Psyllium-zrýchli metabolizmus ?
Viem že som pred chvíľou dávala otázku či pomáha na chudnutie ale o metabolizme sme sa nebavili .Prosim vás o rady . vopred ďakujem
metabolizmus zrýchli ak začneš jesť viac malých porcií denne, teda nie 3 veľké, ale napríklad 6 malých porcií jedla za deň.
zabudni na psylium, nepomoze ti to ani schudnut, ani ta to nezasyti, ani nezrychli metabolizmus, zacni cvicit, a zmen stravovanie
Fakt to nie je ziaden zazrak. Je to chutovo a konzistencne hnusne a akurat sa z toho mozes kvalitne posrat.
Ak chces schudnut ci zrychlit metabolizmus, daj radsej na rady, ktore ti tu dali ostatne zeny. Ak potrebujes k zivotu viac vlakniny, siahni radsej po inej forme - zo zeleniny a z ovocia.
Mne to dávali po pôrode lebo som nevedela na veľkú potrebu a aby sa to zmäklo to je len vláknina a keď nepijes dostatočne množstvo vody môže ta aj zapekat 😂😂
Ano treba začať cvičiť a zmeniť stravovanie a hlavne všetko je v hlave, musíš to naozaj chcieť, nie že musím lebo ma čaká svadba, lebo ide leto...
@andrea1235356 no ja to sem tam pouzivam ako prirodne probiotikum a nemam poocit, zeby to zrychlovalo metabolizmus, logicky podla mna to iba zbiera v creve potravu a vyprazdnis sa efektivnejsie mozno castejsie ale asi to nezrychluje metabolizmus, to si nemyslim🙂

Jejda .. je to vlaknina !! Len vlaknina ! Ziadna superextra chudnuca extrazrychlujuca metabolizmus supermega potravina .. ano- prospesna pre tvoje telo , nie- neschudnes ! A teda sa ani tvoje telo nepremeni na rychleho superhrdinu ktore schudne za tyzden .. mozes to jest ale skus najst inu cestu k chudnutiu normalnu a logicku 🙂