Prsia v skupine
Nechápem ženy v skupine silikónové prsia ako sa môžu tak ukazovať že na ten vycapia svoje nahé vnady, čo do tej skupiny môže ísť hocikto, muz aj dieťa. To sa neboja že skončia niekde na nete ? Pridávajú fotky aj kde in je vidno hlavu.
Realita je taka ze tam chodi dost chlapov aj zien stahovat fotky a predavaju ich cez net hlavne cez pokec aj na amaterkach za financnu odmenu 🙈🙈🙈 ale to im tam v tej skupine zjavne nevadi ked sa s fotkami ich kozeniek kseftuje 🙈🙈🙈🙈 a kseftuje sa dobre aj s fotkami vytahanych
@judar mňa by zaujímalo ako si sa k takejto informácií dostala a aké skupiny inde navštevuješ 😂
@banderaska29 o co asi :D na fotku ruk, noh ci hlavy ti nebude stat zastup uchylakov ako na kozy a aranu ...to je mentalita 21.storocia aj s financiami
Ved je to skupina o silikonoch,tak co tam maju ukazovat??? Staraj sa o seba. Ja zase nechapem ako sa moze niekto nadtym pohorsovat
@majkovaalinka z realnej skusenosti, kamaratka a kolegova manzelka je v tej skupine teda bola ako pozeram, tiez raz tam dala asi 4 fotky po zakroku kde mala aj tvar a pytala sa na odvedenu pracu daneho doktora a rezy po zakroku, jedneho dna v robote kolegovia hladali slobodnemu kolegovi na narodeniny "stripterku" skrz cez pokec a medzi profilmi kolega si spoznal manzelku z orezanej fotky kde v profile boli zaheslovane este aj jej zvysne foto, za heslo musel cvakat par € aby mu ho " dotycna zena" dala .....to bola strasna situacia a hanba, ktora vyhrotila az do rozvodovej hadky lebo jej manzel si myslel, ze sa tak potajmo zivi .....a teda neviem co ti je smiesne ale toto je holy fakt coho su niektori idioti schopni za par ecok
@judar ako jediný idiot mi v tom celom príde jej manžel ak sa kvôli tomu, že niekto zneužil jej fotky s ňou rozviedol 🙈 ale myslím, že to nebol jediný problém. A či sa k tej fotke dostal, lebo hľadal stripterku kolegovi...tak to by som mu asi tiež nezožrala. Robím v čisto mužskom kolektíve ale teda nepočula som za tých 10r, že by si takéto darčeky dávali.
@majkovaalinka v tomto pripade to bolo dost burlive ...a div sa ci nie ale chlapi si medzi nimi na narodeniny zvyknu dohadovat aj blbosti za darceky a to tamten dotycny mal podotykam cerstvych 30r slobodny a bez vaznejsich vztahov so zenami
Toto môže napísať len osoba ktorá ma v sebe neskutočnú a neprekonateľu závisť a ziarlivost…ale stále sa to dá liečiť
to je ohovaranie ked hovoris pravdu, nastuduje si poriadne vyznami slov.
(to co mas ty na mysli, ze sa hovori nepravda - je osocovanie)
@sickynickyobsadene kto to povedal ? že je to iná časť ? kto na tomto svete nám určil že nahota je neskušná a zlá ? ja neviem my doma chodíme nahí a absolútne nikto sa nepohoršuje.
@banderaska29 normálne pred 14 rocným synom by si chodila naha a tvarila sa ako to je ok nie?
@matqa411211 tak radšej nahota ako mu dávať príklad arogancie, povýšenectva a vštepovať tieto staré, predpotopné podprahové návyky aké tu niektoré máte. moje deti vedia, že to je uplne ok preto sa ani oni nehanbia za svoje telá a v budúcnosti je minimálne riziko, že budú mať nejaký komplex zo seba, lebo vačšina si to nesieme z domu. veď kľudne sa sprchuj v plavkách a kráčaj si po dome v neopréne 😀
@banderaska29 este raz sa pýtam lebo zjavne nevies citat a si zacala o uplne inom aby si sa vyhla odpovedi, takze by si sa promenadovala naha pred svojim 14 rocnym synom hej?
@matqa411211 ešte raz si prečítaj čo som Ti na to odpísala a skús aj s porozumením - to je odpoveď na tvoju duplicitnú otázku. Čítať a písať viem tak verím že nemáš 6 rokov a vieš aj ty 🙂
@banderaska29 😂 to mi ako odpoved stací
Tak to som videla aj ja pre mna je to nechutne ako si takto niekto vychvaluje prsia ja osobne poviem ze každá žena ich ma krásne malé, veľké ale prirodzene!! A súhlasím toto by nemali dovoliť ukazovať prsia
A prečo tam chodíš ty? 😄 Ja nechápem, prečo si niekto úmyselne pozerá skupiny, ktoré ho pohoršujú a potom sa nad tým ďalej pohoršuje. Fakt nemáš iné starosti?
@natalka25122017 Ja osobne poviem, že nie každá ich má prirodzene krásne. Keď napr vidím veľké prsia po deťoch, ovisnute a s dvorcami veľkými ako môj prsnik, tak som rada za moje lentilky pod kobercom. Krása je subjektívna vec a keď sama nositeľka nie je spokojná, s tým čo má a má na to, nech si ich dá upraviť. A keď je z nich potom šťastná, tak sa nimi má právo aj pochváliť. A vyjadrenia typu toto by nemali dovoliť mi prídu tak z obdobia 40-50r dozadu.
Ja teda silikóny nemam ani neplanujem (skor mam opačný problém 😀) ale tieto názory ako zo stredoveku... 🤦🏼♀️ A hlavne riešiť to v diskusii, keď Vás do toho nič nie je.... 🤦🏼♀️ Niektorí by sa mali riadiť heslom 'Zi a nechaj žiť.' A upratať si radšej vo vlastných životoch než riešiť životy ostatných.
Tiež by som chcela väčšie prsia tak som sa dala do tej skupiny s tým že tam poradia a budú písať de je aký dr najlepší podľa čoho sa rozhodnúť a cena no keď tam každú chvíľu na mňa nakukli🐐🐐 tak som odišla strašne mi to vadilo 🙈🤷
Šťastní, spokojní a vyrovnaní ľudia nepotrebujú takto riešiť druhých ľudí, najmä, keď sa ich to ani netýka.. Len toľko k tomu.. Nech sa v tom dotycni nájdu a popracujú na vlastnom životnom šťastí a spokojnosti ❤️ úprimne im to prajem
No, ja to tiež nepochopím, žena pod svojim profilom s fotkou, v profile fotky deti a ona dá seba odfotenú nahú na internet, akoby tie ženy boli ešte z generácie, ktorá nechápe, že to čo raz na ten net vycapis tu ostane navždy a tie fotky si môže pozrieť jej mama, svokra, babka, kolegyňa, šéfka, bývala žena jej manžela, jej deti, budúci zamestnavatel :D mne to príde strašne ale strašne hlúpe, keby používali aspoň emotikony na miesta kde sú potrebné alebo fotky posielali pod anonymným nikom
@lucyloves akože ona je tá zlá, že tam tie fotky dala ale ostatní čo si ich pozerali (vyhľadali?) sú ok? Keby som hneď na nete našla fotky pŕs svojich podriadených, svokry, mamy, nevesty atď tak sa ani náznakom nezmienim, že som to videla. A že by niekto v práci toto posudzoval sa nebojím pokiaľ sa dotyčná nechystá do politiky...kadrove profily boli v móde v minulom režime
@majkovaalinka to je váš názor a neberiem vam ho ja mam zas svoj nazor
@majkovaalinka a ja som povedala, že sa o tom zmienia? Teta predavačka v obchode si len pomyslia svoje o stálej zakaznicke, ktorú pozná nahú z netu 🙂 ti, ktorí tie fotky vidia tam boli možno kvôli nejakej rade, ak idu na operáciu, nie aby okukovali a zámerne vyhľadávané fotky a áno, ta ktorá je tam vycapena holá je pre mna ta horšia a hlavne hlupa, bohužiaľ

@majkovaalinka súhlasím.
Prsia môžu byť erotický symbol, ale to môžu byť rovnako aj chodidlá, napríklad...
Záleží, ako sú prezentované.