Rada ohľadom pravopisu
Prosím ľudia, nie je sa nepíše spolu. Toto je hotová pandémia. Nehovorím že musíme dokonale ovládať gramatiku ale to “nieje” je všade. Keď vďaka tomuto príspevku aspoň jeden človek prestane “nie je” písať spolu, tak budem rada.
To máš ako hamba alebo niaka, niejaka 😂😂
Keď ich niekto opraví tak ešte sú urazené😂😂😂
Kraťase sú pre mňa smrť...v bazáriku keď vidím inzerát s týmto popisom, radšej kúpim inde 😂
No áno, ale čo také "ja som neni", to mi kole oči, nieto ešte počuť to 🤦♀️ resp. "to je neni"
ja sa snažim v komentári ...použiť rovnaké slovo správne ....len tak možno si to aspoň niekto uvedomí a nabudúce napíše správne
včera tu bola debata ....s kvetmy pre učiteľky ...
Mna napriklad celkom irituje, ked ludia nevedia pisat ciarky, resp. medzeru pri nich a pisu takto nejak „Myslim si,ze..” alebo este lepsie „Myslim si , ze…”😅
idem do doktora a bola som pri doktorovi ... ale to je asi nejaké miestne nárečie
decký lekár
@marica61 ja doslova neznášam to "keby" v nesprávnom znení. príklad: keby mám.... keby prídem..... kriste....
Dnes som tu videla slovo "vydela" x3. Oci mi kole aj neaky, niaky alebo mnozne cislo s "y" na konci 🤣 ja obcas tieu napisem kravinu ale snazim sa pisat radsej iny tvar
@kitycat mne niekedy prepíše mobil to "ý" za "í" v množnom čísle a všimnem si až po odoslaní. hneď aj píšem ďalšiu správu, v ktorej to opravujem 😀

úžasTný nápad 👍🤭