icon

Prvá jazda v autoškole bola čistá katastrofa

18. nov 2022

Dobry den,
potrebujem sa asi len vyrozpravat. Dnes som mala prvu jazdu. Na parkovisku zatial. A bola to cista katastrofa. Aj ked nastartovala som a pohla som sa pekne. Po chvilke mi instruktor dost neprijemne zacal vycitat, ze preco tak tocim volantom, preco na poslednu chvilu, preco nedavam pozor na bocny odstup, preco hento, preco tamto. Nakoniec som sa dostala do takej paniky a stresu, ze to kazdym dalsim koleckom bolo horsie a horsie. Uplne ma vystresoval, demotivoval, je mi do placu, mam zo seba strasne zly pocit a nemam chut absolvovat dalsiu jazdu.
Ja neviem, asi som bola naivna, ale predpokladala som, ze autoskola ma naucit jazdit a nie ze sa odo mna bude ocakavat hned pri prvej jazde, ze budem jazdit ako Fitipaldi a ze mi to vobec neskape a nechytim ani jeden kuzel.
On si asi uvedomil potom, ze prestrelil, lebo mi vravi, ze klud. Mal som aj horsich (povzbudenie jak hovado)… pritom na teoriach mi ten clovek sedel. Nechapem to. Samozrejme, moja jazda bola hrozna. To priznavam. Ale za volantom som sedela prvykrat v zivote. Asi sa na to vykaslem. Mozno budem to 1% co sa to nikdy nenauci 🤷‍♀️

Strana
z3
autor
7. jún 2023

@ellka1208 jasne, bude to lepsie a lepsie. Mne po 2 cvicisku povedal, ze ideme do premavky, ze som pripravena 😀 kazda jazda bola sice pre mna stres trosku, ale bolo to lepsie a lepsie kazdou hodinou

Strana
z3