Progresívne Slovensko - nevidím plusy
Baby keďže máme už po voľbách... mňa by zaujímalo v čom vidíte plusy v strane PS. Ja úprimne patrím v tým konzervatívnejšim ľuďom, ktorí sa boja tejto strany. Niesom nejaká zakomplexovana puritanka. Dokonca nemám nič proti manželstvám rovnakého pohlavia, ani proti adopciam deti týchto párov. Veď v detských domovoch vyrastá kopec deti, ktoré nezažiju rodičovskú lásku a mali by nádej ju zažiť možno s dvomi mamy. Čoho sa ale bojím je, že moja 16 ročná dcéra by mohla ísť bez môjho vedomia a bez nejakého oboznámenia s možnými následkami na potrat. Môj pohľad je, že ak budú potraty v tejto forme, tak tí mladí ľudia budú len viac nezodpovední. Veď prečo si zakaždým dať pozor, keď by sa vlastne nič hrozne nestalo.
Ďalšia vec, tie pohlavia.... kde končí len zmena rodu a kde začína psychická choroba? A hlavne, pre deti ju puberta beztak zložita. Každý chce byť iný, mať svoj štýl.... to ozaj budú tie decká rozmýšľať o svojom rode? Akože jedna vec je takých ľudí rešpektovať, ale to by mal byť taký nejaký celoplošný rešpekt voči komukoľvek ( chorý, hendikepovaný, čierny, škaredý, tlstý) Ja sa v tých rodoch nevyznám, budem rada ak mi to tu zo svojho pohľadu vysvetlite a možno si poviem, že ok máte pravdu.
Toto sú pre mňa také tie strašiaky, neviem si to vôbec predstaviť. Preto budem rada ak mi tunapíšete dôvod prečo ste ich volili. V čom sú tak dobri.
Ďakujem ❤️
@ciernysokol tak si to uzivaj... Demonstrovat pojdes neskor

@viestta dat sa bude vzdy.neverim v apokalypsu,zahubu ani ovladanie ludi.raz tu bude dost ludi,ktori nebudu suhlasit.a odmietnu zit v strachu,z vojny,kovidu,atomovky,vlady atd.ale to uz sme pri inych temach 🙂 prajem ti este pekny vecer.