icon

Puknutá varná doska

vero96
6. jún 2017

Prosím Vás máte skúsenosť s tým, že Vám z ničoho nič (doslova) "buchla" varná doska-plynová značka Whirlpool. Popukala nakoplet, varáky sa prepadli. Na technickej podpore nás od piatku odbíjajú, že to má čas a technik nás má v poradovníku. V TPD nám povedali, že oni to žiaľ urýchliť nevedia...

barruna
6. jún 2017

Boze tak to si ani neviem predstavit, ze by sa mi stalo. Asi by mi srdce vyskocilo. A mate ju este v zaruke? Ak ano tak by som im tam volala denno denne mozno aj viackrat aby to prisli co najrychlejsie riesit, ved ako mate fungovat bez varnej dosky? Ved to je chore

bosoriak
6. jún 2017

@vero96 Netreba volat, treba poslat list - reklamaciu, najlepsie doporucene. Volat mozes kam chces a kolko chces, doklad od toho nemas.

vero96
autor
6. jún 2017

@bosoriak aký doklad? však máme všetko, záruku ( nemá ani rok 15.7 bude až rok- inštalovaná bola v auguste), plynárom, podpísané všetky doklady....

vero96
autor
6. jún 2017

@barruna vraj je to nahlásené u technika, ktorý chodí po SVK, zo zákona je lehota do dvoch pracovných dní, ktoré uplynuli dnes ráno. Stále sa nič nedeje.... od piatku, žijeme reštikami...... neúnosné.

vero96
autor
6. jún 2017

žijeme reštikami= sme naučení na štýl polievka, hlavné jedlo každý deň. Buď v práci/škole alebo doma, večer takisto teplé hlavné jedlo.

barruna
6. jún 2017

@vero96 To je teda system fakt. Ako ma to ma stihat clovek, ktory ma behat po celkom slovensku? To teraz ked sa nieco pokazi desiatim na vychode a styrom na zapade tak kam pojde? Absolutne nedomyslene. Normalne by som si odkladala tie blocky z restauracii od skoncenia tej doby kedy mal prist a potom nech to pekne preplatia

bosoriak
6. jún 2017

@vero96 aky mas doklad, ze si nahlasila poruchu/reklamaciu? Telefonat?

vero96
autor
6. jún 2017

@bosoriak hned po nahlásení mi prišiel email aj sms, že v piatok zaregistrovali moju žiadosť 😉

waggi
7. jún 2017

@vero96 A to je ako možné? Skúšala si pozerať na internete čo to mohlo spôsobiť? Ako dlho ste ju vlastne mali, možno bolo nejako poškodená hneď od výroby. A čo sa týka toho servisu tak by som im tam vyvolávala až by to nevydržali a poslali toho pána hneď aj keď bohvie kde teraz je ak má na starosti celé Slovensko. Zlý systém v tom majú

vero96
autor
7. jún 2017

@waggi varná doska má ani nie 10 mesiacov. Dnes sme sa dopátrali k tomu, že z Whirlpool nebol daný žiadny podnet na reklamáciu. Nič. Pán, s ktorým som sa skontaktovala na ( 122552282.tý pokus) nevedel o čo sa jedná, nevedel seriové číslo, kde sme to kupovali, kedy ..nič!!!! pritom som všetko v piatok nahlásila... bordel, nič iné len bordel. Za spotrebiče od nich sme dali takmer (4,5 tisíc)- celú kuchyňu myslím samozrejme. A oni sa k nám chovajú tak ako sa chovajú. Za mňa veľmi negatívna skúsenosť a viac od nich nič nekúpim.

waggi
12. jún 2017

@vero96 To by veru dalo do obrátok aj mňa. Tak v niektorých firmách berú aj takúto investíciu do ich spotrebičov len ako pár eur, keď si vezmeš aké tam musia mať obraty. V každom prípade servis nula bodov, ja by som žiadala za takýto prístup nejaké odškodnenie, minimálne teda preplatenie stravovania v reštauráciách tie dni čo ste už čakali navyše