Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť
Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...
@atinkaa napisala si vela, davas svoj pohlad... ja hovorim len jedno tie holuby by tam boli ci by bol Matovic, ci Heger, ci Caputova, ci Fico, ci... hocikto iny. Pocujes teraz na namestiach ze chceme lepsie zdravotnictvo? Nie, len ze nedovolime aby nas Fico zobral z EU. Najvacsia hovadina aku som kedy pocula.
Cisty den? Nepisal si tam aj otec naroda Boris s nejakou chovankynou ako sa vysukajuuuu? Nepisali si vtedy papalasi aj s tou Zsuzsovou? Lipsic, Glváč, aj ten Boris...vsetko jedna cvarga a je jedno za koho kopu.
Ja uz by som povedala, OK nech tu teda vladne PS. Ale vies co by sa akurat zmenilo? Ze by sme sa dozvedeli ako to Fico za tych --násť rokov dobabral a ako ešte 5, 10, 15, 25? rokov budeme kvoli nemu trpiet. Vzdy je na vine niekto iny ako ten kto vladne. Vzdy. A keby sa ten Fico nedajboze vrátil tak by DPH bola mozno aj 30% lebo by povedal ze nasiel prazdnu spajzu a PS to nacisto nezvládlo.
Co myslite ze by sa vladou PS pre nas zmenilo? V skolstve? v zdravotnictve? v policii? v zivotnej urovni? Znizili by DPH? Zlacnili by potraviny? Vratili danovy bonus? Odkial? Odkial by na to zobrali peniaze? Ci len by nas neuniesli do Ruska?
Kde maju nejaky plan? nejake kroky ako budu postupovat ked toho Fica nahradia? Kde? Rada si to precitam a mozno zmenim na nich nazor. Zatial je pre mna Simecka aj s ludmi okolo nevolitelni, a som zufala z toho, ze ak by boli predcasne volby tak nemam koho volit.
@kremlicka250 "Vies ono tych akutnych problemov je tu trosku viac ..." ano, ale vystupenie z EU nim fakt nie je. A na tomto pseudoprobleme teraz postavila opozicia svoje protesty, toto Ficovych volicov a volicov koalicie nepritiahne, a bez nich volby nevyhraju.
@atinkaa Presne, Fico sa v tej Moskve iba zosmiešnil.
Skláňať sa pred agresorom, na ktorého je vydaný medzinárodný zatykač a ešte byť nato hrdý, tak to je na zvracanie. A ten Dankov priateľ Lavrov, no grc.
A argumenty Fica, že s Putinom sa stretne aj Trump, je na zasmiatie. Trump je prezident veľkej krajiny, ktorá má
dominantné postavenie vo svete.
Áno, v Moskve sa mohli dobre zabávať na našom Fickovi.
Niekedy keď citam niektoré príspevky tak si len poviem: Svätá prostoto”
@tykat na namesti praveze zazneli aj vyzvy, aby sa vlada konecne venovala temam ako zdravotnictvo, skolstvo a ekonomika, nie pseudoproblemom ala soros,majdan a pod. ktore sluzia len na odputanie pozornosti od realnych problemov.
co sa policie a sudnictva tyka, nikdy nepracovali lepsie ako za predchadzajucej vlady, mali volne ruky, mohli dokoncit pripady, ktore boli predtym politikmi zmrazene. to ze Ficova vlada ako prve zrusila NAKA, vybavila prepustenie Kovacika a spol. je skandal, ktory v historii krajiny nema obdobu (ak neratam Meciarove amnestie a samoamnestiu).
Skolstvo bolo roky pod nadvladou SNS a tak aj vyzera. Nejake reformy vsak boli zapocate, snad ich tito nestopnu.
Zdravotnictvo je kapitola sama o sebe. Naznak napravy bol este za predchadzajucej Ficovej vlady, no Kalavskej reformu napokon nepodporil samotny Smer. Potom prisla pandemia a riesili sa uplne ine veci ako reforma zdravotnictva.
Takze nie, nemyslim si, ze by ine strany neriadili tuto krajinu lepsie. Boli vlady, ktore prijali reformy na stabilizaciu ekonomiky a dostali nas do EU a NATO, navyse reprezentovali demokraticke hodnoty. A dokazali to po rokoch tvrdeho meciarizmu, kedy sa len kradlo, klamalo a zle robilo (presne ako to robi sucasna banda).
@tykat lenze my uz sme teraz jednou nohou vonku z EU. myslienkovo a hodnotovo nas tato vlada odstrihuje, ideme cestou orbanovskeho Madarska. unii uz dochadza trpezlivost, komisari poslali list, vyjadruju znepokojenie a vyhrazaju sa zastavenim financii. Nikto za nami nebude plakat, my nie sme UK. A ani Nemecko, ktore do europskeho rozpoctu pumpuje prachy. My sa len vezieme a cerpame vyhody.
@tykat Nesúhlasím s tebou, že je jedno či je vo vláde Fico, ale niekto iný.
Do EU sme vstúpili v roku 2004 a napredovali sme tak, že určitú dobu nás nazvali najrýchlejšie prosperujúcou krajinou z krajín V4.
Po nástupe 12 ročnej vlády Smeru za sebou sme na chvoste týchto krajín. Dokonca sme za Rumunskom.
Kde sa stala chyba, keď je to stále horšie?
Bola som v Poľsku a neverila som vlastným očiam ako napredujú, moderná krajina, cesty, výstavba, ľudia.
My ideme smerom dozadu a kto tu vládol väčšinu času ?
@tykat ono by bolo fajn keby si pred predcasnyni volbami aspon dokazali zrusit ten prispevok co ide stranam po volbach, myslim ze to je od 3% ked ma strana, to su 3 mil. ak sa mylim tak ma oprav, niektori 19 mil., atd. potom sa uvidi kto to mysli vazne, potom nech maju predcasne volby,
lebo priklad clovek co sa ide spytat na urade napriklad za rekvalifikacny kurz dobre ze co by chcel, no urcite zadarmo nikto neporadi nic z upsvaru, lebo to ide zo statu, narocky ti povedia kecy ze uz to je zrusene
ale ze strany dostavaju tazke prachy aj ked sa nedostanu napriklad do parlamentu, taketo veci im nevadia, a ani tie co sa tam dostanu, ved v diskusnych relaciach politickych v tv su stale len ti isti tak promo maju ake len chcu, inych ani k slovu nepustia
@tykat tebe sa zda ,ze v piatok bol prvy protest ? To nemozes mysliet vazne🙂 Fakt mas pocit, ze ludia isli protestovat iba pre incident s EU??? Ja neviem, pocuvas vobec ludi, preco nieco su spokojni s touto vladou? Co VSETKO im vadi? Preco si myslis,ze chodili ludia protestovat doteraz?
@lonely66 neuveriteľné! Že sú tí naši MKáči smeráci? A tak sympaticky rozprával… veľmi dúfam že sa mýlim.
Lenže dievčatá, pravdou je, že odkedy tu máme Smer je všade ticho. Všimnite si média ako veľmi málo infoemujú o protestoch a celkovo je to také cenzurované na každom kroku. Veď kauza redaktorov z Markizy keď sa otvorene vzbúrili a vyjadrili viacerí, že sa tam už nedá pracovať, sú na nich vyvýjané tlaky z každej strany.
@mircalla máš skúsenosť?
@eva8 Nielen slušnosť a poctivosť by sa s PS mohla vrátiť do vlády.
V PS je aj Odor, je to ekonóm, bol viceguvernér Národnej banky, bol poradcom Ivana Mikloša, vysokoškolský pedagóg. A on nie je jediný, našlo by sa v spektre viac ekonomicky zdatných ľudí.
Mohlo by to dobre fungovať, určite lepšie ako so súčasnými zlodejmi, klamármi a mafiánmi.
@malinka03 A teba prečo tak irituje, že autor/ka tohto príspevku ho dala anonymne? Aký je rozdiel medzi anonymom a napríklad tebou - teda, že vidíme nejaké tvoje fejkové meno, že si na MK 8 mesiacov, že si z Trenčína (možno) a že si v jednej skupine o silikónových prsiach? Aký rozdiel je medzi anonymitou autora a Tvojou? 😂
@tykat porovnávať SR a UK je teda…trošku dosť nevhodné.
@malinka03 no veď iste, vyzerá je jedna skupina ľudí sa tu má skvelo, dostanú sa k lekárovi načas, deti študujú v kvalitných školách s motivovanými učiteľmi, a v telke vystupujú kultivovaní a múdri ľudia, ktorým záleží na našej krajine. Za mňa je to však presne opačne. Vyzerá to ale tak, že ficovoličom stačí jednoduchá primitívna reč a má ich kúpených, straší blbosťami a trepe. Fakt sory, že mám niečo v hlave a neuspokojím sa s tým, že nám tu vládne šialený mafiánsky poskok so svojou partajou poskokou, ktorí sú radi, že sú pri koryte.

@napetra ja myslim, ze aj komunisti ako Putin na to maju aj termin, uzitocny blbec - ale tak pre peniaze, sme takych uzitocnych blbcov robili ako narod na pockanie hocikedy.....aj v tom je medzi nim a Simeckom alebo Caputovou rozdiel pocitatelny v svetelenych rokoch.......toto su konecne ludia, co boli rovnocenni v EU, nie tento topolciansky trpak, ktori nech robi co robi furt bude nedoceneny, lebo nepochopil, ze ten prvy pokoj - nieco co vyzaruje a uctu musi najst sam u seba - hovori sa tomu sebaucta,....ja myslim, ze to je jeden z tych terminov, ktore mu nic nehovoria, aj preto si myslel, ze ak Caputova nehromzi, tak ze je slaba - on kopu veci vobec nedokaze pochopit, pretoze jeho optika maleho hej slovaka je .....co si neukradnem, nemam, este si chvilu pokradnem a potom sa rozhodnem ku komu sa pridam a take tie nase klasiky, cele dejiny tym mame popretkavane - Janosici, nic len zberba....bez vizie, bez smerovania....bez napadu, bez usilovneho vlastneho konania - proste ja ukradem, ja rozhodnem ako medzi kamosov rozdelim. A hotovo. Smutne je tomu tlieskat, ozaj by to chcelo precitnut, zreflektovat sa - pretoze toto je narod vystavany na zlodejine, zlodejinu oslavujuci - akurat, ze pri vacsom vrahovi -doslova masovom vrahovi ako je rus, taky trpak bude este vacsi trpak. To je ako ked si frajo v 1.C na zakladke, lebo vazis o 20 kil viac a si medzi 6rocnymi skoro 9rocny po odkladoch skolskej dochadzky a stretnes deviataka z acky, ktory uz ale s kamosmi mal aj parkrat dvojku, trojku zo spravania a je mu to uplne, ze fuk. Tak asi tak mohli ti nasi truhlici vyzerat v Moskve. Uplne, ze na zabavu, este teraz sa podla mna za brucha chytaju z nich....