Rada o strihu šiat
Baby (hlavne tie co sijete a mate predstavu) chcela by som nieco taketo na svadbu. Chcem aby mi to schovalo vsetko co pretrca, len sa bojim ze to bude aj rozsirovat a budem ako tehotna...? co poviete??? mali by byt tie cipky nizsie-ale nie az pod zadkom lebo ten je tiez plny tuku 😒 alebo by mali by byt tak ako na foto? dakujem za rady...

@asfodelka Nieco take som uz parkrat mala, cize pocitam s utieranim podlahy 😀 ked som mala take cierne tie boli super, ale vtedy aj moja postava vyzerala dobre, v 6mesiaci som mala nieco podobne v ruzovom a to ze mi vykukalo brusko mi nevadilo, lebo tehotenstvo bolo krasne! ale teraz ked nie som dokonala nechcem aby sa ma vsetci pytali ci nie som tehu 😀 takze kedze viem ze to nebude az tak lacne, premyslam nad vsetkym moznym
@danusskaaa nie je toto skor otazka na www.mojasvadba.sk ? 😉 na mna je ten spodok moc vycacncany..ja rada jednoduchost ..ale ak chces take cipkovate strapate 😀 tak urcite od zadku nech to ide, nie nizsie, to ta zdeformuje
ak si pevnej postave tak ta to bude rozsirovat, ak si stihla tak je to perfektny strih na ukazanie postavy.
ak si tehotna tak by boli vhodne saty co su strihane Rovno pod prsiami - take grecke styly lebo potom je to vsetko volne smerom dolu a aj brusko sa tam lepsie "schova". chod do obchodov a vyskusaj. na obrazku to moze vyzerat supeeeeer ale si to oblecies a povies - no toto nikdy.
@danusskaaa ak mas uvolnene brusko po porode a sirsie boky, tak si myslim, ze je to dobry strih na saty. korzet ta stiahne v pase a siroka sukna zakryje siroke boky a zadocek. Ale ak si len myslis, ze mas velky zadok (ruku na srdce, vela z nas si to mysli a v skutocnosti az taky velky nie je 🙂 ) tak si daj obtiahnut aj zadocek a volany az nizsie. bude to vyzerat pekne sexi a zensky 🙂
@dana_l
@demonique Saty nemam kde vyskusat kedze by boli na mieru, avsak nieco podobne som mala uz niekolkokrat, ale vzdy na inej postave /raz uplne stihla, potom uz v 6mesiaci/ teraz, som rok po porode a brusko este vidno, nechcem ho moc vystavovat obdivu, avsak nemozem povedat ze som nejaky tucko! Zadok mam vacsi-to som mala vzdy cize urcite ho nemozem obtiahnut. ide mi skor o to, aby mi ten korzet stiahol brucho /lebo stale dufam, ze este schudnem uz nechcem, kedze saty sa robia cca mesiac a za 7tyzdnou je svadba/ sama neviem ci do toho ist, ci nie, lebo nie je to lacne, aby som nieco dala spravt a potom zistim ze som v tom ako sud 🙂
ale dakujem za pohlady, pomoze skusim nieco podobne este vyskusat a potom sa rozhodnut!

@danusskaaa ak si nechces zvyraznit boky tak si ich nedavaj nizsie. davas si ich sit na mieru? ak ano pocitaj s riadnou polozkou za latku. tie fodricky sa strihaju do kruhov a su hroznym zrutom latky. a tiez pocitaj s tym ze pozametas vsetku spinu z ulice. inak pekne saty.