Registrácia v Cord Blood Center a výhra
čaute, máte niekto skúsensti- zaregistrovali ste sa a nežiadali nič viac...? prípadne ste počuli, že aj niekto známy vyhral?dík
Zlavu na odber vyhra kazda, kt. sa zucastni sutaze, volaju par mesiacov pred terminom, uz tu bola obsiahla debata na tuto temu...je to ich taktika, pozrite v diskusii, ale neviem pod akym nazvom...
@veriaca tiez si pamatam diskusiu ktora tu bola ohladom toho.. vacsinou kazdy "vyhra" zlavu na odber pupocnikovej krvi. ale o kociku si nepamatam aby niekto pisal ze ho vyhral... podla mna na to len lakaju zakaznikov :/
Cord Blood Center a Ceptra je to isté. Jasnačka, že lákajú ľudí. Psychologický ťah s výhrou. Vnímam to však pozitívne nakoľko u prvého dieťaťa som si za odber pupočníkovej krvi v Ceptre poriadne zacvakala a myslím, že to bolo viac ako 590 €. Odber u druhého dieťaťa som "vyhrala" za 190 €. Zvyšné korunky ostali doma. Je to super, nie?
Zdravim vsetkych,
ide o normalnu sutaz, ktoru robime pre mamicky. Vyherkyne kocikov zrebujeme kazdy tyzden v pondelok. Zoznam vyhercov najdete aj na nasej stranke so sutazou http://sutaz.cordbloodcenter.sk/vyhrajte-kocik/
tak si pripadne skontrolujte, ci tam nemate nejaku znamu. 🙂
Inak uvazujeme uz dlhsie o tom, ze budeme zverejnovat nahravky telefonatu so stastnou vyherkynou (samozrejme po jej suhlase). Je to niekedy fakt uzasne pocut tu radost. 🙂
Lukas
Cord Blood Center

@veriaca ahoj,mne volali,ze som vyhrala odber pupnkrvi,namiesto 590€ by som zaplatila 190€