icon

Redaktor v Milane

13. sep 2023

No co uz odcestoval ? 😄

Strana
z2
dadis
13. sep 2023

@muchotrafka298 Myslim si, ze tie hejty skor smerovali na redaktora..

tanyag
13. sep 2023

Nezabudnite na to, že ona si ho preverila, prelustrovala z ľava do prava, od hlavy po päty, je veľmi známy, úspešný redaktor, no kto by mu neveril? 😁

elli333
13. sep 2023

Baby jemu sa chudakovi ako musi ckat v tom Milane 🤣. Dufam, ze si ma chudak zaco aspon nieco na pitie kupit. Je to velmi tazke s tymi zenami, mama mu nechce jeho vlastne peniaze co si zabudol poslat a nadejna frajerka mu tiez nechce dat ...este ani jej peniaze na jeho ucet. No svet ide dolu vodou 😀

muchotrafka298
13. sep 2023

@elli333 cele ja to vymyslene, nikto taky neexistuje. Inspiracia Tinder Swindlerom je viac ako jasna.

amelia89
13. sep 2023

@aurora33 😂😂😂😂😂ze zlomi bankomatovu kartu ja sa inak chechcem

buberova
14. sep 2023

Veľmi ma mrzí, že som si tú diskusiu ani nevšimla :( a už ju nikdy neuvidím

amelia89
14. sep 2023

@buberova veru,prisla si o vela 🥲

oranzovyvevericnik
14. sep 2023

Dievcata, o co ide??

dadis
14. sep 2023

@oranzovyvevericnik pisala tu mlada baba, zesi zacala s 27r chalanom, redaktorom, co dobre zarobi a ma 3 prace, avsak neveri bankam. Boli spolu na 5 rande, na jednom ju poziadal, ze ked jej da 200 eur, ci mu ich posle na ucet. Teraz riesila, se ju poziadal pozicat 200 eur, lebo nedelu mu v banke odmietli vlozit na jeho ucet hotovost, lebo si zlomil obciansky preukaz, peniaze zabudol doma u mamky, ta mu ich odmietla vlozit na ucet a on vcera cestoval
do Milana. Nastastie mu nic neposlala, ale stihla sa pohadat s celou diskusiou a poziadala o jej zrusenie.

luccija
14. sep 2023

Vždy, keď vidím reklamu na Fio banku ako mu spadne karta do kanálu a dostipu osi spomeniem si na tohto experta všetky krivdy sveta sa mu dejú ohľadne tých penazi

aurora33
14. sep 2023

@h2
@amelia89 no som rada že som vás rozosmiala 😅
@muchotrafka298 jasne urobíme petíciu nech vrátia tému 😀😀

muchotrafka298
14. sep 2023

@aurora33 mimochodom tu vcera vecer tiez bola dobra diskusia, ale klasikuš zmazana.....pani si isla kupit byt a chcela od domovnika zodpovedanie otazok....on bol chudacisko na dovolenke a neodpovedal hned, odpisal ze az neskor. Jakoze to tiez bolo kvalitne.

aurora33
14. sep 2023

@muchotrafka298 heeej? To mi nejako ušlo. Ale znie to ako dobrá diskusia.

konikmodry111
14. sep 2023

@muchotrafka298 presne 😂 aj ja som ráno pozerala upozornenia, a zrazu že téma zmazaná 😂

viestta
14. sep 2023

@muchotrafka298 presne, pani bola riadne mimo. Ale urcite by si porozumela s nasou dovernickou. Ta by jej zreferovala aj kto ma ake koberce, pretoze bola nesmierne prekvapena, ked sme ju nepustili na "obhliadku bytu" po vymene jadra. Kto vie, koli susedia ju aj vpustili.

bluka2
14. sep 2023

Podľa mňa ho uniesla talianska mafia a bude treba zaplatiť výkupné

poppy22
14. sep 2023

ja len dufam,ze redaktor nebude mat kvoli tomu poskodenemu obcianskemu problem-lebo to sa slecna nedoplati...ocakavam skoru novu diskusiu...

poppy22
14. sep 2023

@muchotrafka298 to nie je fer od adminov,ze mazu taketo diskusie,hoci o to poziada autorka-ved su doslova poucne a clovek je viac v obraze,v akom svete zije.....a kopec nudnych a od veci tu zavadzia...

miamaria
14. sep 2023

A ktosi jej aj komentoval, ze v ten den ziadny let z Viedne do Milana ani neleti vsak?

viestta
14. sep 2023

@poppy22 presne, toto bol nazorny priklad, z ktoreho by sa (mozno) nejaka mohla poucit. Neboli tam ani nejake prehnane reakcie, jedine co ona tam kopala nozickami, ked jej dosli arh´gumenty.
Na druhej strane viem, ze niektori ludia su nepoucitelni, takze uz dnes neaju ini naivku "pumpuje" nejaky dalsi pan Dokonala v "kratkodobych" financnych problemov, aj dnes sa presuvaje peniaze naiviek na ucty podvodnikov.

viestta
14. sep 2023

@miamaria bolo viacero letov, takze tuto cast "rozpravky" mal premyslenu

oranzovyvevericnik
14. sep 2023

@bluka2 zložíme sa?

sticker
oranzovyvevericnik
14. sep 2023

@dadis dakujem za podrobne info. Aspon, ze mu nic neposlala.

Strana
z2