icon

Ranná nevoľnosť v 7 tt tehotenstva.

ivanka1997
30. jan 2020

Ahojte chcem sa spýtať som 7tt a vraciam každý deň tak Max 2krat za deň vždy rano jem len sladkosti, pomaranče... Začínam byť značne zničená pretože mäso nemôžem ani vidieť mala ste to niektorá čo sa vám nakoniec pomohlo a mohli ste sa normálne najesť? A čo sa vám nakoniec narodilo ? Niekde som čítala že pri chlapcovi žena nevracia mám už jednu dcérku pri tej mi tiež chutili sladké jedlá a veci ale mätú má tie pomaranče...

simik238
30. jan 2020

@ivanka1997 2x za deň je ok...ja som zvracala v jeden deň 25x vtedy je este len žena zničená ....nikomu neprajem toto zažiť 😒

ivanka1997
autor
30. jan 2020

@simik238 bože tak to je fakt extrém

ivanka1997
autor
30. jan 2020

@simik238 čo čakáš ak sa smiem spýtať

anda2
30. jan 2020

Ja mám chalanov, prvý zvracanie do 7 mesiaca,špicaté brucho, kyslé. Druhý sladké,guľaté brucho,zvracanie do 4 mesiaca.

natalindaaaaa
30. jan 2020

Ja som tiež vracala 25x za den.... Ked som vracala 5x do dna som bola rada.Mne pomohli infuzie a Torecan cipky.. určite sa nato spýtaj svojho gyn.. A ja si myslim, že čakam chlapčeka 😀

ivanka1997
autor
30. jan 2020

@natalindaaaaa ďakujem

zuzkalujza
30. jan 2020

ja som vracala 10 - 15 krát za deň skoro 4 mesiace nepomohlo nič, len to postupne samé prešlo. Vracať 2 krát za deň je úplná pohoda. Počas celého tehu som sa nikdy poriadne nenajedla. Nič mi nechutilo, jediné čo ma držalo pri živote bola čerstvá pomarančová šťava a ryža. Čakala som babu 🙂

daniela2227
30. jan 2020

@ivanka1997 ja som v oboch tehu nemohla mäso ani cítiť..avšak v prvom som zvracala 2x a druhom raz ..moje obľúbené jedla boli chlieb s pastetou a caj alebo piskoty s kakaom..obe sú baby 😊

sonnenshein
30. jan 2020

Pri dcere som zvracala pomaly do 15tt aj z lyzicky vody... Potom to postupne preslo.
Pri tretom tehotenstve mi sice bolo poriadne nevolno (prirovnavala som to k opici), ale nezvracala som ani raz... A tiez je to dievcatko 🙂

zdencaaaa
30. jan 2020

Vracala som od cca 8tt az po porodnu salu 🙂 Na zaciatku to bolo vazne unavne, v praci som rucala do zachoda a zakaznici na chodbe 🙂 prvy trimester som "prezila" na studenych bagetach z jednoty, proste len tie som mohla. Kupila som si v lekarni aj take lizatka pre tehotne proti zvracaniu, neviem ci pomahali ale brusko bolo ako tak kludnejsie. Neskor som vracala z hocicoho, Ale vygrcakala som sa a isla dalej. pamtam si ako som sa cely tyzden tesila na opekacku a riadny spekacik. Vydrzal vo mne az 5 minut. Letel sialenou rychlostou do zachoda, tak som potom pokracovala s opecenou slaninou a to bolo ok. Vracala som aj s osladenej vody. Inak kuracie maso mi neuveritelne smrdelo, ani slizovu polievku som nemohla varit bez toho aby ma nenapinalo. Neboj, brusko sa casom ukludni

simik238
30. jan 2020

@ivanka1997 este nevieme, som 15tt ale si myslím že to bude chlapec 🙂

snehulienka0905
30. jan 2020

Ahoj. Pri prvej dcerke som zvracala kazdy den do 8. mesiaca, tak do 14:00 mi bolo vzdy velmi zle. Musela som jest skoro stale male mnozstva. Ked som vyhladla, tak som vracala. Vzdy som mala neico po ruke - zdrave snacky, nie sladkosti! (Ak nechces pribrat 20kg za tehotenstvo).
Teraz som tiez v 7. tyzdni a mam to iste. Musim jest kazdu hodinu nejaku malickost. Takze ranajky a doobeda potom pribezne ovocie, orechy, sem tam nejaka sladkost, potom obed. Ale aj obedy a vecere musia byt mensie aby mi neprislo zle. Cize napriklad sa nenapcham pizzou.
Takze za mna jednoznacne velmi casto male porcie pomahaju 👌

renka30
30. jan 2020

Bud rada, ze zvracias len 2x denne. Co by za to mnohe dali. Viem, ze je to vycerpavajuce ale onedlho to prejde. Pri druhej dcere som zvracala aj 10x-15x denne, uplne zo vsetkeho. Schudla som 5 kg, smer nemocnica, infuzky. Co pomahalo bola coca cola po duskoch a slane tycinky, to nam odporucili aj v nemocnici...Drzim palce nech nevolnosti rychlo skoncia

dzejsik
30. jan 2020

@ivanka1997 mám chlapca, takže tá teória o nezvracaní sa vylučuje :D bolo mi zle vždy od 17tej večer a vždy v aute v zákrutách ... ale trvalo to len 2 mesiace našťastie, potom už pohoda 🙂

tanalyn
30. jan 2020

Tak to treba len vydržať a nájsť si také tie svoje veci, ktoré budeš môcť normálne jesť a dať si pozor hlavne na to aby si nebola dehydrovaná. Niektorým babám pomohlo keď si dali za pohár coca coly 🙂

elisella
30. jan 2020

Ja som v 13 tyzdni a vobec som nevracala.asi mam potom dobry zaludok.ci to pride neskor sa uvidi

ivanka1997
autor
30. jan 2020

@elisella potichu závidím 🙂 a čo ti chuti papať ?

eriksonka1234
30. jan 2020

@ivanka1997 ja som pri synovi nemohla ani cítiť sladké, inak ho milujem, jedla som len suchý rožok s vodou, s dcérou mi chutila neskutočne paprika surová a celkovo čerstvá zelenina. Sladké mi nevadilo, pri synovi ma zo sladkého napínalo.

rachel36a
31. jan 2020

@ivanka1997 ja som vracala 20x denne, rano, cez den, v noci..stale..skoro nic som nejedla...schudla som 16 kg..nic nepomohlo....trvalo to do 8 mesiaca, potom sa mi ulavilo a za dva tyzdne som rodila 😁😁😁😁

nini1010
31. jan 2020

Pri synovi som sa skoro vyvracala.z podoby.Slo zo mna vsetko!!!Pri dcere som vracala tiez ale ooovelamiernejsie.To su take povedacky,ak to ci vracias aj to co ti chuti jest.Ja myslim,opakujem-myslim,nie je to tak.vzdy,ze jedine plet.ti vie a tvoj vyzor napovedat co to bude.Pri synovi sa mi plet naozaj pocas tehotenstva vurazne zlepsila.Pri dcerke sa mi v7 tt zacalo vyhadzovat take akne ba tvari ako som nikdy dovtedy nemala.Uplne to bolo ine.

elisella
31. jan 2020

@ivanka1997 na co mam chut to si dam dnes ranajky boli hemendex a kecup,sladke si dam az ked mam chut.vacsinou mi chuti mirinda a fanta predtym aom ani nepila.kazdy vravi ze na chlapca idem.mecham sa prwkvapit o dva tyzdne ci uz pan doktor nieco uvidi 😍