Recenzia na AAA auto
Zkusenost s AAAAUTOM? ĎAKUJEM
Veľmi zlé. S manželom sme si vyhliadli ojazdené auto, na fotkách aj v popise bolo v pohode. Prišli sme si ho obzrieť /malo byť odstavené v NR/, nebolo na parkovisku, vraj je v BA. Ak nám ho majú priviesť, máme zložiť zálohu. Po rozhovore boli opomenuté chyby nielen technického charakteru, ktoré by bolo nutné odstrániť, aby sa dalo jazdiť bezpečne a dlho, ale aj kapota omlátená krúpami /čo v popise a ani na fotkách nebolo/: Navyše cena na internete s tou, ktorú nám nakoniec vyčíslili nesedela... pýtali si viac. Bratanec si tiež od nich kúpil auto - už trikrát mal motor v oprave a stále nie je v poriadku, pričom auto malo byť po motoristickej stránke absolútne v poriadku /chyba sa ukázala po pár jazdách/ a cena tiež sa navýšila.
pár mesiacov dozadu bola v telke reportáž o tejto firme.... pán si chcel kúpiť u nich auto... počul na nich dobré recenzie i zlé.... ale nakoniec si povedal, že však skúsi... ako dopadol si asi vieš predstaviť, keď jeho prípad skončil tam, kde skončil.... niekedy sa neoplatí komplikovať si život pokusmi, že však ja možno obstojím lepšie 😝
To este niekto nad tymi podvodnikmi aj uvazuje? Staci hodit do google aaauto a kolko recenzii vybehne
des a hroza odrbavaci prve stupna....kazde auto stocene j ked garantuju ze nie....ako sa tu uz pisalo ist k nim ale s top automechanikom ktory odhali ich "cistu pracu"
podla toho, co by si chcela, kupit alebo predat?
@volo_richard my by sme chceli nissan Qaishqai. Len všetky inzeráty nás vychadzuju na AAAAUTO,ako by skoro všetci len tam předávali auta 😒
Chápem, no tychto aut nieje az tak vela a poptavka je nizka, teda jazdene sa da predat tazko a ked, tak do AAA ide 80% by som povedal. Teraz som cital na topspeed recenziu na Qaishqai prave z tohto autobazaru ( http://www.topspeed.sk/test-jazdenky-nissan-qas...) Mozno skuste napisat chalanom z redakcie, ze ake maju skusenosti. Podla mna, ked povedia, ze auto od nich je fajn, je treba uz iba dobre citat zmluvu, velmi dobre si skontrolovat v akom stave auto je a nenechat na seba tlacit. Idealne mat so sebou automechanika, ktory vam povie, ci je auto v dobrom technickom stave. Nechajte si dostatok casu na testovaciu jazdu. Pripravte sa, ze tam budete dlho cakat, ale to je standard. A ked si nebudete ista, nechajte si cas, do druheho dna to nepredaju (dufam za vas)
Ja sdi tiez budem kupovat auto, s malym musim chodit po doktoroch a bohuzial autobusom sa to uz neda :( poradi niekto co je naj pre mladu maminu s dietatom? Vobec autam nerozumiem...
@zabka788
určite by ti mal poradiť niekto z chlapov, či už v rodine alebo nejaký kamarát, manžel atď. Aby si aspoň vedela čo pozerať, haľadať, potom už len klasicky pozeráš napr na aaaauto.sk na nete, a vyberáš- ja som si takto vybrala auto- podľa spotreby, koľko malo najazdené a tak, ale tie prvotné veci ti musí poradiť niekto skúsenejší
@zabka788 urcite ho nekupuj sama. ked autam nerozumies, musis si najst niekho, s kym sa poradis o tom, ake aut mas hladat. zalezi, kolko mas na auto €, ake velke potrebujes(ci napr aj na kocik ....), benzin, ci diesel a potom ked najdete podla cenovej relacie nejake vhodne modely, hladat inzeraty.
ja by som po vsetkom, co som citala, do aaa auto nesla ano bohovi. my mame v rodine 2 auta a kupujeme len jazdene, potrebujeme 2, lebo obaja do roboty a neda sa to spojit. chlap sa im rozumie, resp este vezme kamosa mechanika. mame jedno velke kombi a jednu malu tojotu. za mna tojoty, resp japonske auta odporucam. mam uz druhu. prva sa nepokazila, len ma keket vytlacil z cesty a omlatila som ju v garate ... ale zachranila ma, nic sa mi nestalo. druhy jaris ma tusim uz 15 rokov, najazdenych 300 000 km a stale slape. okrem novych gum, ziaroviek a tusim brzdovych kotucov uz len olej, benzin a zmes do ostrekovacov.
no takze moja rada, musis len najst dakoho, z kym sa budes vediet dobre poradit. a sama auto nekupuj. a pokial sa da, vyhni sa aaaautu
@julinka29 Ty si si vybrala tak vieš čo.. pod každým príspevkom na AAA je tvoje meno! Maximálne si tak nejaký ich skrytý zamestnanec.. veď to poznáme... Ak už niekto kupuje auto auto v BA a je rozhodnutý pre bazár, doporučila by som Darex, stačí si porovnať recenzie AAA vs Darex a podľa logiky hneď človek vie, ktorá bije..
neodporucam. Nikdy viac. Osobny pripad a znamych odrbkali detto
Nechápem ako ešte môže veriť tejto firme. Stačí prejsť inzeráty a 99% ma najazdenych najviac 120 000km 😂😂😂 hlavne tie 15 ročne auta.
prečo neodporučate? Mate s nimi zlu skusenost?
my prave zvazujeme, ci cez nich auto predat, konkretne BA pobocka, volali nam na nas inzerat, ze auto vykupia, ale ze mame prist na pol dna, tolko trva preklepnutie auta... ale zrejme vykupia za skoro nic, ake mate skusenosti s predajom? Resp. cez koho predavat auto, ked na nas sukromny inzerat nie su nejake reakcie, mam pocit, ze ludia sa boja kupovat auto len tak od sukr. osoby... este v BA Darex?
nas tam natahovali skoro cely den. Za vykup ponukli smiesnu sumu. Ked sme odmietli ich ponuku nechceli nam vratit doklady a furt presviedcali. Pozadovali sme vsak istu sumu, tak nakoniec suhlasili, ze ho tam nechaju na predaj za nami pozadovanu sumu. Lenze na tu si este oni nahodili nehoraznu sumu tak jasne ze to nikto nekupil, cize nam zbytocne blokovali predaj. Chapem, ze si potrebuju nahodit, ale skoro stvrtinu celkovej sumy mi pride vazne nehorazne.Nakoniec sa auto predalo do tyzdna v inom bazari a za nami pozadovanu sumu.
@ghostsgirl prosim Ta, v akom bazari sa nakoniec predalo? nech sa s nimi tiez nejdeme zbytocne natahovat a stracat cas..
@shmoulinka1 bol to mensi bazar v Pezinku nazov si zial nespomeniem
AAA auto odporucam obijst na mile daleko....
@jaris84 Suhlasim, my sme dopredu mali taketo info, ale nedali sme si povedat.. kupovali sme jazdenku za dobru cenu, nehavarovanu a nestocenu.. az ked po tyzdni prisli problemy, ze zsitily ze sme sa pekne oj.... doslova! A predali nam kopu srotu, k tomu stocenu a buchnutu.. SOI ani reklamacia nepomohla..
tak uz aj ja napisem moji rodicia kupovali cez nich tiez ale sa tak velmi sklamali navyse vybrali aj na splátky a teraz platia ovela viac teda preplatia ved dochodcovia nech maju jedno slusne auto povodne audinu co mali ukradli im spred baraku este pred piatimi rokmi ako u nas byva pachatel neznamy ............uzavrety pripad tak isli rok nato do aaa cka no teraz to lutuju auto uz bolo opravovane medzitým sa nasli aj skryte chyby ako havarovane ...............tak aaa ako pise jaris 84 z daleka obist jedna neseriozna predajna aut obchadazjte to oni nepredavaju auta ale skladacky z druhej ruky pravda pravdiva prajem vam pekny den
@emilia788 Vies ako sa hovori... doveruj ale preveruj ;) Za prve si si mal zakomponovst do zmluvy dodatky pre pripadne problemy, vypytat merac laku, pomerat hrubku a podobne. Niektore bazary dokonca aj zverejnuju rozne taketo merania a podobne. Pozri na https://www.autobazar.eu/preverene-auta .
my sme tam už dávnejšie kupovali auto na protihodnotu,všetko sa vyriešilo v ten den a hned sme s autom odišli. Za seba na nich nemožem nič povedať. teraz by sme chceli kupiť zase iné auto a pravdepodobne ich zase navštivime.
mamka tam kupovala podobnu Hondu a je spokojná https://www.aaaauto.sk/sk/honda-crv/car.html?id=223746673#make=45&model=619&promo=gm len striebornu farbu ma. Auto je paradne a ona je spokojná. Ani raz s ním nebola v servise
minulý rok v lete sme zrovna od tohto predajcu kupovali škoda superb, auto malo v tej dobe tri roky a doteraz jazdime, všetko je super, žiadne zavady, skryte vady, dokonca sedí aj spotreba.
AAA je masovka a chcu mat co najvacsi obrat. Preto idu jedno za druhym, nevyberaju, kupia, vylestia, pridaju si 20-25% a predaju hocico. Takze ak je niekto s nimi spokojny, tak mal stastie na dobry kus, lebo zase uplne vsetky auta nemozu byt zle. Kedze idu na masovku, stupa pravdepodobnost kupy zleho kusa.
Preto je lepsie kupit od majitela, kde clovek vidi s kym jedna, pozrie si s mechanikom auto, alebo kupi od stredne velkeho bazaru, ktory si trochu vybera vozy a nejde za masovym obratom typu kupim/predam hocico, niekedy uplny srot.

Poznám len Ba pobočku 😝 .Na nič.Zober si so sebou dobrého,známeho automechanika.Ešte by som upozonila na splátky,neviem či to bude váš prípad,ale dobre preklepnúť zmluvu s ich "partnerskou bankou".