icon

Reklamácia poškodenej zásielky cez Slovenskú poštu

bombulka1987
7. nov 2022

Dobrý večer, chcela by som sa poradiť. Vyzdvihla som si balíček na pošte, jednalo sa o mixér z bazárika, balík bol poslaný ako krehký. Prišiel mi však s prasknutou rúčkou. Vyzerá že inak funguje, ale musím ešte poskúšať detailnejšie funkcie. Dohľadala som, že najneskôr do druhého dňa doniesť balík späť na poštu, spolu s krabicou resp. celým obalom. Mali ste už nejakú skúsenosť ako pošta postupovala pri podobnej reklamácii? Ďakujem.

Strana
z2
1fifinka1
8. nov 2022

@simca06022011 rieši to pošta, nie odosielateľ. Ako reklamáciu. A rozhodne to neposiela späť odosielateľ ovi.

bombulka1987
autor
8. nov 2022

@1fifinka1 Tak to už znie ako schodné riešenie, ďakujem za info

bombulka1987
autor
8. nov 2022

@1fifinka1 Ak ešte môžem, stále mi napadá ako to pošta rieši ako reklamáciu? Príde mi balík, otvorím na pošte, zistím že obsah je poškodený. Budú riešiť aká bola hodnota obsahu a nejakú finančnú kompenzáciu? A akú úlohu v tom hrá poistenie obsahu? Ďakujem 🙂

simca06022011
8. nov 2022

@1fifinka1 ja mam ine skusenosti ako ty, ale nebudem sa s tebou o tom dohadovat. Tu je mala sanca na uspech, kedze ani len to nebolo poistene.

kiwi3
8. nov 2022

nenechaj sa odradit a urcite to reklamuj! ja som vyreklamovala pred par rokmi a to nebol odznaceny ani ako krehky

kiwi3
8. nov 2022

ale to je inak pravda vlastne, ze to ma odosielatel riesit a tebe by mal vratit peniaze.

1fifinka1
8. nov 2022

@bombulka1987 riešili sme xy reklamacii, ale tu nemá zmysel niečo písať. Tu sú na slovo vzaté odborníčky na všetko a vedia to lepšie. Nemyslím teba.

1fifinka1
8. nov 2022

@simca06022011 ja sa nedohadujem hlavne s tebou. Ukludni sa. Píšem autorke. A píšem to, lebo som s tým v dennom kontakte. Nie jedna babka povedala.

bombulka1987
autor
8. nov 2022

@1fifinka1 Ďakujem 🙂 A napísala by si mi prosím aj ako je to s tým poistením a riešením reklamácie? Aby som nabudúce vedela. Ďakujem 🙂

Strana
z2