icon

Reklamace - rozšlápnutý sandál

slobodnabaculka
1. júl 2014

Nazdar baby. Dneskáj jsem mala zlý den, nevyšlo mi nic, až teďkáj rátam škody. Pri akci "telenovela" jak jsem ju pracovne nazvala jsem si na pavlači rozšlápla sandál, kerý je novo zakúpený a nosím od júna. Nevíte, či by jsem pochodzila pri reklamaci, když povím, že ten opatek nebil pevný a celé se to nejako neštastne rozsypalo? Na remínku bola kopa korál, asi sedumdesát malých krásnych barevných korálek rúzne velikosti. Našli jsme se synem Ringem nejaké ješče teďkáj večer s baterku na druhém poschodí, prvé jsem komplet prohledali, prehrabali zem, ale bil tam pes od susedu a neco kutral a chrúmal, nevím, či aj nejaké korále nepožrál. Budem ho zítra čekovat na tráve ci neco ze seba nevypudzí. Teďkáj mám jenom osumnáct korálu ze sandály číslo 2. Bili to moje oblíbené, čekala jsem na ne dlhooooo, kým cena nespadne.
A ješče jedna maličkost. Jsem trochu pri sebe, však to víte, chápete mne, bez okolkú, jedným slovem jsem porádna vazba, no! Když donesu sandál rozpadlý na reklamaci, nebudu zaujatý a nezamítnu mi celú reklamaci, prípadne kam na keho se obrácit potom? Na SOIku alebo na súdny dvor, či kde požádat o pomoc?

ivett1
2. júl 2014

@slobodnabaculka 😀 keď už ide o "váhu", tak skús nájsť niekoho nižšej váhovej kategórie, kto by išiel namiesto teba...reklamovať 😉 ... alebo pošli suseda Záviša, ten sa mi zdal dosť akčný pri tej akcii "telenovela" ... možno vyreklamuje aj sandále ... 😀
PS: až 70 korálikov na remienku? ... a len 18 zostalo? ....škoda ... teda, ale som zvedavá, ako budeš stopovať toho psa...potom sem hoď foto...😉