Puknutá varná doska
Prosím Vás máte skúsenosť s tým, že Vám z ničoho nič (doslova) "buchla" varná doska-plynová značka Whirlpool. Popukala nakoplet, varáky sa prepadli. Na technickej podpore nás od piatku odbíjajú, že to má čas a technik nás má v poradovníku. V TPD nám povedali, že oni to žiaľ urýchliť nevedia...
žijeme reštikami= sme naučení na štýl polievka, hlavné jedlo každý deň. Buď v práci/škole alebo doma, večer takisto teplé hlavné jedlo.
@vero96 To je teda system fakt. Ako ma to ma stihat clovek, ktory ma behat po celkom slovensku? To teraz ked sa nieco pokazi desiatim na vychode a styrom na zapade tak kam pojde? Absolutne nedomyslene. Normalne by som si odkladala tie blocky z restauracii od skoncenia tej doby kedy mal prist a potom nech to pekne preplatia
@vero96 A to je ako možné? Skúšala si pozerať na internete čo to mohlo spôsobiť? Ako dlho ste ju vlastne mali, možno bolo nejako poškodená hneď od výroby. A čo sa týka toho servisu tak by som im tam vyvolávala až by to nevydržali a poslali toho pána hneď aj keď bohvie kde teraz je ak má na starosti celé Slovensko. Zlý systém v tom majú
@waggi varná doska má ani nie 10 mesiacov. Dnes sme sa dopátrali k tomu, že z Whirlpool nebol daný žiadny podnet na reklamáciu. Nič. Pán, s ktorým som sa skontaktovala na ( 122552282.tý pokus) nevedel o čo sa jedná, nevedel seriové číslo, kde sme to kupovali, kedy ..nič!!!! pritom som všetko v piatok nahlásila... bordel, nič iné len bordel. Za spotrebiče od nich sme dali takmer (4,5 tisíc)- celú kuchyňu myslím samozrejme. A oni sa k nám chovajú tak ako sa chovajú. Za mňa veľmi negatívna skúsenosť a viac od nich nič nekúpim.
@vero96 To by veru dalo do obrátok aj mňa. Tak v niektorých firmách berú aj takúto investíciu do ich spotrebičov len ako pár eur, keď si vezmeš aké tam musia mať obraty. V každom prípade servis nula bodov, ja by som žiadala za takýto prístup nejaké odškodnenie, minimálne teda preplatenie stravovania v reštauráciách tie dni čo ste už čakali navyše

Boze tak to si ani neviem predstavit, ze by sa mi stalo. Asi by mi srdce vyskocilo. A mate ju este v zaruke? Ak ano tak by som im tam volala denno denne mozno aj viackrat aby to prisli co najrychlejsie riesit, ved ako mate fungovat bez varnej dosky? Ved to je chore