Prvý príhovor prezidenta Pellegriniho: Vaše názory?
Ako sa vam pacil prvy prihovor novozvoleneho prezidenta?
Co hovorite na jeho ospravedlnenie sa, ze si neuvedomil vyklad ustavy. Pan prezident by mal mat dopredu jasne, ako postupovat po zvoleni, co sa tyka jeho predchadzajucich funkcii
Svedci to o nadavani na toho/to, kto/co nas zivi a podporovani okradacov, ktori nas "zivia" len klamstvami? A strachom?
@viestta
Tvoj problém je, že si nedokážeš priznať chybu. Viac sa s tebou nemám o čom baviť, je to zbytočné. Tvoje tvrdenia sú postavené na vode a pretláčaš tu SVOJE tvrdenia ako fakty, čo mi príde veľmi obmedzené videnie. Maj sa.
@eva8
Ja o BB nemám moc dobrú mienku od kedy tam prerazil Kotleba. A Bratislava, to je iný svet, tam je naozaj kopu pracovných ponúk, kto nechce opustiť Slovensko a cestovať za prácou, ide tam.
@katkami123 aku chybu mam priznavat? To, ze som povedala, ze PP dosiahol vysoku vacsinu v najreligioznejsich ragionoch Slovenska a bez ohladu na to co odporucalo KDH. Tie su hlavne na severe Slovenska. Pre mna je sever Slovenska nielen Orava a Kysuce, ale aj okresy Poprad, Kezmarok, Stara Lubovna, Bardeov, Svidnik, Stropkov, Medzilaborce. Neviem preco sa nazdavas, ze su to len Kysuce a Orava.

Viete, co je zaujimave? Ze to "cervene Slovensko" sa stahuje do "zelenej Bratislavy" za pracovnymi prilezitostami, lepsim zivotom. Preco? Kto to vytvoril? Ti, co maju rozhlad, Bratislava bola vzdy blizsie k zapadu (aj pocas tvrdeho secializmu sa tam dali chytit rakuske stanice) A v Bratislave vysoko vyhral Korcok. O com to svedci?
Cervene Slovensko vs. zelena Bratislava a klobuk dole pred par dalsimi zelenymi oblastami.
V Banskej Bystrici vyhral vysoko Pellegrini. Nie je to rodisko Kotlebovcov? (snp upada do zabudnutia aj ked ho PP vytiahol ako tromf)