Pumpárka ma ošmekla o 50 eur
Ahojte, neočakávam že ste sa niekedy ocitli v takejto situácii a poradíte mi, tak to bude asi len taky výlev😀 dnes som išla podvečer do obchodu a cestou naspäť som sa zastavila natankovať, ponáhľala som sa domov k deťom a v aute som mala nákup do chladničky, tak som sa veľmi nezamýšľala čo robím, automaticky som zaplatila kartou, lenže na tom svietiacom displeji vyskočila suma 77,67€ a ja som tankovala za 28€. Bohužiaľ platba už prebehla, ale ohradila som sa, že toľko to určite nemohlo byť lebo som si to sledovala a ani by sa mi nafta za toľko nezmestila do nádrže. Pumpárka sa hneď na mňa oborila, že sa ju snažím oklamať a ujsť bez zaplatenia a že na mňa zavolá políciu, potom ma obvinila, že som si natankovala drahší typ nafty a chcem zaplatiť lacnejšiu. Ja som sa tak na chvíľu zarazila, ale vlastne som si uvedomila že to nie je možné, lebo auto bolo stále zaparkované pri stojane a ten drahší typ nafty na ňom ani nebol. Tak som ju požiadala aby kontaktovala nadriadeného alebo pozrela záznam z kamery, dosť ma naštvalo že robila zo mňa idiota a sama musela dobre vedieť čo majú na danom stojane za palivá a že to nevychádza, až vyhrážka so SOI pomohla, a pani pumpárka pozrela, že zákazníčka predo mnou mala platiť 77,67€ za drahší typ nafty a omylom jej naúčtovala mojich 28€, čo absolútne nechápem ako sa mohlo stať, bohužiaľ ja som už zaplatila a fakt som sa ponáhľala a ona mi povedala, že mi nemôže dať peniaze z pokladne a ani odísť k svojim osobným veciam a dať mi zo svojho. Až muž mi doma vynadal, že to bolo jej manko 50€ a malo byť strhnuté z jej výplaty, všetko bolo na kamerách a nemala som sa dať a odísť bez peňazí, ja viem že som zle zareagovala, ale ona ma tak domotala a ešte útočila s tou políciou, že som sa cítila previnilo aj keď som bola v práve a sama som nevedela, že či si tú sumu a typ pamätám dobre. Myslíte, že keby tam zajtra prídem, tak by sa to dalo ešte nejako dodatočne vymôcť?
No asi ta pumparka ta žena vedela dobre čo robí. Vedela dobre ze ťa okradla.
Začala sa ospravedlňovať, že si nechcela robiť ďalšie problémy, lebo mi nemohla dať peniaze z kasy a o stornovaní platby ani nevedela, ale tiež si myslím že si uvedomila, že by musela platiť rozdiel zo svojho, keď už sa pomýlila, tak to skúsila takto a nevyšlo jej to. My sme po vyplatení rozdielu odišli, druhú pani hľadal potom vedúci s policajtmi. Jej prístup ma nahneval, ale po vyplatení som si povedala, že sa nebudem na ňu sťažovať a robiť jej ďalšie problémy a myslím si, že vedúci si to potom s ňou vybavil, lebo sám o ničom netušil a bol nepríjemne prekvapený, že sa u nich podviedol zákazník.
Ten vedúci je človek na správnom mieste. 🙂🙂🙂 Teším sa veľmi, že to tak dobre dopadlo. Chcela by som vidieť výrazy tváre tej pumpárky. 😄 Musela ich meniť ako chameleón farby… 😄😄
Ja len nevidím zmysel v hľadaní tej druhej, lebo ona, rovnako ako ty, mohla priložiť kartu a idsit a nerozmýšľa, či jej odišlo 77,ci 28 eur. To je chyba pumparky
Úprimne???? Ak to bolo tak ako píšeš mala si ty trvať na tom aby zavolala policajtov. Predpokladám že v aute si nemala 50'C a nákup by sa ti tam určite neskysol... Takže tých 50eur co mala zaplatiť ona keďže to bola jej chyba si so sklopenymi ušami zaplatila ty. Ps.nsbuduce môžeš natankovať aj do môjho auta aspoň poďakujem 🤣🤣👍👍👍👍👍
@maciatkolulu lebo pumpa si vie dohľadať zákazníka a je to obohatenie sa. Tak oslovia danú zákaznícku. Len by som chcela vedieť ako to ďalej doriešia. Lebo predsa vždy hovoria na nete, keď sa hľadajú ľudia, že ich obrala nejaká podvodníčka, že sa musia nazbierať viacerí, lebo inak do nejakej sumy to nie je trestný čin 🤷♀️
@kulumulu123
Veď čítaj že sa to vyriešilo a peniaze mi vrátili, či sú od pumpárky alebo druhej zákazníčky je mi úplne jedno, to si vyriešia oni medzi sebou. Strašne sa mi páči keď tu niekto útočí a vysmieva sa aby bol hrozne vtipný a ani si neprečíta celý príspevok. Peniaze mám a týmto tému uzatváram.
nooo tak potom je hlavne, ze sa to vyriesilo stat sa to moze, proste clovek je tvor omylny a aja taketo veci sa proste stavaju, aj ked nechapeme ako sa mozu
@ljzozv to je síce fajn, naučiť ala jej to pumparka, potvrdila a vytlačila doklad. Keď ma platiť pre poškodeného, že rozdiel zistený mimo pokladne.... Tak asi to platí aj pre plusy a mínusy. Ci? Podľa mňa nesie zodpovednosť pumpar
Príspevok som čítala celý len tých xy odpovedí už nie.... Dosť a dokáže zraziť keď sa dospelý clo ek nechá takto odpinkat a so sklopenymi ušami urobí to co mu niekto iný nariadi.... Ja sa ti nevysmievam ale kadlzdy sa pozastavuje nad tým ako sa dôchodcu nechajú odrbat o peniaze a pritom to urobí 80% dospelej populácie bez mihnutia oka. Prajem pekný deň 💜
@maciatkolulu netuším.... Preto píšem že by som trochu chcela vedieť, ako ďalej to budú riešiť a ako sa môže vyriešiť. Ako chcú donútiť tu pani , aby zaplatila dodatočné niečo, čo jej bolo naučtovane. Sama za seba poviem, že kľudne by sa mohlo stať, že ja si to nevšimnem pri platení.
@ljzozv presne, aj ja. Pipnem a padám
Pravdu povediac som ozaj prekvapena, ze aj na pumpach sa takto da odrbkat. Ale to bude preto, lebo tankujem len na samoobsluznych a na klasickych spocitam na prstoch kolkokrat to bolo. Myslim, ze to zase nebolo umyselne zo strany pani pumparky a necudujem sa ani autorke, ze kaslala na to a sla prec, lebo 2 decka v aute ak boli unavene, tak si viem predstavit, co to je... super je, ze sa to vyriesilo v prospech autorky a vratili jej peniaze... Trochu ma zaskocilo ale spravanie pani pumparky, ktora to riesila trochu blbo, ale co uz... Mozno tam bola kratko alebo sa jej to stalo prvykrat... Tiez sa mi stalo, ked som pracovala v jednom obchode, ze dosiel pan a chcel odo mna zmenit peniaze, najskor som mala este prehlad, ale menil a cachroval az ma ototo o 100e. Samozrejme, ze som to zistila hned, lenze vonku bolo mega vela ludi a nenasla som ho... Takze som si to rovno odpisala z vyplaty. Kratko pred tym takto tiez odrbkali kamosku kolegynu, potom sme to mali prisne zakazane...
Skusila pumparka na teba a vyslo jej to, nechala si tam 50 eur, potom si sa vyplakala tu a s manzelom ste sa tam vratili. Mas stastie, ze boli ochotni to pozret a ze to dokazali zistit na miwste a nie po case.
Ludia sa skratka mylia, ani nevies ako casto plati niekto nieco nespravne a to len preto, ze sa zle pozre a druhy si to neskontroluje. Keby miesto 28 do terminalu natukala 29 mozno si ani nevsimnes. Som ale rada, ze sa ti peniaze vratili, predsa len na ne narok mas. Nabuduce sa nenrchaj odfajcit hned a stoj si za svojim. Pumparkina reakcia ked sa to stalo je skratka obranny reflex, nevies si predstavit kolko ludi tam skusa klamat a tvarit sa, ze suma je nesprávna.
Mne raz takto pokladnicka na zel stanici vydala o 5 eur menej. Poziasala som o prepocitanie kasy rozsiel nasli a vratili.
@kitycat ona sama si to dohľadala a priznala, že urobila chybu, napriek tomu peniaze nechcela vrátiť, takže žiadny obranný reflex, ale ja som rada že to je vyriešené a nechcem sa už do toho rýpať a neviem aké vyplakávanie, prečítala som si rady a prišla som tam pripravená s chladnou hlavou a argumentmi, podľa tvojej logiky by sem potom už nikto nemal pridávať diskusie a mohlo by sa to tu rovno zrušiť, kde sú tie časy na začiatku keď tu mamičky boli k sebe milé a slušné.
ved maju kamerovy zaznam, cislo stojana pri ktorom auto stoji, čas platby, kartu, tak kde je problem?
je to tradiciou na pumpe? spoliehaju sa na to, ze sa clovek ponahla? raz som pomahala cudzinke, rukami nohami vysvetlovala co chce, a vyjdeme von, ona na mna pozera ci kava u nas stoji 15e, kupovala dve, myslel ci ze cudzinku obabre a vydal jej o 10e menej, ked som isla reklamovat, ani sa nebranil, rovno desat eur vytahoval
nemala si z tade odist, mala ti normlane urobit storno tej platby z terminalu, vie to urobit aj ona a bezne sa to tak aj robi... a nauctovat ti to co si tankovala.
A citam ze si to vyriesila, tak je super a vsetko ok... :DD
Ja by som určite kontaktovala vedúceho. Aj keby sa už nedali vrátiť peniaze.
@zuzandela ano,maš pravdu,ale ta druha strana nie je svedok.Vieš kolko krat som si ja v tescu iba priložila kartu a neskontrovala som si pri pokladni nakup?A urcite som neni jedina.Ci by mi baba na pokladni hodila cezz terminal miesto 25,40-35.40?Jasne,nesedela by jej vecer uzavierka.Jane,keby si bola toho vedoma,čo urobila a vie,že ma 10e do plusu,svoj nakup vecer cez kartu by si zaplatila o 10e do mínusu.Ani si nevies predsatvit co sa vsetko da urobit.Preto,kontrolujme si svoju platbu hned na mieste

Takze super, vyriesene... a co pumparka s jej neprofesionalnym spravanim? Zrazu bola normalna a ustretova?