icon

Psyllium-zrýchli metabolizmus ?

andrea1235356
12. okt 2019

Viem že som pred chvíľou dávala otázku či pomáha na chudnutie ale o metabolizme sme sa nebavili .Prosim vás o rady . vopred ďakujem

mala_bodka
12. okt 2019

Jejda .. je to vlaknina !! Len vlaknina ! Ziadna superextra chudnuca extrazrychlujuca metabolizmus supermega potravina .. ano- prospesna pre tvoje telo , nie- neschudnes ! A teda sa ani tvoje telo nepremeni na rychleho superhrdinu ktore schudne za tyzden .. mozes to jest ale skus najst inu cestu k chudnutiu normalnu a logicku 🙂

halienka
12. okt 2019

metabolizmus zrýchli ak začneš jesť viac malých porcií denne, teda nie 3 veľké, ale napríklad 6 malých porcií jedla za deň.

liz_lemon
12. okt 2019

zabudni na psylium, nepomoze ti to ani schudnut, ani ta to nezasyti, ani nezrychli metabolizmus, zacni cvicit, a zmen stravovanie

diewcatqoo
12. okt 2019

Fakt to nie je ziaden zazrak. Je to chutovo a konzistencne hnusne a akurat sa z toho mozes kvalitne posrat.
Ak chces schudnut ci zrychlit metabolizmus, daj radsej na rady, ktore ti tu dali ostatne zeny. Ak potrebujes k zivotu viac vlakniny, siahni radsej po inej forme - zo zeleniny a z ovocia.

0silvia0
12. okt 2019

@diewcatqoo ked sa to da do citronovej vody, da sa to v pohode vypit

fridi96
12. okt 2019

Mne to dávali po pôrode lebo som nevedela na veľkú potrebu a aby sa to zmäklo to je len vláknina a keď nepijes dostatočne množstvo vody môže ta aj zapekat 😂😂

liz_lemon
12. okt 2019

@0silvia0 je to hnusne, ja som mala velky problem to vypit, napinalo ma z toho, tak som si to kupila vo forme kapsul, ale to je tiez tazke do seba dostat, lebo su velke

0silvia0
12. okt 2019

@liz_lemon ja s tym zasa nemam problem, a pritom za inych okolnosti som fajnovka, ale toto dam v pohode😁

galioska
12. okt 2019

Ano treba začať cvičiť a zmeniť stravovanie a hlavne všetko je v hlave, musíš to naozaj chcieť, nie že musím lebo ma čaká svadba, lebo ide leto...

andrea1235356
autor
13. okt 2019

@galioska čiže môže to zrýchlit metabolizmus ?

mala_bodka
13. okt 2019
galioska
13. okt 2019
adelakom12
16. okt 2019

@andrea1235356 no ja to sem tam pouzivam ako prirodne probiotikum a nemam poocit, zeby to zrychlovalo metabolizmus, logicky podla mna to iba zbiera v creve potravu a vyprazdnis sa efektivnejsie mozno castejsie ale asi to nezrychluje metabolizmus, to si nemyslim🙂