icon

Reklamácia Izlato - obrúčky

jarkap1
18. máj 2022

Dobry den, obručky sme kupovali v novembri minuleho roka v Izlato BA osobne, 2 tyzdne pred svadbou. Ta sa kvoli covidu presunula na maj tohto roku.
V den svadby som obrucky vybrala a s hrozou som zistila, ze su poskrabane. Videli to dalsi 4 ludia (ci si vsimnu) a bohuzial potvrdili mi to.
Neviem ako je moznr, ze som si to nevsimla pri kupe.

Mam podla vas sancu to vyreklamovat?

bronik89
•
18. máj 2022

no toto je tazko povedat, ved len jedine zobrat obrucky a ist sa spytat do predajne co sa s tym da robit, je to velmi viditelne?

asia83
•
18. máj 2022

@jarkap1 Podľa mňa bez šance. No išla by som sa tam poradiť, čo s tým.

basska_b
•
18. máj 2022

Jeemine, sak to si treba prekontrolovat hned... teraz ti uz povedia, ze si si to poskrabala ty 😟 bohuzial...

mistymay33
•
18. máj 2022

Máš dve možnosti: bud sa s tým zmieriš a necháš to tak, nosením sa budú aj tak tie obručky odierať, alebo pojdes do zlatnictva a tam ich dás preleštiť. Ja mám zasnubný prsten a kupou som dostala aj každé dva roky servis, to znamená, že mi ho preleštia a vždy mi ho vrátia ako nový. Robí sa to bežne, v zlatnictve to vedia urobiť.

luliu
•
18. máj 2022

Absolútne bez sance

jarkap1
autor
•
18. máj 2022

@luliu
@mistymay33
@basska_b
@asia83
@bronik89 dik za nazory. Pojdem tam zajtra aj so sobasnym listom😏 Tuto sobotu po obrade som to zistila. Ja viem, ze asi zbytocne. Reklamnacne podmienky maju tak premakane, ze podla textu uplne zbytocbe tam idem😟

asia83
•
18. máj 2022

@basska_b Možno aj poškriabala. 🫣

ninka2222
•
17. máj 2023

iZlato po kúpe a zaplatení šperku už nekomunikuje.Neodporúčam tento obchod.