icon

Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť

24. jan 2025

Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

Dievcata na national geografik ide dokument o severnej korei, odporucam pozriet

kp7333
24. jan 2025

@tykat aj ja som kedysi volila SAS-ku, no sklamala ma Sulikova jesitnost, ktora najprv povalila Radicovej vladu, potom vystvala zo SAS odbornikov ako Mihal a pod. Toto sme my kriticky zmyslajuci volici, nedavame druhu sancu. Kym volici Smeru volia uplne nekriticky 😒

karolinakr
24. jan 2025

@tykat je pravda, že Trump bude tlačiť, aby Europa odoberala viac plynu, inak zvyši cla? takže najpr odstrihnuť od lacnej ruskej ropy a potom kupovať nie 3x, ale 7x drahšie...my sa do toho blahobytu rutime expresnou rychlostou. ..

tykat
24. jan 2025

A vas platia? Preto si myslis ze platia aj niekoho ineho? Ja som tu len sama za seba. Uz roky.

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@kp7333 ano riso je jesitak. Ja uz ich tiez asi volit nebudem. Aj ked nazorovo su mi najblizsie 🤷‍♀️

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@tykat ja som tu bola uz raz. Potom som odisla (niekedy ked vypukla vojna na UA… to som velmi nedavala vtedy soc.siete)… a teraz som sa vratila 🤣 ale tiez sama za seba. Cestne pionierske 😄✌️

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@stormie ale keby ludia uz vtedy rozmyslali ako ty teraz, nic by sa nezmenilo. Neviem ci sa uplne rozumieme co sa ti snazim vysvetlit…ono toto pisanie je tazko….v priamom rozhovore by sme sa skor porozumeli

alenka58
24. jan 2025

@tykat zachytil, ale to už bol viac menej socializmus s ľudskou tvárou, ako tomu hovorili

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@tykat ja tiez netusim komu. Ale asi PS (aj ked nie uplne zo vsetkym som ok. Ale ja som velky progresivny liberal-to uz davno prec nejakym PS, ale som aj ekonom, cize preto pre mna vzdy bol SAS jasnad volba…)

autor
24. jan 2025

Fico zmobilizoval Slovensko, z účasti na proteste urobil otázku občianskej odvahy (komentár šéfredaktorky)

Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/23440746/fico-zmobil...

kp7333
24. jan 2025

@stormie to je prave to, kam sa nechceme dostat. ze si tu niekto zmeni zakony a ustavu a dalsie demokraticke volby uz nebudu. aj preto je namieste dvihat prst, aby ti hore mali pocit, ze nemozu vsetko. historia nas uci, ze hranice medzi demokraciou a totalitou su krehke. staci jeden blazon podporovany silnou velmocou.

kp7333
24. jan 2025

@autor To je inak krasny paradox: najlepsie PR spravil protestom sam Fico 😀

autor
24. jan 2025

@ktobytobolpovedal všetci cítime zastrašovanie na každom kroku. Všade sú “naši ľudia” a všetko ide dole vodou od služieb, po úrady. súdy…ten dokument čo si poslala o Sev. Kórei si treba naštudovať, lebo veľmi sa to tu podobá (nie začína) ich praktikám, až mi je úzko.

kp7333
24. jan 2025

netreba chodit daleko, ako odstrasujuci priklad staci Madarsko

stormie
24. jan 2025

@ktobytobolpovedal ze keby vtedy nevysli do ulic tak by bolo vsetko inak? V tom suhlasim, ale situacia bola vtedy uplne ina a to treba brat tiez do uvahy. Teraz tu mame to co sme si zvolili v slobodnych demokratickych volbach - samozrejme ze nie vsetci, ale aj to je sucast demokracie ale odporcovia Fica hromzili hned po volbach. Pred 89 neboli volby ani demokraticke, ani slobodne tak protestovat bolo proti comu…

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

Autorka: Ja mam najradcej Severna Korea: temne tajomstva (dobre, niektore veci treba brat s nadhladom, to uznavam)…

rozculena
24. jan 2025

bola moja sestra aj neter.Ja si na protest nemôžem zobrať nevládneho otca,keďže ho nemôžem nechať samého.
A vôbec,čo mi máš čo rozkazovať,ty anonym,čo sa bojí uviesť svoj nick.Veď aj ten nick je anonymný....Na protestoch sa nebojíš a na koňovi sa bojíš😀
A takýchto fotiek sem aj ja môžem nasekať aj 200....
P.S. nie som volič hranola

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@stormie ano, lebo sme vedeli co nas caka. Ved ficova vlada tu nebola 1x…
Ale dobre, mna uz nepresvedcis, ze nie si ficova volicka. Kazdopadne, tebe ten marazmus vyhovuje. Nam nie. Cize vyuzivame svoje demokraticke pravo (alebo povinnost) a protestujeme proti izolacii slovenska voci civilizovanemu svetu (nie proti zvysenej dph, nie proti znizenemu danovemu bonusu, ani proti klientelizmu, ani proti znizeniu odvodov do 2.piliera, ani proti transakcnej dani…)… cisto chceme svet presvedcit, ze tych 18 ci 19 % nie su cele slovensko… ani rober fico nie je cele slovensko (co je smutne, lebo je premier slovenskej republiky, jeden z najvyssich ustavnych cinitelov, ktory ma zastupovat NAS vsetkych… ale vlastne, ani nova hymna slovenskej republiky nie je pre nas vsetkych, tak co ja vlastne chcem)… my svetu vysielame signal, ze slovensko chce byt pevne ukotvene v EU a NATO…
Uz neviem ako ti to nam inymi slovami vysvetlit. Tu koncia moje schopnosti. Kto chcel pochopit, pochopil. Kto nie, tak 🤷‍♀️
Idem uz spat… mam na dnes dost 🫡

autor
24. jan 2025

@rozculena kde som ti tu rozkazovala? A konkrétne tebe? Veď nechoď, nereaguj.

autor
24. jan 2025

V téme je cenzúra a sú tu vymazané prispevky!!! Téma sa nezobrazuje v kolonke kde sa diskutuje.

ktobytobolpovedal
24. jan 2025

@stormie Ale odporucim ti pozriet si dokumenty o s.korei. Ale teda skor asi o tom, ako zacala 2WW, ako sa hitler dostal k moci. Ako sprvoti civilizovany svet zatvaral oci a myslel si, ze ked obetuje niekolko slabsich, tak bude dobre…
Svet,civilizovany svet, sa z historie aspon z casti poucil, teraz poukazujem cisto na asociaciu 2WW a UA…
My sme sa nepoucili vobec… a teda na nas plati stare zname; narod, ktory si nepamata svoju historiu, je odsudeny si ju zopakovat 🤷‍♀️

ps:o 2ww odporucam tu cast, kde hitler na francuzskom koncile ponukne statom, aby si zidov rozdelili, lebo nemci ich nechcu…

Kazda diktatura zacala potichu a pomaly… a my sa to protestami snazime zastavit. Hauk, dohovoril som 🤣 dobru noc

autor
24. jan 2025

Z 9 strán a 28 lajkov tejto témy je o 23.41 iba 6 strán a 18 lajkov témy. Naschvál zamrazujú tému. Dokonca majú 2 verzie, ktoré nám predostierajú. V diskutovsných témach sa táto a iné politické, stále nenachádza.

kp7333
25. jan 2025

@stormie len tolko k tvojej "vacsine"

autor
25. jan 2025

Včera MK zmazal diskusiu o protestoch v našej krajine na ktorých sa zúčastnilo cca 100 000 Slovákov. Diskusia je okresaná z 9 strán na 6, komentáre pórehadzované, nezobrazuje ju v diskutovaných témach , musím kliknúť na upozornenia a tak sa k nej vôbec dostanem. Mame tu slušnú cenzúru od MK a veľmi by ma zaujímalo, prečo to robía?

stormie
25. jan 2025

@kp7333 to ze stratil vacsinu poslancov v parlamnete (lebo sa dohadali alebo co to maju medzi sebou) neznamena, ze vo volbach nebol vitaz, najviac zucastnenych volicov dalo hlas jemu = najviac ludi chcelo jeho vladu. To ze to bolo “len” spominanych 18% je ale stale vacsina, ziskal najviac hlasov. Ti co sa mohli ale nezucastnili nech teraz nehucia na namestiach, svoj nazor mohli vyjadrit a zmenit tak vysledok. Ti co sa mohli a aj zucastnili, ale nevolili Fica resp ostatne koalicne strany, su ta mensina ktoru teraz nechapem preco na tie namestia ide, jednoducho volby nedopadli tak ako chceli ale viac ludi v krajine chcelo opak toho co oni

kp7333
25. jan 2025

@stormie ty si asi nebola silna v matematike. ani v kritickom mysleni. tvoja retorika az prilis napadne pripomina tu, co prudi z vladnej koalicie. mne je jedno, koho si volila, ale prosim nestaraj sa do nas, co chodime na namestia. je to nasa vec a nase ustavne pravo. nebudeme mlcat, ked nam beru demokraciu a snazia sa nastolit diktaturu po vzore Ruska, Bieloruska a zial uz aj Madarska. Robime to aj pre vas neprebudenych, resp. pre vase deti Tak uz nas nechaj.

ktobytobolpovedal
25. jan 2025

@stormie ty rozumies co je demokracia? Mas to tu na 6tich stranach vysvetlene a ty si ides stale svoje. Ty to nedokazes pochopiti alebo nechces? 🤯

guudy
25. jan 2025

@kp7333
@ktobytobolpovedal
Kaslite na nu, nema zmysel vysvetlovat niekomu, kto tvrdi, ze 18% ziskanych hlasov je vacsina 🙄

kp7333
25. jan 2025

@guudy tolko prispevkov a v ziadnom nam nepovedala preco nesuhlasi s protestami. ohana sa vymyslenou vacsinou a vitazstvom vo volbach (toz diktatorska retorika precedu) ale ani raz nenapisala, ci suhlasi s proruskym smerovanim slovenska a tou medzinarodnou hanbou, ktoru nam fico robi.

kp7333
25. jan 2025

@ktobytobolpovedal zial, opat sa ukazalo, ze slaba mentalna vybava je castou crtou volicov vladnej koalicie (a je jedno, ci volili komunistov,fasistov, ci prevracacov kabatov a podrztaskov). o co menej rozmyslaju, o to viac papagajuju, co im sudruhovia naservirovali cez FB a ine "alernativne" media.