icon

Prvý príhovor prezidenta Pellegriniho: Vaše názory?

eva8
8. apr 2024

Ako sa vam pacil prvy prihovor novozvoleneho prezidenta?
Co hovorite na jeho ospravedlnenie sa, ze si neuvedomil vyklad ustavy. Pan prezident by mal mat dopredu jasne, ako postupovat po zvoleni, co sa tyka jeho predchadzajucich funkcii

chrumka333
8. apr 2024

@nikpa ja asi žijem v nejakej bubline, nepoznám nikoho kto by ho volil (ani v minulých voľbách, nikto hlas ani smer).Alebo teda sa nepriznali...ja si prípadam totálne mimo,lebo fakt som verila, že vyhrá Korcok a predtým,že PS. Neverila som, že tie hlúposti,čo vypúšťa z pussy môže niekto brať vážne, ja som taká naivná.

sella38
8. apr 2024

@chrumka333 a este bol zlaty, lebo plakal! A ony plakali od dojatia s nim... a za par rokov budu tiez plakat, ako zapredali svoju slobodu a slobodu svojich deti....

deti95060810
8. apr 2024

https://dennikn.sk/3913985/unikatna-volebna-map...
napr. Starší pán o paličke nemal náladu sa s nami dlhšie rozprávať, ale dal jasne najavo, koho volil. „Šiel som voliť, lebo nechcem vojnu,“ povedal s tým, že má syna, ktorý je stále dosť mladý na to, aby ho povolali do vojenskej služby.

zuzanaa239
8. apr 2024

@nikpa presne, hlúpy národ hlúpa vláda, úplný primitivizmus je to Slovensko, čím primitívnejší politik tým lepšie pre plebiscit , ja mam pocit keby tu chýbalo ľudom úplne základne vzdelanie a rozhľad, čisté nešťastie a nezvratny hrob pre buducu generáciu.

eva8
autor
8. apr 2024

@deti95060810
Samozrejme, vsak novela TZ 😔 A vojna 😔

nikpa
8. apr 2024

@chrumka333 tak vidíš, že ho volilo dosť ľudí a co je pre mňa ešte nepochopitelnejsie tak aj Fica, co tu bol 12 rokov predtým, čiže výsledky jeho práce ľudia mali možnosť vidieť. No evidentne mali ľudia pocit, že ešte ďalšie 4 roky vo vláde mu treba aby nám bolo lepšie. A vtedy som pochopila, že keď opäť zvolili Fica, zvolia aj Peleho.

jaroe
8. apr 2024

@chrumka333 bublinu, ktorú spomínas, cielene vytvarala opozicia spolu s mediami. Clovek naozaj mohol mat pocit, ze smer vlastne vyhral volby omylom. Ale to nie je pravda a teraz sa to potvrdilo.

lucka_ke
8. apr 2024

@nikpa celonárodná amnézia, tiež nechápem ako málo si ľudia pamätajú, škoda, že Matovič so Sulíkom to tak dobabrali a že ich dvoch nevymenili za príčetnejších "veliteľov" vláda mohla dovládnuť a možno aj ostať ďalšie volebné obdobie

nikpa
8. apr 2024

@zuzanaa239 to nie je len tvoj pocit ale fakt. Ja len dúfam, že tu zase nebudú ďalšie 3 volebné obdobia a až tak ďaleko, po budúcu generaciu to nezasiahne 🙈 Ale asi klamem samu seba aby som to ľahšie strávila.

chrumka333
8. apr 2024

@deti95060810 ja som včera ráno prispela pod oslavný príspevok a asi prestávam sledovať politické dianie, ostávam z toho smutná. Mám chuť zutekať, pretože moje deti si zaslúžia viac. Ale zase na druhej strane, keď si toto povie každý rozumný človek....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sapetka
8. apr 2024

Populista..

viestta
8. apr 2024

@chrumka333 ty si myslis, ze to osadenstvo co tam vidim pochopilo podstatu tvojho komentu? Mas pocit, ze maju na to tie spravne bunky?

oli18
8. apr 2024

@beronsche teraz sa moze stat, ze pojdu bojovat za Putina 🙉

oli18
8. apr 2024

No ved damy z konika volili Peleho, aby ich chlapi neisli do vojny, ale mohli v pokoji nadalej pracovat v Nemecku, Finsku, Rakusku atd a zarabali na studium detom v USA 🤣. Pitom sa pomodlia v kostole, akeho dobreho prorodinne (muz +muz) zalozeneho prezidenta zvolili 🤣. Ako z "Co dokaze ulica"

katkami123
8. apr 2024

@oli18
“ Pitom sa pomodlua v kostole, akeho dobreho prorodinne zalozeneho prexidenta zvolili”

- KDH podporilo Korčoka, Dolný Kubín, kde je najsilnejšie kresťanstvo (ORAVA) patril celý Korčokovi

- takze nie, Pelleho nevolili tí, ktorí sa “pomodlua”, tí volili Korčoka a netreba robiť z veriacich primitívov. Už mi tie dogmy lezú na nervy.

- Pelleho volili hlavne chudobné kraje, tam vždy vyhráva populizmus. Ja sama som z Kysúc, tu večne vyhráva populizmus vo voľbách, aj nad tým kresťanstvom.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
katkami123
8. apr 2024

@lonely66
KDH podporilo Korčoka. Nie Pellegriniho.

Tiež sa v kostole “pomodluaim” a bola som za Korčoka.

Ale po pravde, po tychto komentároch…. Čo tu čítam…

Nevidím rozdiel vo voličoch Korčoka a Pellegriniho. Určitá kasta z oboch strán sa pasuje za najmúdrejších polobohov. Jedni idú otvárať oči chemtrailsami a Sorošom, druhí sú inteligentní už len z toho titulu, lebo sú neveriaci a majú právo druhú stranu ponižovať.

viestta
8. apr 2024

@katkami123 KDH ho podporit mohlo, ale jeho volici sa rozhodli sami. A v tych krestansky najsilnejsich regionoch jasne vyhral PP.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
katkami123
8. apr 2024

@viestta @lonely66 a robila si anketu priamo vo volebnej miestnosti či je dotyčný aj veriaci? Ale to je jedno, už ste ich onálepkovali, na vyliatie frustrácie stačí. No žiaľ, nie ste lepší od tých s chemtrailsami. Oni idú na to primitívne, vy sofistikovane, ale myšlienka je tá istá.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nenne27
8. apr 2024

@sella38
@katkami123 vcera hovorili ze madarske okresy tiez volili pelleho :(

lonely66
Odpoveď bola odstránená
katkami123
8. apr 2024

@viestta @linely66
To, ze vyhral v kresťanských regiónoch (Korčok mal len 3 z celého Slovenska sa mi zdá, medzi nimi z tých 3 jeden silno veriaci, ale to by už nezapadalo do dogmy o hlúpych kresťanoch, že?)čiže zase Váš populizmus (ktorý tak vyčítate Ficovi) a idete ponižovať kresťanov. Aj to je otázne, kto je kresťan, lebo ozajstný nenávidí, nešíri zlo. Vy Noe ste lepší, len sofistikovanejší. Ak má Korcok len 3 kraje, potom to nemá nič s kresťanstvom. Slovensko je polulistická krajina v prvom rade. Tiež som si kedysi ako ateistka myslela aká som múdra, lebo verím na materiu (svet, ktorý sa dá skúmať jedine zmyslami). Až som sa po určitých udalostiach iba hanbila, aká som bola len nafúkaná hlupana, ktorá si myslela, že je niečo viac, lebo má nejaký svetonázor. Nie, len som nemala skúsenosť takú, aby som v tom čase pochopila, že svet nie je len matéria. To, že sa niekto vysmieva z druhého, lebo nespĺňa jeho škatuľku, z neho nerobí inteligentného. Lebo sa vysmieva zas len z niečoho, čomu nerozumie do hĺbky a opakuje frázy, ktoré započul od svojich súkmeňovcov.

katkami123
8. apr 2024

@lonely66
Kde som čo zmazala? Mám tu všetky príspevky. Daj mi screenshot, dik

viestta
8. apr 2024

@katkami123 nemusim si robit anketu vo volebnej miestnosti, staci si pospajat verejne dostupne data, napriklad zo scitania ludu a hned vies, kde je najvyssie percentualne zastupenie tych, ktori sa hlasia k akejkolvek cirkvi. A sever Slovenska je silno veriaci, takze tam je velka pravdepodobnost, ze ten kto isiel hodit hlas PP je zaroven aj krestan a nemusel sa riadit odporucaniami KDH. Ale rovnako krestan mohol volit IK alebo nemusel ist volit vobec.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená