to absolutne nevadilo.....este by som povedala muzovi,nech mi napíše ľúbostný list a podpíše sa ako "Tvoj Fero"