icon

Reakcia mamičky ma prekvapila

tundike83
29. máj 2020

Vitajte, ktoré ste sa zapojili. Len by ma zaujimal vas nazor na mamicku, ktora mi nemienila poskytnut udaj k tovaru, namiesto toho, aby to tak spravila, odfrkla to zbytocnymi recami a nakoniec tovar posunula dalej. Jej reakcie len mne sa zdaju nezdvorile? Prosim, posudte to aj vy. Dakujem.

Reakcia mamičky ma prekvapila
poopsie
31. máj 2020

@dzina007 presne tak aj ja som pofotila veci, nebol záujem, potom sa nejaké ozvali, 4 dni hrali mrtveho chrobáka, si vravím dobre moja, ja nie som odkazana na dotahovacky, vsetko som to spakovala a zadarmo to pošlem ďalšej kamaratke zo strednej.. Uz som to tak spravila 4 krát, toto bude 5...nebudem to večne obchádzať a keď to dám na povalu tak uz tak lahko nedám dolu..

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
poopsie
31. máj 2020

@maciatkolulu my nevyberavy nemáme take problémy, ja skorej vidím v tych tabulkach tie isté údaje.. Boli tie iste aj ked som vyberala tenisky, zo sportisima, hm, tesco, birkeny.. Zo vsade ma 29 a su jej rovnako dobre.. Keby svokra kupila v protetike 29 tiez su jej dobre ale zobrala 30 lebo ine nemali... Takze moje skusenosti su ine..

nikyball
31. máj 2020

Tak mne by sa tiez s tebou nechcelo doťahovať a strácať čas, týždeň sa neozveš a ptoom otravujes s nepodstatnymi vecami , odmerala by vonkajšiu dĺžku potom by si chcela sirku, obvod , obsah ....

bobulka109
31. máj 2020

@tundike83 mne pride jej komunikacia normalna, slusne podla mna nie je to tu teraz prepierat, ale ked myslis, ze tadial vedie cesta... Ja napriklad za posledné 3 tyzdne som sa stretla na Mk s “kupujúcimi” , ktorým bolo treba zmerať tovar “spredu dozadu, zboku” , odpovedať ohľadom materiálu, nostiteľnosti a neviem čo ešte a ani v pate sa nemali tolko slusnosti ozvat, ze tovar ani neberu, to mi pride absolutne nekorektné a bohuzial za poslednu dobu sa mi to stalo viackrat, to len na margo tej slusnosti v konverzacii

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
dzina007
31. máj 2020

A najlepsia odpoved ktora sa mi uz nie raz stala po tom co som rozmery pomerala z kazdej strany: "Dakujem, no neviem no, a myslite ze to bude mojmu malemu dobre? Ma 2 roky a 3 mesiace."
A vtedy ma ide uplne klepnut. Ze tak teda k comu tie rozmery.

Tieto vsetky situacie pri merani co aj ine baby spominaju sa mi stali tolko krat ze preto uz nemam ochotu merat. Neoplati sa.

iviacik
31. máj 2020

@dzina007 co si ty za predávajúcu, ze nevieš poradiť, či to jej malemu bude dobre... 😁

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
missdiva
31. máj 2020

@tundike83 mna reakcia mamicky neprekvapila.

Predala som na bazare vyse tisic veci. No nie som ziaden eshop a ani nie som odkazana na predaj pouzitych veci, posuvam ich dalej aby urobili radost a aby som nemala zaplnene skrine. Casto sa mi stane, ze si kupim nieco bez vyskusania a ked zistim doma, ze mi to nesadlo nechce sa mi to vracat alebo si skratka vec neoblubim a prislo by mi ako plytvanie to v top stave vyhodit. To iste aj s kvalitnymi nosenymi vecami. Vacsinou nemam problem sa dohodnut na cene kedze predavam veci co uz nevyuzijem no nerada plytvam casom. Ak mam zrovna cas rada a ochotne odmeram, ak nemam cas a napriek tomu nechcu veci bez rozmerov, nevadi mi to, mozu si to objednat z eshopu za mnohonasobne vyssiu cenu.

simulienka255
31. máj 2020

@tundike83 neviem ci nezdvorile, ale teda niektr mamicky nie su ochotne premeriavat, casto to aj v podmienkach maju.Asi neni treba sa nad tym az tak zamyslat aby si zakladala temy na to.Ja som sa stretla s ovela horsimi komunikaciami ako toto....myslim nezdvorilymi....

dzina007
31. máj 2020

@iviacik povysenecka predavajuca... 😆😆😆 povysenecka... 😂😂😂a este aj isto leniva.... 😁😁😁

poopsie
31. máj 2020

@maciatkolulu Nemam arzenal znackovych veci.. Nezakladam si na tom.. Vyjadrila som svoj nazor a o spravnosti tvojho ma nemusis presviedčať..

nikaeli
31. máj 2020

viete co, niekedy sa aj mne rozum zastavuje, co vsetko chcu mamicky merat.. ja sa snazim pri zadani inzeratu pomerat vsetko dolezite, veci mam vela, kedze dcera ma uz 13 a odkladala som ich a odkladala.. a ked mi napise mamicka, ze ci jej pomeriam sirku rukava na tricku s kratkym rukavom, tak si tiez pomyslim, ze naco jej to je, ale ok.. hrabem sa v skrini, vytahujem krabicu s danou velkostou, premeriam este raz, nafotim a mamicka bud neodpise alebo napise - to nam bude volne 🙈 rukav na tricku s kratkym rukavom pre 2-rocne dieta? to mi uz tiez pride trosku cez ciaru..

najviac ma mrzi to, ked mamicka uz viac vobec neodpovie.. alebo ked sa ma pri tricku za 1,50e opyta, ci je uz postovne v cene 😲 sorry

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
daeen
31. máj 2020

Mne sa páči, keď pomeriam a nepríde mi nielen ani odpoveď ale ani "ďakujem za ochotu".

whatever1
31. máj 2020

@dzina007 Jasne že predávajúca ma pravo odmietnuť premerat tovar. Ale z ľudského hľadiska je to pre mňa trochu povrchne konkrétne v tomto prípade. Nepochopím akoby 3 sekundy obrali niekoho o cas ale dohadovat a byť arogantný tak na to čas ma. Netvrdím keď niekto chce 20 rozmerov jedného tricka,to sú už extrémy, alebo keď je 10 veci poskladaných, ozehlenych a zabalenych ako set pripravených na predaj a niekto chce každú jednu vec premerat...
ale v konkrétnom prípade autorka chcela len jeden rozmer topánky. Nie je povinná vysvetľovať prečo ten rozmer chce. Predávajúca ju ešte aj vysmiala. Zato ze niektorí predávajúci majú zle skúsenosti s arogantnými individuami tak si to budú revanzovat na niekom koho ani nepoznajú. Lebo co ak si dám tu námahu a dotyčný sa ani nepoďakuje, čo ak si vypýta ďalší rozmer, čo ak sa už neozve.... To je podľa mňa veľmi nesprávne zmýšľanie pretože človeka s ktorým si píšeš vôbec nepoznáš. Tak isto ten clovek nepozná teba, z kade ma vediet že máš roboty vyše hlavy a nič nestihas? Základ je byt SLUSNY. Nad tým sa pozastavujem...Ja inak nic nepredávam, a tento bazár na koňovi som ešte nenavstivila a ani neplánujem, skúsenosti nemám, ale často tu čítam o tom ako sa k sebe zeny v bazosi spravaju. Môj názor je čisto objektívny.

evinka3007
31. máj 2020

@whatever1 ale ked si dobre pozries ako komunikovala kupujuca, ja som z jej strany nepostrehla ani jedno jedine "prosim" a prave preto ze nikdy nevieme kto nam predava a kto od nas kupuje by sme mali byt na seba milsí a komunikovat slusne 😊

evaachesa
31. máj 2020

Ani sa predavajucej necudujem. Ak ste mala taky zaujem o danu vec, tak ste mala odpisat hned a nie az o tyzden, to tiez o niecom svedci. Toto ja z duse neznasam a najlepsie je ked mi niekto napise ci je vec aktualna a este sa pyta na nejake detaily na co ja hned odpisem, no odpovede sa uz nikdy nedockam...a zakladat tu o tom diskusiu, no tak akurat ste sa sama zosmiesnila 🤦‍♀️

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
31. máj 2020

@evinka3007 najviac sa mi paci toto 😂 ziadne prosim, nic .. s takou by som sa uz ani nevybavovala ... "len mi budete musiet premerat..."

poopsie
31. máj 2020

@maciatkolulu boze ale si mudra.. Ako radio

momoqui
31. máj 2020

@tundike83 ja tam nevidim nic nezdvorile. Je pravda ze vonkajsia dlzka topanky je nepodstatna, pise, ze vnutorna dlzka uvedena.
Mne sa velakrat stalo ze som merala nepodstatne vecu (vzdialenost cvokov od seba na bodicku) a pritom ked clovek kupuje cez eshop nema tam velakrat uvedene nic.

evinka3007
31. máj 2020

@evaachesa anooooo budete MUSIET je top 😂😂😂

evinka3007
31. máj 2020

@momoqui ja po tomto prispevku mam chut rozbehnut debatu o najbizarnejsich poziadavkach v bazare 😂😂😂 lebo sa tu celkom bavim, akoze fakt? vzdialenost cvokov? 😂😂😂

momoqui
31. máj 2020

@evinka3007 ano. Bol to asi moj prvy predaj a teda merala som fotila som odpisovala a nekoniec ze mala je alergicka na kovove cvocky 🤣 bodicka som predavala asi za tretinovu cenu a roboty jak na kostole, nakoniec som ich darovala nemocnici 🤣

evaachesa
31. máj 2020

@evinka3007 to by vobec nebolo od veci, dobre by sme sa pobavili 🤣 ako.vyssie co spomina baba ze triko za 1,50€ a spyta sa ci aj s postou 😂😂😂 jasne, rovno doporucene 1.triedou a este priplati 🤣 Ja som predavala jednu vec za 39€, uplne adekvatna cena stavu a pani mi napise ze ci jej ju predam za symbolickych 20€ 😁 to by mal navrhnut predavajuci snad nie? No pobavila ma 😁

missdiva
31. máj 2020

@evinka3007
@momoqui aj odo mna chceli vzdialenost gombikov 😂
Zadny sed, predny sed - obe som si musela vygooglit co to vlastne je, sirku clenku, sirku topanky, sirku stehna, sirku lytka.
A uplne najlepsie ked si niekto vypyta rozmery vrchneho dielu plaviek, ktory je na viazanie vzadu aj okolo krku - to sa mi stava pravidelne. 😂

evaachesa
31. máj 2020

@missdiva wow, tak klobuk dole, na to by som nemala nervy 😂 ja rovno fotim aj s prilozenym metrom pre istotu 😀

evinka3007
31. máj 2020

@evaachesa heeeej to som sa aj ja zasmiala 😂😂😂 rovno kurierom po 5te uzamykatelne dvere 😂😂😂

@momoqui aha, takze vlastne bolo jedno ci su cvoky od seba 1 cm alebo pol metra ked tak ci tak by ich nekupila kvoli alergii 😂😂😂😂😂

Este jedna baba tu pisala jak sa jej nejaka kupujuca pytala ci dana vec bude sediet na jej 2 a 3 mesiace stare dietatko 😂

@missdiva a to som si doteraz myslela ze pri plavkach by ma malo zaujimat akurat tak velkost kosikov, ale tak toto je uz iny level 😂😂😂 barscomu sa tu clovek priuci 😂