icon

Skutočné zážitky z klinickej smrti: Vaša skúsenosť?

27. okt 2024

Ahojte ženy, ste tu niektoré, ktoré ste prežili klinickú smrť alebo napríklad vaši rodičia? Čo ste videli na druhej strane? Boli ste mimo tela? Zaujímajú ma reálne, najlepšie osobne skúsenosti.

Strana
z3
w123
28. okt 2024

@sono2 ja nikoho nepresviedcam zdieľame zážitky 🤷

xsuzannex
28. okt 2024

@sono2 toto sa velmi mylis.. a mozno keby si nejaku taku rozlucku zazila by si zmenila nazor..

rozculena
28. okt 2024

@hendikep za prvé,nepýtam sa teba a za druhé,keď podľa vorkoly
" kedze Pan Boh je nekonecna Laska,chce spasit kazdeho cloveka, ,aj neveriaceho,"
tak samozrejme sa pýtam,kam pôjdu ateisti.

zuzanita1609
28. okt 2024

@rozculena Videla som raz takú paródiu, pánbožka sa opýtal jeden chlapec,že čo urobí,keď príde k nemu slušný, zodpovedný, taký, ktorý sa celý život snažil nekonať úmyselne zlo, proste dobrák,ale je ateista a neverí v neho. Pánbožko mu odpovie, keď príde,rád si s ním pokecám a vymením ho za pár "mojich falošných ovečiek". Pre každého dobrého je všade dobrého 😊.

kaja0210
28. okt 2024

Ja...a to čo som tam prežila, si nechám pre seba...ale verte, či neverte niečo tam je...

pokojvdusi9
28. okt 2024

@simsalabim Ano tam je pokoj farby uzasne cas neexistuje a vsetci mlady.Ziadna bolest.Co sa tyka minulych zivotov to je zasa ina tema.

luciador
28. okt 2024

@cecilia29 Prekrásne svedectvo 🙏👌👍

hendikep
28. okt 2024

@cecilia29 Mateja poznam osobne 👍🏻

hendikep
28. okt 2024

@rozculena tak este raz.. pojdu tam kam patria podla zivota aky zili.

zuzanita1609
28. okt 2024

@hendikep kam pôjdu? Ak je slušný ateista? Chcem to tiež vedieť .Pretože ja viem,že už nikam nepôjdem, umriem a už nikam chodiť nepotrebujem. A dosť by ma nasralo,ak by som mala zdieľať niečo ďalšie s nejakými vrahmi, pedofilmi, ktori sa len vyspovedali, akože oľutovali.

cecilia29
28. okt 2024

@luciador ja sa čudujem ze niekto neverí na zázraky

luciador
28. okt 2024

@cecilia29 Veru,neveria,ale to nič, hlavne, že veria na reinkarnácie a podobné nezmysly 🙈

alexis617
28. okt 2024

@zuzanita1609 podľa mňa nezáleži či je niekto veriaci a kupuje si v kostole odpustky,alebo chodí na spoveď ,ale skôr natom ako žiješ či je niekdo slušný ,alebo bezcharakterna sviňa ja verím Boha a snažím sa ľudom pristupovať slušne a pomôcť keď je to v mojej moci, ale do kostola nechodím tam sú iný nato ja radčej pomôžem prakticky ,ako s modlením sa pomôžem dám oblečenie,najesť napiť poradím vypočujem je to pre mňa skôr morálna zásada podla ktorej žijem

cecilia29
28. okt 2024

@hendikep to co prežil je neskutocne

gleep1
28. okt 2024

@annm81 ďakujem, nebyť tvojich odpovedi mala by som z tejto diskusie asi úzkosti. Nie z tých napísaných zážitkov ale z toho ako si môžu v dobe vedy, pokroku a informácií myslieť, ze Zrovna tá ich blblia je zo všetkých tých náboženstiev ta pravá.

hendikep
28. okt 2024

@zuzanita1609 tak Ty musis byt sama dokonalost ak nechces zdielat priestor s ostatnymi hriesnikmi🙂 sklamem Ta ale nik nie je dost dobry nato aby siel do neba bez Ježišovej obety. Ale možno Ti Boh vytvorí nejaké nad nebo pre dokonalejšie bytosti :D

hendikep
28. okt 2024

@zuzanita1609 a mimochodom, neexistuje nic take “ akoze olutovat” hriechy.. Boh vidi do srdc ludi

hendikep
28. okt 2024

@gleep1 v dobe vedy pokroku a informacii? nevieme dokopy nic ako ludstvo, a uz vobec nie odpovede nato ci existuje duchovny svet. Dokazy ze neexistuje vsak nie su. Cize sa vedou nemusis ohanat 🙂 neprebadaneho je este na svete dost

rozculena
28. okt 2024

@hendikep takže nebo neexistuje a je úplne jedno,ako sa človek bude správať počas svojho života,aj tak všetci skončia v pekle Super 😂

annm81
28. okt 2024

@gleep1 Ja nechcem byť nejako prísna, je každého vec, v čo verí. Ale autorka sa možno vôbec nepýtala z pohľadu niekoho, kto potrebuje potvrdenie svojej viery v nadpozemskosť, ako to tu asi mnohí predpokladajú. Možno je totálny ateista, ale niekto jej blízky čosi zažil a ona nevie, či mu má veriť, či ho má podozrievať z klamstva, alebo si o ňom myslieť, že je blázon. Preto som napísala, že takéto skúsenosti sa vyskytujú pomerne často a ak niekto vôbec nesleduje čo sa deje za posledné desaťročia v neurovedách, môže (nie nepochopiteľne) mať pocit, že ide o dôkaz posmrtného života.

gleep1
28. okt 2024

@rozculena tak hádam keď neexistuje nebo tak neexistuje ani peklo, nie? To čo si toto dala za logiku 😂

Nie je jedno ako sa budeš správať a vyšokoval ma príspevok na začiatku diskusie kde jedna píše že keď človek nebude súdený tak rovno môže kradnúť a robiť zle a neviem čo, akože ja nerozumiem tomuto zmýšľaniu, ja neverím žiadnemu sudeniu bohom, nechodím sa spovedať a aj tak zlo nekonam, lebo mám morálku a a myslím si že možno konám menej zla než nejaký kresťania lebo tí sa vyspovedajú a sú pred bohom očistení (poznala som dievča čo podvádzalo a vôbec sa necítila zle lebo ona sa vyspovedá a s bohom si je rovná a poznala som chlapca čo kradol a tiež sa vyspovedá a je to vraj potom ok) no ja nemám spoveď, ja mám moje svedomie a všetko zle čo spravím je na mojom svedomí. A inak dufam v pokrok ľudstva ktorý je možný len pri tom ak budú ľudia spolupracovať a nie keď budú robiť zle. Želám mojim potomkom a ich potomkom a ich potomkom aby žili v pohode a v mieri, aby sa nemuseli chodiť báť po ulici že ich niekto znásilní alebo okradne, verím že konať dobro ma zmysel nie pre mňa a moje čisto sebecké dôvody lebo náhodou skončím v pekle (to je strašne smutný dôvod na konanie dobra) robím to dobro lebo verím že čím viac dobra, tím viac dobra a čím viac zla tým viac zla, všetko sa šíri a znásobuje a čo chcem aby bolo, to musím konať. Nie pre mňa, pre ľudstvo, pre mojich potomkov ale aj tvojich potomkov, lebo ja verím že keď sa darí susedovi darí sa aj mňe ( lebo taký istý dom ma inú hodnotu keď je v strede rómskej osady a inú hodnotu keď je v ceste mesta, že- aby si prakticky a ľudskou rečou rozumela prečo sa darí mne keď sa darí môjmu susedovi). Pre mňa konanie dobra vôbec nie je o nejakom trápnom súdení bohom, je to o súcite s inými ľuďmi, o súcite s ľuďmi ktorý tu ešte nie sú, o želaní si pokroku ktorý viem že prináša menej utrpenia (menej chorôb menej chudoby… )
Ale to je mimo diskusie, ja viem, na zážitky som bola zvedavá.
A to nevravim že neverím na nič vyššie, mne sa napríklad prisnili obe dcérky keď som bola tehotná a oba sa mi prisnili presne tak isto vyzerajúce ako vyzeraju, mojej sestre sa pred narodením jej dcéra v sne sťažovala na meno čo vybrala, že ona nie je Timea že ho ma zmeniť a ona jej ho dala a mala timejka už v 3 rokoch začala hovoriť že ona nie je Timea že chce iné meno a to jej nikto nikdy nič nepovedal. To pre mňa ale nie je potvrdenie boha a už vôbec nie krestanťstva, na svete nie je podľa mňa náboženstvo ktoré je “to správne” a búchať sa do hrude že môj boh je ten pravý a moja biblia je to pravé sväté písmo, to mi príde-ja neviem či smiešne, či smutne, či úbohé- dajme tomu že mi to príde nepochopiteľne.

gleep1
28. okt 2024

@hendikep duchovný svet a kresťanstvo a biblia sú veľmi odlišne pojmy. Keď sa vysmievam Biblii, nevysmievam sa duchovnému svetu

mantilka
29. okt 2024

Moja mamka pred mnohými rokmi na operačnom stole. Videla z vrchu lekárov ako ju ozivuju. Nepamätám sa čo presne všetko videla, len mi povedala že prosila Boha, aby sa mohla vrátiť sa o nás postarať lebo sme už ocka nemali. A potom ju oživili. Tento rok mamka zomrela, takže viac sa už nedozviem.

pokojvdusi9
29. okt 2024

Odporucam precitat az ju niekde zozeniete.Mate tam vsetky odpovede.

Strana
z3