Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť
Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...
@kika845 ja si nemyslím, to sa reálne stalo. Desívé praktiky. Rozmýšľam, prečo je pre MK dôležité aby ľudia nevedeli koľko bolo ľudí v uliciac a prečo sa im hodí, keď tému okresali aj na počte lajkov a strán. Vychádza mi z toho jediná jedna vec…. a tá je ešte desivelšia.
@malinka03 mna to zaujima
@lonely66 ani mne a ani v čerstvých v piatok nebola.
Áno v tejto téme sa lonely66 vyjadrila a následne aj JaneEyre2 a to som už aj ja pozerala nedzitým že mi skrýva liky, tak som sledovala čo sa deje. Zrazu totálne poprehadzovalo komentáre, nevedela som vôbec nájsť časovú niť a pozerám veď sú úplne vymazané strany. Na chvíľu úplne zmizli, potom sle nastal ŠOK zapli a zasvietil SKUTOČNÝ STAV lajkov aj strán na pár minút (to teda akoby bolo len predomnou skryté) a tak sa znova vrátila okresaná verzia diskusie ktorú vidíme všetci.
Aj my sme boli
@stormie reagujem na:Kazda strana ma svoj program a uz tam su protichodne nazory, tak logicky ked vyhra niekto koho som ja nevolila a robi pravy opak toho co si myslim ze je dobre (a preto som im hlas nedala) tak z mojho pohladu nekona v mojom zaujme.
Ty si si pred voľbami prečítala kazdý jeden program každej strany? Väčina voličou smwru či hlasu sú dôchodcovia tym stačili letáky kde písali že ak sa nezvolia zavládne v školácg anarchia a všetky deti sa premenia na gayov a lesby, dostanu 13dôchodky a samozrejme budú nižšie ceny potravín.Voličom hlasu tačilo že nevolia Fica lebo Fica nechcu 😅 Jaj a vsetky strany spolu so SNS spája že nebudeme mať tu migrantov (vtedy este Ukrajina bola chrumkava tema len okrajovo) Mysliš ze kolky z tych voličov si prečitalo ze chcu zrušiť špecialnu prokruraturu a upravovat trestný zákon?SNSdostalo ministerstvo živ.prostredia.To naozaj ľudom nezálezí na tom že sa devastuje krajina?Tym hrdím národniarom čo tvrdia že len Slovenské je to naj no na druhej strane dávaju voľnu ruku devastovať to najkrajšie čo tu este máme?Znižovat stupne ochrany prírody aby tam mohli rubať a stavať?
Ja fakt nevidim aby robili veci pre ľudí len a len pre seba ale teraz už aj bez hamby.Ešte ten Druker je miernejši a neroby veľke prusery v tom školstve.
@hubka51 ja si vzdy pred volbami citam volebny program a sledujem diskusne relacie, vynecahvam strany ktore realne nemaju sancu sa dostat do parlamentu a strany ktorym odmietam dat hlas - napr smer alebo obycajny ludia. To ze to ostatni volici nerobia (je jedno akej strany) a chytaju sa len klucovych tem ktore si vymenovala je ich rozhodnutie, potom nech nie su prekvapeni a co sa tu deje. Rovnako ako uplni nevolici ktori na volby kaslu a s vysledkom maju problem
@hubka51 Ja trochu sledujem vo svojom okolí vekovú skladbu voličov Smeru.
Čudovala by si sa, že väčšina voličov Smeru nie sú dôchodcovia.
Možno takí jednoduchší dôchodcovia, ktorí ani nesledujú čo sa deje, stačí im pár populistických sloganov.
Ja v mojom okolí poznám iba pár dôchodcov, čo volili Fica.
No smutnejsie je , že Smer volilo veľa mladých ľudí, resp. v strednom veku. A ich argumenty sú nepochopiteľné.
Som presvedčená, že dôchodcovia nie sú väčšina voličov Fica.
@stormie Sorry, Tebe regulárne urobili lobotómiu. Som presvedčená, že keby bol pri moci Šimečka a robil by toto všetko on, prvá by si protestovala. Ide iba o choré sympatie. Žiadny logický argument nevieš uchopiť. Nič. Ficove protesty, keď bol v opozícii a ľudia sa vešali ako opice na lampy a bránu paláca boli ok, však? Ja nechcem použiť rétoriku Tvojho Budhu Fica, ale ak si za toto platená, chápem. Ak takéto bludy píšeš z vlastného presvedčenia, tak si regulárne po lobotómii.
inak, čo sa toho zvyšovania cien tyka, tak za Matoviča bol historicky dlh či zadlženie Slovenska, tak nikto súdny nečakal, že ceny sa znižia.Tu sekeru treba zaplatit a bude sa okresavat všetko..S tym mal každy počitat, či by sa dostal k moci ten alebo onen, s tymto Fico nema nič spoločne. Každa vlada uťahuje opasky, len nie sebe - to už vie každý
Tu je zly system v tom, že hoci polovicu vyplaty odovzdaš štatu, životna uroveň sa znižuje a nie zvyšuje..
To plati na všetkych urovniach, to robi aj pošta - zvyšuje poplatky a znižuje kvalitu služieb dlhodobo..
Preto nebudeme nikdy druhé Švajčiarsko
Štát tvoria ĺudia - ked bude každy hrabat len do vlastneho vačku - nič sa nezmeni. Lebo ked si niekto da odmeny 200 000, a zavrie 10 pobočiek, tak Slovensko nepokvitne
Raz sa tu so mnou hádali, že ako je možné, že najneschopnejši ĺudia robia vedúcich a riaditeĺov - no tak je to možné..
Štát tvoríme MY - všetci
@napetra je pravda že som chcela este dopisať že aj veľa mladších ich volilo no podstata ostáva že ich volili nie preto že čítali program ale stačilo im tie naj témy.Mne tiež suseda povedala že ona vždy volila SNS lebo ona je národinar srdcom.Nuž ja mam tiež rada Slovensko,nenam v profilovke ani slovensku a ani ukrajinsku vlajku ale chodievame často do prirody aj po pamiatkach a vidim v akom žalostnom stave su.Tak čo su "narodniarske" témy ked nie ochrana našej Slovenskej podstaty.Stavba športovej haly pre olympionikov či stavanie telocviční pre školy ?(by sa ludia čudovali koľko aj veľkých škôl nemá telocvične) To naozaj len stačí aby sme tu nemali migrantov a už bude na Slovensku sveta žiť?
@stormie a práve na to narázam a že ľudia idú len za populistickymi témami a potom sú prekvapený že ale toto nám nesľubovali,alebo prave naopak oni opraju tym ľudom milionove dovolenky aj vysoké platy sak robia čo sľubili bojujú za našu kulturu opľúvajú všetkych naokolo.Ale nevadí že my nemáme čo jesť lebo to nie oni sú navine oni sú super
@lonely66 ja ho neobhajujem ja tiež učím síce v MŠ ale sledujem tieto veci ohľadom školstva.Jasne že niektore veci sú nezmyselne.Ako napr.priplatky podľa okresov lebo je pravda že na zapade je problem s učiteľmi no nemení sa nič na tom že skoro rovnaké náklady majú aj učiteľky na východe.Ja mu kvitujem to,že nezrušil už prebiehajúcu reformu.Lebo vzdy ked sa mení vláda vždy sa zruší to čo zacali robiť ministry predtým.Ani este nevieme či vôbec na treforma má šancu na úspech.
@lonely66 čo ja vidieť nechcem? sa spýtaj občanov Slovenska, prečo ho 18 rokov volia..Ja som tu ani nebola, ked bola kauza Kuciak, z novin som sa to dozvedela, že boli protesty
To maš to iste, ludia nadavaju na niekoho a potom ho opätovne zvolia do funkcie, nejakeho predsedu, zastupcu vlastnikov, politika...
Toto ty mne na hlavu nedávaj, že ĺudia sú zbabelci a pokrytci
Ja si za svojím názorom stojím a mam z toho v živote len problemy.
@napetra presne tak, volia ho aj mladi vzdelani ludia. Akurat ze volici tejto koalicie neodpovedaju v prieskumoch a preto to vyzera ze ho volia len dochodcovia a ze ma mensiu podporu ako skutocne dostane vo volbach. A dalsia vec, volici koalicie nepojdu na namestia, sedia doma a pocuvaju alternativne media ktore im 24/7 hovoria to co chcu pocut. A potom idu volit. A kaslu na nejake namestia a prieskumy.

Je to fakt, téma sa nezobrazuje medzi aktuálne diskutovanymi príspevkami.