Prvé riadky od Martinusu
Dobrý deň moje.milé knihomoľky,
hrá niekto prosím túto súťaž? A úspešne? Dnes som sa zasekla. Potrebovala by som poradiť, ktorým smerom ísť. Ďakujem.
Dnes to je : Trhlina
Dneska známa slovenská 😁
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Trhlina
21.7. dnes sa vôbec nemôžem dostať na stránku prvých riadkov. Máte ešte niekto podobný problém?
Aký má zmysel celá hra, keď tu vypisujete správne odpovede??
@denisa0504 jasom rada, ked da niekto napovedu a nie ukaze, ked uz niet rady nech si v sukromnej poradia
@jeennyv nápoveda samozrejme,ani ja a nikto nemôže vedieť všetko. No niektorím ženám to dá zabrať, pátrajú po odpovedi a potom aj tak niekto spíše odpovede a len sa to opisuje. O tomto by to nemalo byť
Žiarenie Stephen king 😊😉
Prosím poradíte niekto bonus dakujen
Dnešná kniha je veľmi jednoduchá 🙂
Dnes znova od majstra hororov pána S. Kinga, ktorého kniha bola aj sfilmovaná.
@alexk12 Bonusová otázka ťažšia ale mám ju! 🙂
.
.
.
.
Jack Kerouac
.
.
Prosím, pomôžte mi s bonusovou hádankou. Túlavé topánky zviedli ho na cestu. Bol priateľ básnikov, ktorých nik vždy bil. Divokú prírodu mal on za nevestu, v knihách cez neznáme známych si raz skryl. Ďakujem za pomoc.
@martina1851 Písala som vyššie 🙂 Je to Jack Kerouac 🙂
@ella_price Ďakujem 🙂
@ella_price Obdivujem Vaše vedomosti. Ako ste to zistili? Ja som si lámala nad tým hlavu a neprišla som na to. Hmmm asi sa ešte mám čo učiť. 🙂
Pripadne dávať sem odpovede iba na chvíľu a následne to vymazat aby neopisovali
@martina1851 Tatino je vášniví čitateľ a bývalý knihovník, tak občas docupitám za ním a riešime to spolu 🙂
@ella_price ďakujem 🌹, uz od skoreho rana som sa trapila s bonusom a nakoniec som skoncila tu, pre pomoc, bez nej by som to nedala
@helimama v prípade, že vyhráš doložíš doklad o kúpe (v prípade online nákupu faktúru) a následne ti zdvojnásobia výhru 🙂
Dobry den vsak v tej napovede nie je uvedene jeho meno ani v preklade do anglictiny. Ako to treba riesit? Je to v slabikách? Ci na konci a zaciatku slov? dakujem
@catherine27 Výhodou je poznať autorov a čítať nápovedu s porozumením 🙂 V tejto konkrétne bolo ukryté jeho dielo 'Na ceste' 😉
Ahojte, neviete mi poradit 20.
@elena323 Dievča, ktoré sa hralo s ohňom 😉
dakujeeem
dnes 23.ka je odpoved: múr
@ella_price ja aj tak nechapem ako ste prisli na tu bonusovku...palec hore za to...ja som sa s tym trapila, na nic som nevedela prist a nakoniec som skoncila "tu"... 😉

@ella_price Ďakujeme 🙂