Psík obhrýza koterec a búdu
Pekný deň prajem.Mame šteniatko labradora -fenku.Má nový koterec,ktorý obhryza zvnútra a tak isto aj budu😩Robí to hlavne v noci,keď ju nevidíme.Prosím vás ma niekto s tým skúsenosť ?Či existuju dáke prípravky ,náter alebo niečim nasprejovať,aby ju to odrádzalo 🙈Ďakujem.
@kikiballa je to 3 mesacne šteniatko a samozrejme hračky a hryzadlá tam ma a tak isto na dvore.V koterci je len v noci ,inak cely deň na dvore.
@11silvia11 tak to môže byť aj stres alebo nuda. Neviem či ti nejaký náter pomôže. Náš psík keď mu išli zuby stále niečo hrýzol a najradšej všetko drevené. Skús jej tam dať konariky alebo špeciálne žuvacie hračky. Musíte skúšať. Držím palce.
@kikiballa ďakujem pekne za radu😊Skúšame všetko ,aj polienko tam ma,samozrejme jo hryzie,ale aj koterec a budu.
@11silvia11 aj nas to robil, vyrastie z toho..idú jej zuby a brúsi si ich
@11silvia11 tak to bude potom taký typ. 😁 Niektoré psy zničia vlastne hračky, pelech a niektoré nie. Ona z toho vyrastie😁
@11silvia11 labrador je taky, aj my mame zopar rokov to ešte potrva 😀 a hlavne nesad pri neho nič,leto tam nezostane, náš je už stary a ešte stale hyperaktívný 😂
Máme maliňáčikov, natierame odvarom z chilli papričiek a už nehryzu .
😃 Takze ja Radim takto… pomoc tak na 2 mes cca 😃😃😃
@11silvia11 je tu skupina pre psíčkarov, tam nájdeš kopec užitočných rád- šteniatko musí mať pohyb, činnosť a množtvo hračiek na hryzenie- mení mliečny chrup za trvalý
https://www.modrykonik.sk/group/1998/
@11silvia11 aj náš to robil, idú mi zubky
@malinoismum ďakujem za radu😊vyskúšam.

@11silvia11 nepíšeš aké je staré šteniatko. Dajte jej hračky na hryzenie, asi sa jej budú meniť zúbky. Ako dlho je zavretá v koterci? Psíka musíte pred večerom poriadne unaviť. Vybehat, vyhrať sa s ním. Cez deň je dúfam voľne na dvore. Je to labrador a ten potrebuje veeeeeeela pohybu.